Seni eradnan a havale ediyorum:) Kişisel olarak Accord hastası olduğumu belirtirim ama TR'de satılan diğer modeller pek iyi değil bence, Type-R ayrı tabi...
Hocalar, eğer siz gibi ben gibi insanlar bir olursak getirtiriz belki ciğer Honda modellerini. Ben adamlara gidip soruyorum bu var mı şu var mı diye, hiç tatmim edici değiller bu konuda...
quote:
Orijinalden alıntı: rendacirci
Hocalar, eğer siz gibi ben gibi insanlar bir olursak getirtiriz belki ciğer Honda modellerini. Ben adamlara gidip soruyorum bu var mı şu var mı diye, hiç tatmim edici değiller bu konuda...
Alıntıları Göster
Accord gibi güsel araba var mı yaw; hem dizeli hem benzinlisi diil mi yaw. hem soora S2000 diye babalar gibi bi model var ki benim diyen roadster yanında duramaz.
quote:
Alıntıları Göster
heyt be günün birinde böyle bi topic açılacağı hiç aklıma gelmezdi vay kankalar tüm hondacılar bu başlık altında buluşalım...
markanın ürettiği araçlar hakkında az çok bilgiye sahibiz sorun sorularınızı...
quote:
Orijinalden alıntı: eradnan
heyt be günün birinde böyle bi topic açılacağı hiç aklıma gelmezdi vay kankalar tüm hondacılar bu başlık altında buluşalım...
markanın ürettiği araçlar hakkında az çok bilgiye sahibiz sorun sorularınızı...
Alıntıları Göster
SAPINA KADAR HONDACIYIHK
quote:
Orijinalden alıntı: burcabg
SAPINA KADAR HONDACIYIHK
Alıntıları Göster
Beyler size OTOKATOLOG almanızı öneriyorum, japonya ve abd'deki tüm honda modellerini gösterirler içinde, bilmiyorsanız dibiniz düşer emin olabilirsiniz..
quote:
SAPINA KADAR HONDACIYIHK
Alıntıları Göster
Ooooo hocam, amblemi kapmışsın... İyi de benim yerime senin çoktan açman gerekirmiş bu konuyu..
quote:
SAPINA KADAR HONDACIYIHK
Alıntıları Göster
honda dan başkasını görmez gözüm honda dan başkasını tanımaz gönlüm honda dan başkasını seçmez ellerim honda dan başkasını tek geçmem ezerim
quote:
Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING
honda dan başkasını görmez gözüm honda dan başkasını tanımaz gönlüm honda dan başkasını seçmez ellerim honda dan başkasını tek geçmem ezerim
Alıntıları Göster
Sayın eradnan hocam sende nesi var bu honda'nın
quote:
civic 1.6 ies vardı gitti
civic sport gelicekdi oda hayal oldu
bi crx bari alsam dünyalar benim olacak
quote:
Orijinalden alıntı: eradnan
quote:
civic 1.6 ies vardı gitti
civic sport gelicekdi oda hayal oldu
bi crx bari alsam dünyalar benim olacak
Alıntıları Göster
Honda , Hondaaa Gözüm sadece onda.
quote:
Orijinalden alıntı: was
Honda , Hondaaa Gözüm sadece onda.
Alıntıları Göster
@eradnan: sana iyi gider 160bg bi CRX ayarlasak.. Ama temiz bulunur mu orası ayrı.. Kırmızı olanlara bitiyorum ben ya bir tane vardı, Type-R jant takmıştı, deri döşeme falan vardı of off hala inanamıyorum 93 model olduğuna
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
@eradnan: sana iyi gider 160bg bi CRX ayarlasak.. Ama temiz bulunur mu orası ayrı.. Kırmızı olanlara bitiyorum ben ya bir tane vardı, Type-R jant takmıştı, deri döşeme falan vardı of off hala inanamıyorum 93 model olduğuna
Alıntıları Göster
5 sene Honda Civic kullandım yeni sattık tadı damağımda hala.
quote:
aynen son crx kasaları 2000üstü gibi duruo..tasarımı modern
quote:
Orijinalden alıntı: GRKMKZN
quote:
aynen son crx kasaları 2000üstü gibi duruo..tasarımı modern
Alıntıları Göster
Civic sport herhalde sıfır olcekti.. Ben yeni bi tane Civic ES alıyorum, ama aklımda hala Accord var. Bi tane de '91 Accord var. O duruyoo. Bi de soysuz bi Chrysler var. Ben onu saymıyorum. Pederin zaten...
quote:
evet bulsak böle bi makine bu hale getirmeyen ne olsun...