Şimdi Ara

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.917
Cevap
45
Favori
477.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kelepce

Arkadaslar yeni pcx im var daha 600km de fakat düz yolda bile zorladigimda 95 -97 arasini gecmiyor. Sizde de sinir bumu? tamam 125 lik bir motor fazlasi beklenmez zaten ama yinede forumlarda gördüm 110 görenler varmis hiz kesici cikartmadan..

Tek kişi 90 a kadar seri şekilde hızlanıyor. Zorlayarak 100 e çıkıyor Yol düzse, karşıdan rüzgar esmiyorsa yaptığı son hız en çok 110. İniş aşağı en çok 118 sonrasındada devir kesici devreye giriyor zaten
  • halil altın H kullanıcısına yanıt
    ben de asagi yukari ayni hizlari görüyorum tek kisiyim ama hic bir zaman 100 göremedim daha ilginc..

sizce hiz kesiciyi cikartmak gerekir mi?
  • www.alibaba.com
    Buy Scooter PCX Vietnam 125 cc in China on Alibaba.com
    http://www.alibaba.com/product-detail/Scooter-PCX-Vietnam-125-cc_140874116.html

Arkadaşlar linkteki pcx modeline bir bakar mısınız motor tipi: Dizel, max hız:80 km demişler
    Dizel motorsiklet varda biz mi bilmiyoruz. Ya da vardı da dünya nın en pahalı yakıtını kullanan memlekete neden getirmezler ki?

• 5 dakika önce Honda Türkiye yetkilileriyle yaptığım görüşme sonucu;

Yeni kasa PCX in Haziran ayı için ülkemize geleceğini
    Yeni kasa ile birlikte eski kasanın da üretime devam edeceğini
    Şuan tayland da üretim yapılan eski kasanın vietnam fabrikasına kaydırılıp,
    Yeni kasanın tayland da üretime başlayacağını öğrendim.

Bilginize.
  • 0 PCX için anahtar teslim fiyat ne kadar? 6700TL fiyat var. Üstüne ne kadar harcıyoruz resmi işler için?
  • Ben 360 TL harcamıştım sigorta + plaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yılki fuar 27şubat-2mart arasında sanırım. İlk kez motorsiklet fuarına gitmiş olacağım, motorsiklet(pcx) almayı planlayan biri olarak bana ne gibi bir yararı olur fuara gitmenin? fuarda özel fiyatlardan mı satılıyor, nedir olayı?
    bir de çalınmaya karşı alınan tedbirler neler, kötü niyetli kişileri en çok zorlayıcı olanı hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

0 PCX için anahtar teslim fiyat ne kadar? 6700TL fiyat var. Üstüne ne kadar harcıyoruz resmi işler için?

O 6790 taksitli fiyat peşinde 6.300 e kadar düşüyor ben pazarlık etmiştim ama sonra vadeli aldım kredi kartı ile. sigortayı kendim sigortacı olduğum için 180 e bitirdim emniyete de kendin gidip halledersen 150-200 civarı bi rakam harcıyosun yani yukarda arkadaşın sölediği gibi 360 a filan bitiyor ben 7 ye mal ettim bugün tam 1 ay oldu alalı bence alacak olanlar hemen almalı haziranı beklemek filan gereksiz 2-3 ekstra olacak diye en az 1 lirada üzerine koyarlar emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

Ben 360 TL harcamıştım sigorta + plaka

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PamirSAROS

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

0 PCX için anahtar teslim fiyat ne kadar? 6700TL fiyat var. Üstüne ne kadar harcıyoruz resmi işler için?

O 6790 taksitli fiyat peşinde 6.300 e kadar düşüyor ben pazarlık etmiştim ama sonra vadeli aldım kredi kartı ile. sigortayı kendim sigortacı olduğum için 180 e bitirdim emniyete de kendin gidip halledersen 150-200 civarı bi rakam harcıyosun yani yukarda arkadaşın sölediği gibi 360 a filan bitiyor ben 7 ye mal ettim bugün tam 1 ay oldu alalı bence alacak olanlar hemen almalı haziranı beklemek filan gereksiz 2-3 ekstra olacak diye en az 1 lirada üzerine koyarlar emin olun

6300'e peşin satıldığını öğrendiğim iyi oldu. Ben de tanıdık aracılığıyla 6600 herşey dahil peşin fiyat aldım ki aslında özel bir indirim yapmamışlar.

4500 TL'ye 10000km de ocak 2013 trafik çıkışlı 2. el bir PCX buldum. 500TL civarı masrafı olacak ve 5000 TL'ye gelmiş olacak. İkinci el - 0 karşılaştırması yapmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

ben de asagi yukari ayni hizlari görüyorum tek kisiyim ama hic bir zaman 100 göremedim daha ilginc..

sizce hiz kesiciyi cikartmak gerekir mi?

Sizin km kaçta? Lastik basınçlarını kontrol edin. Düz yolda tek kişi 100 görmesi lazım. Devir kesicinin iptalini kendi adıma doğru bulmam. Çünkü gerekli olmasa koymazlardı diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de bir pcx alarak aranıza katıldım. Genel anlamda memnunu ,zaten almadan önce birçok kullanıcının yorumlarını okudum, honda ismi de işin içinde olunca kendime uygun henüz birkaç aylık bir ikinci el bulup aldım. Fakat dün başıma birşey geldi ve bu benim canımı çok sıktı; motosikleti bir kez yağmur sonrası kullandım ve çamur oldu, haliyle yıkamam gerekti ve yıkadım, pırıl pırıl yapıp kuruladım. Sonra motora binip gezdim sorun yok. 2 saat kadar sonra tekrar bineceğimde ne göreyim, gösterge panelinin içi kısmen buğulanmış, çok moralimi bozuldu, kurumaya bıraktım ve şimdi iç tarafında leke var, ve her binişimde bu beni rahatsız edecek. Bu durum pcxlerde genel bir sorun mudur yoksa benim mi talihsizliğim. Ayrıca bunu gidermek için ne yapabilirim?

• acaba makyajlı pcx de arkalar disk fren olur mu ?
    Gerçi bu yönde bir şey söylenmemiş ama aksi yönde de tam da net bilgi bulamadım umudumu koruyorum.
  • serkanca01 S kullanıcısına yanıt
    Genel bir sorun olduğunu söyleyeyim.
    En az 30 defa benzin istasyonlarındaki su pompasıyla yıkadım dediğiniz gibi bir problemle karşılaşmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

En az 30 defa benzin istasyonlarındaki su pompasıyla yıkadım dediğiniz gibi bir problemle karşılaşmadım

üstad sen problem olmadı demişsin, computeus da genel sorun demiş :) acaba sen mi çok şanslısın yoksa diğerleri mi şanssız. Peki şuan ne yapmalıyım, daha önce hiç servise gitmedim, servisle işim de olmadı, onu o şekilde görmek beni sürekli rahatsız eder, servis buna bir çözüm bulur mu? motosiklet henüz 4 aylık, yani garanti kapsamında.
    Hocam istersen yıkarken videoya çekeyim iş yerimin önünde yol çalışması vardı 3 aydır ve resmen çamur oluyordu motor mecbur binmek için yıkamam gerekiyor silsem çizilecek çünkü sadece ben değil bulunduğum bölge de 3 arkadaşım daha var hiç birinde yok bu sorun

• Dün bende yıkadım.Bu motoru ikinci yıkayışım 2 kerede yağmurda bindim toplam 4 kere ıslandı yıkamanın birini kovayla su dökerek diğerini basınçlı makine ile yıkadım o tip bir sorun olmadı açıkcası.
  • Arkadaşlar başımda şöyle bir bela var motor şu an 550 km de yaklaşık bi 10 gün önce çalışırken sıkıntı çekti zor çalışır gibi yaptı bu sabahta ilk basışta almadı ikinci bastım aldı ama anlık bi kontak kapanma gibi bi durum oldu tekrar çalıştı neyse yola çıktım ışıkta durdum start stop kullanmaktayım çevirdim kalkmadı çevirdim çalıştı ama sanki kontağı ilk defa açıyomuşum gibi km saati en sona gidip geldi yani motor start stopla değil marşla çalışmış gibi başladı başına gelen oldumu ? sorunum sizce ne ulan arabayla uğraşmayalım dedil motora geçtik 550 km de başıma iş geldi servise gideceğim ama gitmeden bir ön bilgi alayım istedim.
  • PamirSAROS kullanıcısına yanıt
    o halde sorun bende demektir, bir servise danışalım bakalım, gerçe onların vereceği cevabı tahmin edebiliyorum, yapmamak için her türlü palavrayı atacaklar da denemeden olmadı dememek için bir sorayım bakalım :) bu içine su alacak olduktan sonra bir esprisi yok bence, çünkü sonuçta açık alanda kullanılan bir ürün, mantıken olmaması gerek ama biz bilemeyiz tabi, onların ne bildiğine bir bakalım, ilginiz için teşekkür ederim, neticeden haberdar ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.