Şimdi Ara

honda jazz yakıt sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 jazz düz vites sport 10.000 bakımına kadar tüketim fab. verilerinden biraz fazla da olsa fena değildi.onbinden sonra şehir dışı 8 lt.den fazla yakmaya başladı.daha önce 6 lt. civarıydı.otmbili agressif kullanmayan biriyim.Yalnız son zamanlarda egsozun çıkışı etrafında anormal bir siyahlık oluyor(özellikle uzun yoldan gelince).sounla ilgili bilgi verebilecek bi arkadaş varsa lütfen yardım.

• Dostum aracın benzini tam olarak yakamıyor ve bu egsozda is yapıyor. Bunun başlıca nedeni ateşleme sistemidir. Bujilerini, buji kablolarını, hava filtreni değiştirmeni, ateşleme bobinindeki ateşleme gücünü ölçtürmeni öneririm. hava filtren kirlenmişse, araban ihtiyaç duyduğu temiz havayı alamaz ve zengin karışım olur. Yakılamayan benzin ise atılır. Yani uzun lafın kısası aracın benzini tam yakamıyor(ateşleme sistemi), yada zengin karışım oluyor(kirli filtre). son olarak problemi bulamazsanız lambda (oksijen) sensörüne baktırmanı öneririm. Zaten serviste bilgisayara bağlattığında ne var ne yok çıkacaktır. İyi şanslar.
  • birader aracın sübab ayarlarında bi sorun vardır zaten zengin karışımda olsa 6 litre yakarken 8 litreye kadar çıkmaz bide sen o aracın yakıt emen memelerine baktır
  • 10 litreye bile çıkabilir. Jazzlarda sübap ayarı otomatik diye biliyorum emin değilim. Bu arada bu bahsettiğiniz memeler nedir? Karbüratörlü sistemlerde değilmi onlar?
    quote:

Orjinalden alıntı: tr_7

birader aracın sübab ayarlarında bi sorun vardır zaten zengin karışımda olsa 6 litre yakarken 8 litreye kadar çıkmaz bide sen o aracın yakıt emen memelerine baktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulphur -- 9 Ekim 2007; 1:07:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic Akü Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    ford focus=fazla yakıt
    19 yıl önce açıldı
    Peugeot 407 Yakıt sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.