Şimdi Ara

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.917
Cevap
45
Favori
476.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende barış memnun oldum.
  • stompanato kullanıcısına yanıt
    mustafa isiminde abimiz motorcu belki ondan bahsediyor olabilirsin. Bende memnun oldum bu arada
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan tahmin tutmadı :)
    Bu gün lastik tamir kiti aldım. size ve diğer arkadaşlarada tavsiye ederim. muhakka bulundurulması gereken techizat.
  • stompanato kullanıcısına yanıt
    Uzun yola çıkacağım zaman almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok üstat ben 120 liği ön için uygun gördüm ki maxi scooterlar dada bunlar kullanılıyor, ama 140 lık öne olmaz, arkaya iyi olur, onun sebebide alttaki yağmur suyunu daha iyi transfer eder ve ağırlık merkezimiz arkaya daha yakın olduğu için ufak tefek yol bozukluklarında konforu arttırır 140 lık.
  • Açıkcası durum bu kadar karışmışken bende şimdilik lastik işinden vazgeçtim..

Zaten yağışlı havalarda araba ile işimi görüyorum.. Son 1 haftadırda motora binmedim bile.. Bugün havanın güzel olması sebebi ile kullanıyorum..

Sonuç olarak kuru zeminde lastikler güzel yol tutuyor..

Islak zeminde pek kullanmıyorum zaten..

• Mitoqondri kullanıcısına yanıt
    aynen ben de bundan bahsediyordum acaba lastiğe ayırdım bütçe ile egzoz ya da variyatörü mü değiştirsem yalnız dün deneme yaptım soğuk hava da nedense motor 100 ü geçmedi halbuki çok rahat 110 u görüyordum. Ayrıca yaptığım ölçümlere göre 0-80 kmh ye 9 sn 80-100 kmh ye 7 sn de çıkıyor merak edenlere duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

aynen ben de bundan bahsediyordum acaba lastiğe ayırdım bütçe ile egzoz ya da variyatörü mü değiştirsem yalnız dün deneme yaptım soğuk hava da nedense motor 100 ü geçmedi halbuki çok rahat 110 u görüyordum. Ayrıca yaptığım ölçümlere göre 0-80 kmh ye 9 sn 80-100 kmh ye 7 sn de çıkıyor merak edenlere duyrulur.

Hocam ben 2 kişi yaklaşık 150 kg toplam olarak 100 km yi çok rahat görebiliyorum.. Ayrıca tek başıma 110 km hızı gördüğüm çok oldu.. Ama zaman zaman zorlanabiliyor motor.. Racing gibi rüzgarı yememek için üzerine hafif yatınca daha rahat hız yükselebiliyor.. Ayrıca varyatör zaman geçtikçe hızda düşmelere yok açıyor.. Temizlenmesi gerekiyor zaman zaman.. Bilgin olsun..

0-50 km anlamıyorum bile ne ara çıkıyor..
    50-80 km arası 5 sn sürmüyor..
    80-100 arası dediğin gibi 7-8 saniye sürüyor..
    100-110 arası zorlanıyor motor üzerine racing motor gibi yatmak gerekiyor rüzgar direncini kırmak için..

Ayrıca eksoz ve varyatör benimde aklımda..

Ama garantinin bitmesini beklemek lazım diye düşünüyorum..

Bu arada lastikten tamamen vazgeçtim.. Yağmurda kullanmıyorum kuru havada yeterli geliyor standart lastikler..

Eksoz olarak ne düşünüyosun ? Varyatör j-cosra mı ? Malossi mi ?

Valla ben varyator ü tek olarak değil de galiba komple performans kiti varmış arkadaş var japonya da yaza doğru geliyor o getirecek performans baya artıyor yukarıda Video koymuştum zaten yamushi mi öyle bir şey vardı galiba ondan link göndermiştim arkadaşa

• quote:

Valla ben varyator ü tek olarak değil de galiba komple performans kiti varmış arkadaş var japonya da yaza doğru geliyor o getirecek performans baya artıyor yukarıda Video koymuştum zaten yamushi mi öyle bir şey vardı galiba ondan link göndermiştim arkadaşa

Biliyorum hocam dediğini ben çok önceden izlemiştim.. Anxak o dediğin bildiğin yan motor bloğu komple değişiyor diye biliyorum.. Silindir filan vs.. Krank o bu şu komple set.. 163 cc oluyor diye biliyorum..

Fiyat olarak ne kadarmış hocam bilgin varmı ? Belki sipariş veririz bizde..

1200 TLciva rında galiba pc ye geçince link atarım şu anda şehir dışındayım

• Selamlar,

Ben de ilk defa motor alıyorum. Aklımda hep CBR250 vardı fakat biraz tereddüt ettim ilk motor, zorlanabilirim diye. O yüzden PCX 125 aldım acemilik atmak için.

Umarım tercihimden memnun kalırım.
  • quote:

1200 TLciva rında galiba pc ye geçince link atarım şu anda şehir dışındayım

Bu gidişle eksoz o bu şu derken heralde 10.000 tl'yi bulucak motor bize..

Kredi kartı taksit yapıyorlarmıymış hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: keremefe77

Selamlar,

Ben de ilk defa motor alıyorum. Aklımda hep CBR250 vardı fakat biraz tereddüt ettim ilk motor, zorlanabilirim diye. O yüzden PCX 125 aldım acemilik atmak için.

Güzel tercih. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: keremefe77

Selamlar,

Hocam emin olun pişman olmazsınız.. Hem yakıt yönünden hem motor yönünden..

Hayırlı olsun..

• hayırlı olsun
  • istanbulda son 2 hafta icinde fiyat alan var mi?
  • Fuarı bekliyorum.
    Kısmetse fuar zamanı ya HD200i yada PCX125 düşünüyorum.
  • sele modifiyesi yapan varmı can sıkıntısı uğraşmak istiyorumda , hörgüç iptali yapıp üstüne kaplama yapan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Fuarı bekliyorum.
    Kısmetse fuar zamanı ya HD200i yada PCX125 düşünüyorum.

Hd 200i yerine yamaha xenter tavsiye ederim. bir yerde japon, değer kaybı çok daha az olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 26 Aralık 2013; 13:06:26 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.