Şimdi Ara

Honda tabii ki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoca hiç gerek yok, orijinali de güzel bu meretin. Ben bi kere bunun VTI otomatiğini görmüştüm. Çok sulandım da olmadıydı
  • Süper bi link varwww.japanesecarfans.com
    Hocalar benim hayal arabam önceleri Mazda MX5 idi. Taa ki Honda Showroomda Onu görene kadar:
    Koyu gri, taba deri koltuk S2000. İçine oturdum ve küçük çocuklar gibi orasını burasını kurcaladım.
    Çok egzantrik bir deneyim oldu benim için. Ve tabii ki Mazda'yı Unuttum bile.....
  • arkadaşlar yeni civic eylülde geliyor üzerinde bulunan 1800 cc hacimli SOHC i-DSI motoruyla yeni civic 8.4 saniyede 0-100 yapıyor hehe açılın uleyn honda geliyor...

ek olarak o motor toyota yarisin 1000 cc lik motoru kadar anca benzin tüketiyor ve buda eylülden sonra caddeler hondadan başka araç tanımayacak demek oluyor herkesin altında bi yeni civic olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eradnan -- 8 Ağustos 2005, 0:13:15 >
  • 1400cc? Höyt? 1.8 lik yeni motor olmasın o? 140bg olan, 1.4 motor araç nasıl 8.6 0-100 yapar ya:S
  • Bence de yaw. Zaten önce 1.8 motor gelcek ülkeye. O da 140 bg/6300 devir. Süper teknik özellikleri var. Bi saattir okuyorum.
  • 1.8 motor manyak gözüküyor da ÖTV yüzünden offf buraya 45-50 civarına gelir, çünkü tavsiye edilen fiyatın üzerine %89 daha ekleniyor vergilerle..
  • Kessin. Honda bu taktiği Accord'da da uyguladı arkadaşlar. Yutmayın. Önce 2,4 lt çıktı. İyice sattıktan soora 2,0 soora da 2,0 executive çıktı. Yine aynısını yapıyorlar
    Önce 1,8 çıkacak, satışı yapıcaklar. 1,4'ü önce çıplak çıkarcaklar ki insanlar 1,8 almaya devam etsin. En son da 1,4 full aksesuar çıkıcak.
  • honda gerçekten cok hoş..bende honda hastasiyim..s2000 ve 96 civic sedan cok hoşuma gidiyor..

fakat yeni hondalarda tip olarak eski karizmasindan uzak bence...
  • Sayın buyacı binbaşım, tabii ki her seferinde tipi tutturmak zor. Lakin nası yapıyolarsa bilmiyorum her sefer teknik olarak kendilerini ikiye katlayıp ööle çıkıyolar piyasaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rendacirci -- 8 Ağustos 2005, 0:03:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

1400cc? Höyt? 1.8 lik yeni motor olmasın o? 140bg olan, 1.4 motor araç nasıl 8.6 0-100 yapar ya:S

evet evet 1.8 miş tablo kayık çıkıyor ondan yanlış bilgi vermişim

editledim

• Tabii hocam. Eğer 1,4 motor 8,6 sn yapsa var ya sadece sen ben bi de bikaç kişi daha oturur konuşuruz. Çünkü mevzuuyu Honda kapatmış olur.
  • hey hey hey honda
    honda hayat ondaaa

(imzaya bakmayın)
  • arkadaşlar bu ayrıntıyı bilmeyen var mı?

• ne bu??
  • Bu, sayın hocam, S2000'in "Engine Start" denen düğmesi. Aynı zamanda detayda direksiyonun solundaki panel de görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rendacirci -- 8 Ağustos 2005, 7:05:14 >
  • Ben eskiden laguna hayali kurardım ne zamanki accord gördüm bütün fikirlerim değişti accord diyorum başka bişi demiyorum honda zaten iyiydi birde accord gibi bi araba yapımışlar sölenecek söz yok
  • her zaman derim : japon arabası almam diye. ama HONDA ve SUBARU hariç tabiki... hakkaten hondalar teknik olarak çok iyi. eee ne de olsa adamların geçmişi motorculuk... ben rover'ciyim. uzaktan akraba oluruz. bilenler bilir rover ile honda ortaklığını ve o ortaklıktan bize miras kalan 220turbo (200 bg) ve 218vvc(145 bg) coupeleri....
  • yeni civicin 1600 motoru olmayacak mı sadece 1800 ve 1400 motorlu olarak mı ortaya çıkacak bilen var mı ?
  • Sadece 1,8 ve 1,4 olcekmiş. İsteyenlerwww.honda.com
  • Yok Türkiyeye vergi yüzünden 1.6 getirirler, zaten genelde diğer ülkelerde 1.4 ve 1.8 oluyor, Türkiyeye 1.6 geliyor...

Bu arada Honda seven yok demişte arkadaş , yahu biz Honda fanatiklerinden bıktık aslında ,Honda fanatiği dolu forum

HONDA tanıdığımız sevdiğimiz iyi bir markadır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.