Şimdi Ara

HONDA MSX 125 TAVSIYESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi forumlar boyum 173 50 kiloyum honda msx 125 başlangıç olarak ideal midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

HONDA MSX 125 TAVSİYESİ

Honda MSX 125, şehir içi ulaşım için mükemmel bir seçenek olan ve kompakt tasarımıyla manevra kabiliyeti sunan küçük bir motosiklettir.

Önemli Özellikler:

• 125 cc tek silindirli motor, şehir içi trafikte yeterli güç sağlar.
    • Düşük sele yüksekliği ve hafif gövdesi, yeni sürücüler için idealdir.
    • Otomatik şanzıman, sürüş deneyimini kolaylaştırır.
    • LED farlar ve dijital gösterge paneli gibi modern özellikler sunar.

Kullanım Alanları:

• Şehir içi ulaşım için idealdir.
    • Kısa mesafelerdeki yolculuklar için uygundur.
    • Yeni başlayan motosiklet sürücüleri için mükemmel bir seçimdir.

Avantajları:

• Kompakt ve Manevra Kabiliyetli: Şehir içi trafikte kolayca manevra yapmanızı sağlar.
    • Yakıt Verimliliği: Düşük yakıt tüketimiyle bütçenizi korumanıza yardımcı olur.
    • Kolay Kullanım: Otomatik şanzımanı sayesinde kullanımı kolaydır.
    • Şık ve Modern Tasarım: Gösterişli görünümüyle dikkat çeker.

Dezavantajları:

• Otoyol Kullanımı İçin Uygun Değil: Yüksek hızlarda kullanım için tasarlanmamıştır.
    • Yolcu Kapasitesi Sınırlı: Sadece bir sürücü için uygundur.

Honda MSX 125 Tavsiyesi:

Şehir içi ulaşım için pratik ve uygun fiyatlı bir motosiklet arıyorsanız, Honda MSX 125 mükemmel bir seçimdir. Kompakt tasarımı, kolay kullanımı ve yakıt verimliliği ile günlük yolculuklarınızı rahat ve ekonomik hale getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,
    İdealdir.
    İyi forumlar.
  • İdealdir. Ama boyutu com küçük. Bence biraz daha kalıplı motor olmalısınız.

• merhaba
    cok iyi bir secim
    iyi gunler dilerim
  • oyuncak gibi motor bence biraz daha büyükçe bakın, yani bu da olur ama başlangıç için bence pek uygun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

oyuncak gibi motor bence biraz daha büyükçe bakın, yani bu da olur ama başlangıç için bence pek uygun değil.

hocam o zaman honda bu motoru binilmek için deil oyuncak niyetine satıyor anlattıgınıza göre
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    evet bence biraz artistik isteyen ufak tefek cüsseli genç kızlara hitap eden bir model bana göre. Kaç adet satılmıştır kimbilir, koskoca istanbulda hergün yollardayım daha 1 tane bile görmedim. başlangıç için uygun değil derken, büyük motorun hakimiyeti kadar zordur aşırı küçük motor, ve başlangıç seviyesindeki kişinin motorla alakası fazlaysa konsantre olamaz. Bir de hafif olduğundan seri olduğunu düşünüyorum acemi çok kolay düşecektir üstünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 23 Aralık 2015; 15:17:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Ybr 125 ilk çalıştırma.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Boyutlardan dolayı da çokta görünür değil. Lastikleri küçük olduğu için canım ülkemin yollarda pek güvenli bir sürüş yapılamayabilir. CBF 150 tarz olarak daha farklı olabilir ama en azından ikinci eli daha hızlı ve daha ucuz bir alternatif olabilir.
  • Mayısta motosiklet kullanmaya bu motorla başladım. Ekim'e kadar 3000 km kullandım.
    Başlangıç için bence ideal (175,80 gibiyim)

Sonrasında büyütmek isteyebilirsin ama başlangıç için bence biçilmiş kaftan
  • Hobi için aliniyorsa doğru seçim olur, kullanmasi zevkli basit. Düşersen masraf açmaz.
    Hiz olarak 120 ye kadar ulaşıyor sanırım. Modifiyede yapılabiliyor daha ne olsun.

• Yorumlariniz için teşekkürler olay i şöyle ozetliyim yaşım 18 babam bu motor dan baskasi ike baslayamazsin dedi hatta cok begendi kendisi fakat ufak olmasi komik bir görüntü sergiler mi okula bununla gidilir mi bende begendim görünüş olarak fakat hacim ufak altimda kaybolur mu motor

• merhaba
    cok iyi bir secim
    iyi gunler dilerim
  • Ben 3 aydır kullanıyorum boyum 180. Motora tam hakimiyet sağlayabiliyorum o bakımdan küçük olması iyi. Gerçi boyutları scooter kadar, çok da küçük sayılmaz. Sadece diğer vitesli motosiklerden küçük. Ben 18 yaşındayken 10 yaşında activa sürüyordum :) Keşke 18 yaşındayken bu motoru kullanabilseydim :) Babanın kıymetini bil. Bi honda bayisinde üstüne otur hoşuna giderse al bence.
  • https://www.youtube.com/watch?v=y3VeMoPnrtA

Güzel bi başlangıç olur, tebrik ederim.
  • Cevaplariniz için teşekkürler

• Hocam neden cbr125 veya yzf125 seçenekleriniz arasında değil ? Yani boyutu bir etkense babanızın görüşüne göre o zaman msx tamam ama boyutu bi etken değilse bence bunları da göz önünde bulundurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Hocam neden cbr125 veya yzf125 seçenekleriniz arasında değil ? Yani boyutu bir etkense babanızın görüşüne göre o zaman msx tamam ama boyutu bi etken değilse bence bunları da göz önünde bulundurun.

hocam bu kadar niye dert ettin ya
    Bizim mahallede birisinin msx125i var. Hep görüyorum motoru. Çok küçük bir motor. Yani üstünde oturan bi insan dışardan garip gözüküyor. En azından cbf150 daha iyidir diye düşünüyorum. Hem satması da kolay olur. En iyisi alan arkadaşın gidip bizzat görmesi olur. Sonuçta beğenmek göreceli bir kavram.

• CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Bende cbr istiyordum ama motor yüzünden bir çok kez kavga ettik daha sonra babam bu msx i görmüş bunu alırsın bunula ogrenirsin diyor tekrar cbr konusu açıp msx sansimi da kaybetmek istemiyorum kime sorsam msx güzel motor diyor ama 9 beygir oluşu ve ufak görünüşü biraz caydiriyor beni

• Motoran crazy 125 al yari fiyatina. Ama soyle de bi sey var bu motorlar zevk motorudur. Aliyim ogreniyim dersen ogretir. Ama bi yere kadar. Sen baska bi motorla ogrendikten sonra bi msx alayim desen bu sefer de msx seni kesmeyecek cunku 125cc 10 beygir. Bu kucuk motorlarin 600 cc leri falan yapilmali ki tam zevk motoruna donussun. 8300 msx verilmez kesinlikle. Yurtdisinda adamin parasina gore 2bin en fazla. Aradaki kur farkini bosver ona 2bin bana 8bin ve sadece zevk icin verilmez o para.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.