Şimdi Ara

Honda tabii ki (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parası olanlar için 1800 motor tabi en iyi seçim olur. Ancak 1800 motor lüks sınıfa girdiğinden vergisi çok olur herkes satın alamaz 1400 motorda Honda gibi bir arabada çok performanslı olmaz.Bu nedenle en ideali 1600 motor olur herhalde.Bu arada yeni civic Hondanın resmi sitesine girdiğine göre bir gizliliği kalmamış merak edenlerin casus fotoğraflar aramasına gerek kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 8 Ağustos 2005, 16:24:37 >

• TYPE-R kullanma fırsatı buldugumdan beri hayallerimi süslüyor.. Mükemmel kelimesinin bile az gelebilecegi bi makina. Arkasında Honda'nın olması da bunda en büyük etken. Hondayı ve TYPE-R'ı tek gecerim!!!

Honda tabii ki
  • quote:

TYPE-R kullanma fırsatı buldugumdan beri hayallerimi süslüyor.. Mükemmel kelimesinin bile az gelebilecegi bi makina. Arkasında Honda'nın olması da bunda en büyük etken. Hondayı ve TYPE-R'ı tek gecerim!!!

honda sevilmezmi bee
  • Biri Hondacımı dedi
  • geçen gün arkadaşın honda cr-v jipine bindim. birazda kullanma fırsatım oldu. resmen hasta oldum arabaya ve o motora. o günden beri artık bende hondacıyım.
  • Honda
    Subaru
    Audi

(param oldukça tercih edeceğim, bence kendine has bir ruhu olan otomobil üreticileri)
  • bence sadece honda değil..uzak doğu arabalari avrupa arabalarina gore bence cok daha güzel..subaru sti,evo serisi,mazda rx-7,nissan skyline........bariz haywan gibi araba üretiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

bence sadece honda değil..uzak doğu arabalari avrupa arabalarina gore bence cok daha güzel..subaru sti,evo serisi,mazda rx-7,nissan skyline........bariz haywan gibi araba üretiyorlar

haywan gibi motor üretiyorlar. donanım & konforu da öğreniyorlar..
  • Malzeme-İşçilik-Konfor-Konfor teknolojileri-Motor konusunda hala almanlar derim ben..tamam performanslı yapıyor da ee? Hangi japon firma 5.0 litreden atmosferik 507bg çıkarabilir? Hangi japon dizel 4.2 litre hacimden 326bg 650nm verir? Bilmiyorum bu Lexus-Infiniti bayağı yol aldı ama, Mercedes-BMW-AUDI dedin mi de herkeste akan sular duruyor..
  • Ya Japonya Avrupayı örnek alarak , merkez üstlerini Avrupaya taşıyark,Avrupalı ,Türk italyan alman tasarımcılara araç tasarlatarak kendisini geliştirmeye çalışıyor.
    AMa Japonya orta lüks sınıfta çok iyi araçlar çıkarıyor, rüya otomobilleri Avrupa yapıyor, ondan sonra gelen sporları Japonlar...

Sonuçta küresel dünya artık ortak çalışıyor hepsi, o nedenle Avrupa ile Japonya yakında aynı seviyeye gelir...
    Artık rekabet yok ortak stratejiler birlik var, hep beraber sömürgeleri yoluyorlar
  • hemen bütün dünyadaki testlerde:
    mazda rx-8
    honda civic type r
    lexus ls
    mitsu evo
    türünün en iyi arabası olarak gösteriliyor.
  • Sayın janjan, dünya üzerinde kaç otomobil firması 2,0 lt'den atmosferik 240 bg üretebiliyor ve bunların kaçı Alman?
  • Civic iyi araba.

Jeandan ile yazışmıştım.
    Jeandan da Civic hastası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEDAT_06 -- 10 Ağustos 2005, 8:44:49 >
  • O zaman arkadaşlar;bir forum açalım sadece honda hakkında olsun. isterseniz sorularımızı orada sorslım, fotoğrafları oraya koyalım. var mısınız?
  • Bırı Benı mı cagırdı acaba tatıldeydım honda kelımesını hıssettım geldım

HOoonnnnnddddaaaaaaa!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendacirci

Sayın janjan, dünya üzerinde kaç otomobil firması 2,0 lt'den atmosferik 240 bg üretebiliyor ve bunların kaçı Alman?

Arkadaşım bak yukarıda dedim, performans konusunda bir şey diyemem, ama sırf hacim/hp oranı yüksek otomobiller yapıyor ve motorları yüksek devirlerde inanılmaz performans veriyor diye dünyanın en iyi motor üreticisi diyemezsin.. Dünya üzerinde 2.0 atmosferik 240bg üreten alman firma yok, bana kalırsa pek takmıyolar
    3.2 V6 255bg mesela.. Audi motoru, S2000'in motoruna yeğlerim, FSI var sonuçta.. Ya da 3.0 258bg BMW motoru, karşılaştırmalarda S2000'e göre daha az yaktığı ver performans konusunda da nerdeyse eşdeğer olduğu çıktı. (S2000-Z4) Bak yukarıda da verdiğim örneklerin yanısıra, 2.2 dizel yapıyor 140bg? Her şey hacim-hp değil yani.. BMW 120d: 163bg 340nm, var mı ötesi?

• Arkadaşlar, bu gün yeni forumu açıyorum. Hayırlı olsun
  • Otomobil deyince HONDA !!!

1992'de dohc (çift egzantrik) donanimli PGM-FI enjecsiyonlu 1.6 motorla 136 bg ürettiler. (SI efsanesi)
    (bu arabanin 400 bg üzeri dodge viper'i dragde tokatlama videosu var isteyene gönderilir.)

1997'de VTI ortaya çikti. 1.6 lt ama artik 160 bg.di.

Yanlis olabilir ama 2.0 lt ile lt basina 120 bg ureten ve ferrari 360 modena tokatlayan bi roadster daha görmedim ben.

2001'den beri de TYPE-R yollarda esiyor. (2.0 lt 200 bg)

elimdeki videolara bakiyorum da muhataplari :
    ------------------------------------------------------
    skylineGTR, RX-7, AUDI S-3, 300ZX, 3000GT, GOLF VR6 vs. vs.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.