Şimdi Ara

Honda mı Focus mu Astra mı Avensis mi(60 bin bandında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar 55 bin lira nakitim var kendimi çok zorlamadan araç almak istiyorum genel anlamda sorunsuz geniş bir aile aracı almayı arzuluyorum bu amaç doğrultusunda bir kaç araç arasında kaldım yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
    Civic 2012 model premium otomatik alabiliyorum 57 bin lira civarında olan bir kaç araba var düşük kilometreli
    Focus biraz zorladığımda sıfırını alabiliyorum trend x modelinin 62 bin lira fiyat verdiler ikinci elde lpgli 57 58 bin lira arasında bir kaç araç var.
    Opel astra sıfır edition plus alabiliyorum 56650 liraya bırakacaklar aracı
    Avensis 2013 model elegant extra 40 bin civarında tüplü bir kaç araba var 60 bin civarında.

Gönlüm avensiste ama 3 yasında bir araba focus sıfır astra sıfır otomatik alsam civic çıkmazında kaldım siz olsanız ne yapardınız yol göstermesi açısından sebebiyle yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil akıllı -- 15 Eylül 2016; 20:58:49 >

• Hondadan kastiniz civicse burdaki galip belli avensis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda derken avensis yazılı, birde civic mi var? Hepsi içinde avensis zaten o belli

• Ben focus diyorum. Yol tutuşu ve duruşu kalkışı çok iyi bir araba.

• Avensis
  • İ30,octavia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang2007 -- 15 Eylül 2016; 21:02:00 >
  • D sınıfı avensis

• Avensis tabiki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle avensis.
    passat mı jetta mı gibi bir soru olmuş.
  • Avensis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FD6 Civic satınca 55 bin gibi bütçeyle bir şey alacaktık. Aslında FD6 Civic'in satılma nedeni de otomatik vitesle hantal kalmasıydı. Yakın bi bütçeyle Astra 1.4T ve Avensis arasında kaldım. Biraz daha güçlü ve turbo besleme bir araba istediğim için Astra oldu ama Avensis'te gerçekten aklımı çelmişti

• hız beklentim olmamakla beraber avensisin model olarak düşük kalması hata olur mu biri sıfır diğeri ikinci el çelişkisi oluyor tandığım bir arkadaşta olsa hiç düşünmeyeceğim
  • Yerinde olsam düşünmeden Civic alırdım
  • Sıfır alınabiliyorsa ikinci ele bakmanın manası yok. Astra ya da focus tercih edilmeli. Benim şahsi fikrim astra daha mantıklı.

• Focus

• Aynı sınıftaki sıfır focus ve astrayı neredeyse aynı paraya alabiliyorken 4 yaşındaki civici almak

• focus ve astra civicden iyi araçlardır. ama ülkedeki honda algısı yüzünden civic kadar prim yapmazlar. sıfır varken ikinci ele bakılmaz derim. focusmu astramı dersen ikisinide deneyip hangisini beğendiysen ve ihtiyacına daha çok uyarsa onu almanı tavsiye ederim.

• pazartesi gidip tekrardan test yapıp bir karara varmayı düşünüyorum inşallah
  • Sanırım astra ve focus 1.6 benzinli olacak. Astra lpg ile uyumsuz diye biliyorum. 10 lt ş içi yakıp karşılığını vermeyen bir motor. Focus lpg uyumunu bilmiyorum.
    Honda yeni kasa çıkaracak. O nedenle fb7 kasa ve fd6 kasa daha da ucuzlayacaktır ister istemez.
    Avensis uzun süre kullanmak için güzel seçenek olur. Ama onlarda da lpg için subap sıkıntısı olabilir. 40k 60k lpg li kullanılan avensis subap değişimi isteyebilir yakın zamanda.
    Sonuç olarak yeni her zaman iyidir derim ben..opel forda göre daha iyi indirim yapar ve daha donanımlısı alınabilir aynı fiyata. Subap değişimi göze alınıp lpg ile kullanılabilir astra..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.