Şimdi Ara

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
45
Favori
477.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Yeni pcx türkiye ye ne zaman gelir net bilgi sahibi olan var mı acaba?

Fuarda 125lik olacak. Satışına Haziran ayında başlanacak.
  • Eyvallah hocam
  • Arkadaşlar benim motorda sola çekme problemi var servisede götürdüm baktılar ama değişen birşey olmadı pek..

Sola çektiği için sağa yatık gidiomuş gibi hissediyorum.. Tek problemim bu.. Sola çekme problemi yaşayanınız oldu mu acaba.. ?

Lastiklere balans vs. Yapılması gerekiyor mu ? Ayrıca yana yatma kaza belada yapmadım Allah'a şükür o yüzden direksiyon milide eğri fikan değil.. Direksiyonda düz duruyor yani öyle görüyorum.. Direksiyonun tam düz olduğunu anlamak için ne yapmam gerekir.. Gidon çıplak ve kablolar dışarda olduğu için düzlüğünü hesap etmek gözle çok zor oluyor.. Bunu anlamanın pratik bir yolu varmıdır.. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitoqondri kullanıcısına yanıt
    Eğimli balık sırtı asfaltta mı gidiyorsunuz acaba
    Düz gittiğini anlamanın tek yolu sanırım dümdüz bir alanda elleri bırakmak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Düm düm kaymak asfaltta denedim ellerimi bıraktım ve sonuç sola çekme bariz bir şekilde mevcut.. Nasıl bir çözüm yolu gerekir bilemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitoqondri

quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Düm düm kaymak asfaltta denedim ellerimi bıraktım ve sonuç sola çekme bariz bir şekilde mevcut.. Nasıl bir çözüm yolu gerekir bilemiyorum..

Ben bu cumartesi aynı sorundan servise gittim, motorun ön tarafını söktüler bir vida var onu traşladılar sağa çekme olayı vardı şimdi 10 numara oldu
    bazılarında fabrikasyon sorun varmış

servis sizin işinizi çözecektir kısa bir işlem zaten
  • Teşekkürler.. Nasıl bir vidadır bu.. ? Yani aynı sizin dediğiniz gibi anlatmalı mıyım.. ?

• quote:

Teşekkürler.. Nasıl bir vidadır bu.. ? Yani aynı sizin dediğiniz gibi anlatmalı mıyım.. ?

gidon düz gittiğim halde sağa doğru duruyordu, gittim servise zaten eleman anladı hemen söktü gidon bağlantı yerinde bi vida çıkarıp gidonun serbest olması için traşladı 10 numara oldu ,,serviste yardımcı olacaklardır
  • quote:

Arkadaşlar benim motorda sola çekme problemi var servisede götürdüm baktılar ama değişen birşey olmadı pek..

Sola çektiği için sağa yatık gidiomuş gibi hissediyorum.. Tek problemim bu.. Sola çekme problemi yaşayanınız oldu mu acaba.. ?

Lastiklere balans vs. Yapılması gerekiyor mu ? Ayrıca yana yatma kaza belada yapmadım Allah'a şükür o yüzden direksiyon milide eğri fikan değil.. Direksiyonda düz duruyor yani öyle görüyorum.. Direksiyonun tam düz olduğunu anlamak için ne yapmam gerekir.. Gidon çıplak ve kablolar dışarda olduğu için düzlüğünü hesap etmek gözle çok zor oluyor.. Bunu anlamanın pratik bir yolu varmıdır.. ?

Honda Ataberk yetkili servisindemi baktırdın?

• 2012 model 19000 kmde motorumu cbf150 aldığım için 5000 tlye satıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acill-5000-tl-2012-fiyat-dustu-152804999/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

quote:

Teşekkürler.. Nasıl bir vidadır bu.. ? Yani aynı sizin dediğiniz gibi anlatmalı mıyım.. ?

gidon düz gittiğim halde sağa doğru duruyordu, gittim servise zaten eleman anladı hemen söktü gidon bağlantı yerinde bi vida çıkarıp gidonun serbest olması için traşladı 10 numara oldu ,,serviste yardımcı olacaklardır

Teşekkür ederim servise aynen ileticem bu durumu..

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Arkadaşlar benim motorda sola çekme problemi var servisede götürdüm baktılar ama değişen birşey olmadı pek..

Evet Antalya Honda Ataberk'e göntürdüm.. 2 kere.. Bu 3. Olucak.. Antalya'da başka bildiğin yetkili servis varmıdır yada nasıl bir yol izlemeliyim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Evet Antalya Honda Ataberk'e göntürdüm.. 2 kere.. Bu 3. Olucak.. Antalya'da başka bildiğin yetkili servis varmıdır yada nasıl bir yol izlemeliyim..

Antalya merkez de başka yetkili servis yok Alanya da var.Ordada olmazsa iyi bi usta bul bence araştırarark

• Arkadaslar yeni pcx im var daha 600km de fakat düz yolda bile zorladigimda 95 -97 arasini gecmiyor. Sizde de sinir bumu? tamam 125 lik bir motor fazlasi beklenmez zaten ama yinede forumlarda gördüm 110 görenler varmis hiz kesici cikartmadan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

Arkadaslar yeni pcx im var daha 600km de fakat düz yolda bile zorladigimda 95 -97 arasini gecmiyor. Sizde de sinir bumu? tamam 125 lik bir motor fazlasi beklenmez zaten ama yinede forumlarda gördüm 110 görenler varmis hiz kesici cikartmadan..

2 kişi 100 garanti görüyorum.. Tek kişi 110-115 tıkanıyor.. Bu motor için yeterli..

• Alanya'ya gitme şansım yok mecburen Ataberk'e götürücem..

• Dün Honda'nın sitesine mesaj bırakmıştım 2014 modelleriyle ilgili. Sağolsunlar bugün telefonla arayarak geri dönüş yaptılar. Konuştuğum adam 2014 model makyajlı yeni kasa pcx'in haziran ayında %90 satışına başlanacağını söyledi. Üstelik 125 değil 150cc olarak. Fuara gelmeyecek mi yeni kasa dedim? Gelmeyecek dedi. 125cc olanları piyasadan kaldıracak mısınız dedim. ikisi de beraber satılacak dedi. Haziran ayına kadar eski kasa 125likleri bitirmeye çalışacaklar anlaşılan. Bu 150liklerin üretim yeri İtalya'ymış yanılmıyorsam. Görüşmeler sürüyor falan dedi. Benim acil motora ihtiyacım var. PCX'i hakkaten çok sevmiştim. Ama Haziran'a kadar da bekleyeceğimi sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedigo83

Dün Honda'nın sitesine mesaj bırakmıştım 2014 modelleriyle ilgili. Sağolsunlar bugün telefonla arayarak geri dönüş yaptılar. Konuştuğum adam 2014 model makyajlı yeni kasa pcx'in haziran ayında %90 satışına başlanacağını söyledi. Üstelik 125 değil 150cc olarak. Fuara gelmeyecek mi yeni kasa dedim? Gelmeyecek dedi. 125cc olanları piyasadan kaldıracak mısınız dedim. ikisi de beraber satılacak dedi. Haziran ayına kadar eski kasa 125likleri bitirmeye çalışacaklar anlaşılan. Bu 150liklerin üretim yeri İtalya'ymış yanılmıyorsam. Görüşmeler sürüyor falan dedi. Benim acil motora ihtiyacım var. PCX'i hakkaten çok sevmiştim. Ama Haziran'a kadar da bekleyeceğimi sanmıyorum.

Benim görüştüğüm honda bayisi pcx150'nin kasım ayında satışa çıkacağını söylemişti,eğer haziran ise beklenebilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Dün Honda'nın sitesine mesaj bırakmıştım 2014 modelleriyle ilgili. Sağolsunlar bugün telefonla arayarak geri dönüş yaptılar. Konuştuğum adam 2014 model makyajlı yeni kasa pcx'in haziran ayında %90 satışına başlanacağını söyledi. Üstelik 125 değil 150cc olarak. Fuara gelmeyecek mi yeni kasa dedim? Gelmeyecek dedi. 125cc olanları piyasadan kaldıracak mısınız dedim. ikisi de beraber satılacak dedi. Haziran ayına kadar eski kasa 125likleri bitirmeye çalışacaklar anlaşılan. Bu 150liklerin üretim yeri İtalya'ymış yanılmıyorsam. Görüşmeler sürüyor falan dedi. Benim acil motora ihtiyacım var. PCX'i hakkaten çok sevmiştim. Ama Haziran'a kadar da bekleyeceğimi sanmıyorum.

Benim görüştüğüm honda bayisi pcx150'nin kasım ayında satışa çıkacağını söylemişti,eğer haziran ise beklenebilir bence.

Alıntıları Göster

Elbette beklenebilir. Ama benim durumum biraz daha farklı. Evle iş arası dolmuş artık kabak tadı vermeye başladı. Her yeni güne sıkış tepiş dolmuşla başlamaktan sıkıldım.

• quote:

abi ben şunu anlamıyorum ya 2014 deniliyor ta 6. ayda satışa çıkıyor yeni modeller

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.