Şimdi Ara

Honda Sogutucu (buzdolabi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araba ici honda buzdolabi (sogutucu) kullanan var mi? Kullanislimidir? Almaya deger mi?

Ne dersiniz?

• bence kullanma. arabanin icinin goruntusunu cok bozuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spartac99

Arkadaslar,

Araba ici honda buzdolabi (sogutucu) kullanan var mi? Kullanislimidir? Almaya deger mi?

Ne dersiniz?

Bende çok merak ediyorum doğrusu
  • Ben bagajda duruyor saniyordum ...
  • quote:

Arkadaslar,

Ne dersiniz?

Araç içi sogutuculardan bahsediyorsunuz sanırım.Eğer aldıgınız ürün 100ytl altı ürünlerdense(özellikle bimde satılan tarzdakiler)bir işe yaramayacaktır varsa soguk suyunuzu ılık tutmaya yarayacaktır.Daha iyi kalitede 200/300ytl lik ürünlerde tam olarak sogutmazlar ama en azından soguk ürünleri soguk tutabilirler,sıcak ürünleride rahatlıkla sıcak tutabilirler(65c ye kadar).Gelelim üst ürünlere gerçekten sogutma yapabilen ürünler ise enaz 1000ytl.Bu yüksek fiyatlı ürünler hariç geri kalan ürünlerin neredeyse çoğu dış ortam sıcaklığının -20-25-30derece altına kadar sogutma özelliğine sahiptir.İçlerinin genişliği özellikle çok önemlidir satılan bazı modellere 0,5litrelik pet su bile sıgmayabiliyor

örneklersek

pahalıya örnek tıklayın
    orta hallliye örnek
    alt sınıfa örnek

Not:Verdiğim linkler örnek amaçlıdır hiçbirine önerim sözkonusu değildir.Kendi kullandıgım model ise buralarda satılmadıgı için link verip öneremiyorum ama benim işimi fazlasıyla görüyor 280civarına almıştım(bu bile bana çok fazla gelmişti bu tarz bir ürün için).35/45milyonluk çanta tarzı ürünlerden alan arkadaşlarımın ürünlerini inceledim ve asla tavsiye etmiyorum...saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

quote:

Arkadaslar,

Ne dersiniz?

Araç içi sogutuculardan bahsediyorsunuz sanırım.Eğer aldıgınız ürün 100ytl altı ürünlerdense(özellikle bimde satılan tarzdakiler)bir işe yaramayacaktır varsa soguk suyunuzu ılık tutmaya yarayacaktır.Daha iyi kalitede 200/300ytl lik ürünlerde tam olarak sogutmazlar ama en azından soguk ürünleri soguk tutabilirler,sıcak ürünleride rahatlıkla sıcak tutabilirler(65c ye kadar).Gelelim üst ürünlere gerçekten sogutma yapabilen ürünler ise enaz 1000ytl.Bu yüksek fiyatlı ürünler hariç geri kalan ürünlerin neredeyse çoğu dış ortam sıcaklığının -20-25-30derece altına kadar sogutma özelliğine sahiptir.İçlerinin genişliği özellikle çok önemlidir satılan bazı modellere 0,5litrelik pet su bile sıgmayabiliyor

örneklersek

pahalıya örnek tıklayın
    orta hallliye örnek
    alt sınıfa örnek

Not:Verdiğim linkler örnek amaçlıdır hiçbirine önerim sözkonusu değildir.Kendi kullandıgım model ise buralarda satılmadıgı için link verip öneremiyorum ama benim işimi fazlasıyla görüyor 280civarına almıştım(bu bile bana çok fazla gelmişti bu tarz bir ürün için).35/45milyonluk çanta tarzı ürünlerden alan arkadaşlarımın ürünlerini inceledim ve asla tavsiye etmiyorum...saygılarımla

Ayrintili bilgi icin tesekkurler. Ancak benim sormak istedigim Honda'da satilan idi. bu linktenhttp://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/cr-v/ aksesuar kismina girdiginizde gorebilirsiniz. Servis cok kullanisli diyor haliyle. Ancak kullanan var mi? bir ise yariyormu yoksa para tuzagimi? Fiyati da: 330 YTL.

• Kullanan varmı bilemem ama çanta tarzı ürünlerden performans bekleme.Ürünün ağız kısmı zaten fermuarlı tarzda bu gibi ürünler piyasada çok daha ucuz fiyata satılmakta.Bu ürün en iyi ihtimalle kliması çalışan bir araçta ancak suyunuzu orta soguk tutacak düzeydedir.Ama asla normal sıcaklıklarda bunu yapamıyacak bir ürün çünkü ürün yapısı bunu saglıyacak düzeyde..umarım faydalı olabilmişimdir

Not:Kullanmadıgım halde kesin konuşmamın nedeni ürünün yapısal düzeyidir.Fermuarlı çantalı ürünlerden suyunuzu her ortamda soguk tutmasını beklemeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağ sogutucu ariza
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullananlar kızmasın ama bu buzdolapları para tuzağı gibi geliyor bana. Hadi araban karavan olsa tamam, buzdolabı bir olmazsa olmazdır ama binek otomobilde olsa ne olur olmasa ne olur diye düşünüyorum. Bu dolaba yüzlerce YTL veya bin küsur YTL vereceğime şehirçi-dışı her yerden istediğim kadar soğuk içecek alıp içerim veya uzunyola çıkıyorsam belki bir termos buzlu su alırım yanıma. Bence çok elzem bir aksesuar değil ama zevk meselesi tabi, alana da mani olmayayım
  • ben de bir zamanlar orta halli bir araç içi buzdolabı almıştım, ancak enteresavar arkadaşın da dediği gibi ancak soğuk ürünlerinizin soğukluğunu biraz muhafaza edebiliyor. biz yazın yazlığa giderken buzdolabındaki ürünleri taşımak için kullanıyoruz. 2 saatlik yol ama biz yine de içerisine buz falan koyuyoruz. kullanım amacı araçta soğuk içecekler bulundurmak ise gereksiz olur, ama bir yere soğuk ürünleri taşımak için kullanılacaksa alınabilir. ama hondanınkini almanı tavsiye etmem, piyasadan daha pahalı.
  • Bana bir kere çok lazım olmuştu.Benzin alınca dondurma hediye olayı vardı ve fazladan 2dondurma daha verdi istasyon sahibi.Toplam 4tane dondurma yesen yiyemezsin,yemesen beleş almışsın hem daha kıymetli hemde israf olmasın.Eşimde dondurmanın ancak yarısını yediği için ogün 4tane dondurmayı peşpeşe yemek zorunda kaldımO ziyan olmadı ama ben ve midem ziyan olduk Şaka bir yana gerektiği yerlerde olmuyo değil hani;özellikle uzun yolda rahat oluyor.Ben aşırı su tüketen biriyim mesela otobana çıkınca okadar km gittiğin halde ne istasyon nede bir market yok daha önce aldıgın sularda çoktan sıcaklamış oluyor.Bana yurtdışından getirttiğim için iyi bir ürün çok uygun fiyata gelmişti.Parası olan için güzel bir olay aslında;ama hondanın aksesuar olarak verdiğinin çok bir esprisi yok malesef...saygılar

• otoyollarda belli aralıklarla benzin istasyonları vardır(Yasa gereği)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.