Şimdi Ara

Honda tabii ki (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşş bana gönderirsen sewinirim...Hondaciiiz ne de olsa
  • Yeni kasa Honda'nın SI modeli çıkıcak mı?
  • http://www.otomax.com/production/public/NewsInfo/yb/oto_sozluk/v.cfm

Arkadaşlar şurada bir vtec ne demek diye baksanıza...
  • ben severim hondayı

4 sene evvel honda euro civic wardı bizde ingiltere montajı

arabada sunroof,hava yastığı filan herşey wardı

96 modeldi ama hala özlerim arabayı ndan sonra doblo,connet aldık ama onun tadı başkaydı yaww
  • quote:

Orijinalinden alıntı: nadir

Otomobil deyince HONDA !!!

1992'de dohc (çift egzantrik) donanimli PGM-FI enjecsiyonlu 1.6 motorla 136 bg ürettiler. (SI efsanesi)
    (bu arabanin 400 bg üzeri dodge viper'i dragde tokatlama videosu var isteyene gönderilir.)

1997'de VTI ortaya çikti. 1.6 lt ama artik 160 bg.di.

Yanlis olabilir ama 2.0 lt ile lt basina 120 bg ureten ve ferrari 360 modena tokatlayan bi roadster daha görmedim ben.

2001'den beri de TYPE-R yollarda esiyor. (2.0 lt 200 bg)

elimdeki videolara bakiyorum da muhataplari :
    ------------------------------------------------------
    skylineGTR, RX-7, AUDI S-3, 300ZX, 3000GT, GOLF VR6 vs. vs.

Arkadaşım yazdıklarının dogru ama belirttiğin zamanlar yanlış. Honda vtec teknolojisini 87 de geliştirdi. 1989 da ilk olarak 1.6 vtec integra da kullanıldı, sonra bu sistem NSX de kullanıldı. 1.6 160 hp motor 97 yılında çıkmadı yani(zaten 1.6 civic vtilar 96 da piyasaya cıktı o da ayrı konu ya neyse.). type-R diyince sadece civic sanıyor millet. type-R efsanesi de taa 95 yılında ortaya cıktı. Hondanın pek cok modelinin Type-R versiyonu mevcut. Civic integra accord nsx. 2001 yılında integra type-R FWD yani onden cekişli seri üretim arabalar arasında dünyanın en iyi yol tutan aracı seçildi. vs.. vs... bu arada 92 yılındaki SI efsanesi dediğin motor daha once crx de de kullanıldı 80 lerin sonunda.

• quote:

Orijinalinden alıntı: Janjan

Malzeme-İşçilik-Konfor-Konfor teknolojileri-Motor konusunda hala almanlar derim ben..tamam performanslı yapıyor da ee? Hangi japon firma 5.0 litreden atmosferik 507bg çıkarabilir? Hangi japon dizel 4.2 litre hacimden 326bg 650nm verir? Bilmiyorum bu Lexus-Infiniti bayağı yol aldı ama, Mercedes-BMW-AUDI dedin mi de herkeste akan sular duruyor..

Senin haberin yok belki ama japonyada 280 hp sınırlaması var. Ayrıca japonlar oyle 5 litre motor falan kasmıyor. Geliştirdikleri teknolojileri herkeze kabul ettirmek için ozellikle az şeyle cok sey ortaya cıkarmaya calısıyor adamlar. Kucuk hacimli motorla deli gibi güc üretiyorlar. japon firmanın 5 litre motorla işi olmaz zaten. Maksat hayvani güç dersen de 3- 3.2 turbo motorlarından cıkarabildikleri gucler ortada. 1000-1300 hp bir sürü supra skyline rx-7 vb. aracın videosuna rastlamıssındır internette. Japonların motor konusunda aldıgı odullere bir bak istersen. hibrit motorlar dunyanın en az yakan dizeli vs...

• abd dergilerindeki karşılaştırmalarda japon lüks arabalar (lexus, infiniti, acura, 3 litreden büyük) genelde merso-bmw-audi takımının eline veriyo.
  • Var kardeşim haberim.. Peki sen bana LEXUS LS430'un 297hp üretmesini açıkla madem? Ya da Infiniti FX45? Adamlar gayet de kasıyor 3.0-4.0 civarı, şimdi sallamayalım arkadaşım.. Otomobil dünyasında ben ABD dergilerini değil Alman-fransız-italyan dergilerine bakarım. Lexus LS430 sence bir 740Lİ'den gerçekten daha mı iyi bir seçenek? Ya da A8 4.2quattro'dan??... Hiiçç sanmıyorum, ya da GS300 530i'den daha kaliteli ve mantıklı bir seçenek olabilir mi? Sanmıyorumm..
  • bende severim honda yı fena araba değil birçok arabadan daha güzel bi araba
  • Ya tabi ki adamlarda manyak bir teknoloji var.. Motor konusunda çok ileriler falan ama yine de bir BMW 320i ile Accord 2.0ex karşılaştırılamaz bence.. Ya da Civic HB ile 116i.. CR-V ile X3 vs.
  • ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞTTTTTTTTTTT NİCK'E AYIP OLUYOR

ALEMDE TEK ---------------------> VTEC

• hybrid honda civic gelse keske....onunda 29ytl oldugunu dusunucez tabi
  • Ne demişler honda hayet onda.
    Istanbul anadolu'da oturan arkadaşlar varsa bir buluşma falan şekli yaparsak güzel olur ben kozyatağında oturuyorum bayar caddesi füme gri honda civic 2000 sedan UN 9433 görenler vardır mutlaka
  • quote:

Orijinalinden alıntı: nsx

quote:

Orijinalinden alıntı: nadir

Otomobil deyince HONDA !!!

1992'de dohc (çift egzantrik) donanimli PGM-FI enjecsiyonlu 1.6 motorla 136 bg ürettiler. (SI efsanesi)
    (bu arabanin 400 bg üzeri dodge viper'i dragde tokatlama videosu var isteyene gönderilir.)

1997'de VTI ortaya çikti. 1.6 lt ama artik 160 bg.di.

Yanlis olabilir ama 2.0 lt ile lt basina 120 bg ureten ve ferrari 360 modena tokatlayan bi roadster daha görmedim ben.

2001'den beri de TYPE-R yollarda esiyor. (2.0 lt 200 bg)

elimdeki videolara bakiyorum da muhataplari :
    ------------------------------------------------------
    skylineGTR, RX-7, AUDI S-3, 300ZX, 3000GT, GOLF VR6 vs. vs.

Arkadaşım yazdıklarının dogru ama belirttiğin zamanlar yanlış. Honda vtec teknolojisini 87 de geliştirdi. 1989 da ilk olarak 1.6 vtec integra da kullanıldı, sonra bu sistem NSX de kullanıldı. 1.6 160 hp motor 97 yılında çıkmadı yani(zaten 1.6 civic vtilar 96 da piyasaya cıktı o da ayrı konu ya neyse.). type-R diyince sadece civic sanıyor millet. type-R efsanesi de taa 95 yılında ortaya cıktı. Hondanın pek cok modelinin Type-R versiyonu mevcut. Civic integra accord nsx. 2001 yılında integra type-R FWD yani onden cekişli seri üretim arabalar arasında dünyanın en iyi yol tutan aracı seçildi. vs.. vs... bu arada 92 yılındaki SI efsanesi dediğin motor daha once crx de de kullanıldı 80 lerin sonunda.

Esasinda dogru diyorsun kardesim, si'lardaki motor ZC ve B19 koduyla CRX 1989 1991 aras1nda kullan1ld1.
    Ülkemizde pek integra (90-92 hariç) ve NSX göremedigimiz için Amerikadaki modellerden bahsetmedim. Japonyadaki modelleri pek bilmiyorum ama Amerikada hayli arkadasim var ve bi süre amerikada bulundum biz HONDA (ACURA) efsanesinin ülkemize göre olan modellerini gördük sadece.

örnek bu 2000 model coupe accord sadece Amerikada görüldü...

yada alttaki 93 coupe civic si

• Arkadaşlar, forumumuz amacına ulaşıyor. Bakın ne kadar çok bilgi dolaşıyor forumda; hem Honda hem BMW ve AUDI hakkında. Yaw sevgili Janjan kardeşim adamlar amerika için üretiyorlar Lexus'u, Avrupa içi diil. Hem biz Honda'dan bahsediyorduk, n'ooldu da değişti konu?
  • tek marka adı altında sadece honda için forum vardı eylülde geri dönüyor hondam.com
  • Normalde amerikancıyım konservelerden nefret ederdim (özellikle japonlardan) ama, bir arkadaş sayesinde Hondayı sevdim, iyi motor üretiyor adamlar. Özellikle 160hplik VTI lar (temiz kalmadı bildiğim kadarı ile ne sedan ne HB) ilgimi çekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Var kardeşim haberim.. Peki sen bana LEXUS LS430'un 297hp üretmesini açıkla madem? Ya da Infiniti FX45? Adamlar gayet de kasıyor 3.0-4.0 civarı, şimdi sallamayalım arkadaşım.. Otomobil dünyasında ben ABD dergilerini değil Alman-fransız-italyan dergilerine bakarım. Lexus LS430 sence bir 740Lİ'den gerçekten daha mı iyi bir seçenek? Ya da A8 4.2quattro'dan??... Hiiçç sanmıyorum, ya da GS300 530i'den daha kaliteli ve mantıklı bir seçenek olabilir mi? Sanmıyorumm..

SAyın JanJan arkadaşım
    bugun savundunuz alman motor gurubu hala tasaruf modunu 8v sannediyor Saydınız Alman gurubu araclarda yeni olarak satışa sunuyor.
    yani anlıyacagınız dilde acıklıyım

1980 lerde tanıştıgı bir teknolojiyi yıl 2007 olmuş hala yeni arac sıfatında satan adamlardır yani bir kalem var elinizde bunu elinizde tutmak sizi usta yapmaz bunla sanat yaparsanız bu ustalık olur kötülediniz japon gurubu birzamanlar sizin bakış acınızdaydı dünyaya japon kötü mal yapar dandiktir diye su an japon işin içinde gecmesi garanti saglamlık güven anlamına geliyor ve cinle karıştırmayın

örenek verdiniz araclar kalite konusunda veya tabirinizle en iyi konusunda sanırım
    A8 4.2 Quattro kaç nesil aracta kullandını biliyormusun motor
    A8 4.2 Quattro- Rs4 - Rs6- Rs8 vs vs. degişen nedir bunlar biliyormusunuz eger bi arac koltuk sanruff diye satılıyorsa bu ayrı bi durum tabi ama ben hiç bi azman kultugu böylemiş diye almadım almanları kötülemiyorum lükx araba yapıyorla tamam ama hacim büyüklügü ve senelerdir aynı teknoloji ullanmak iş degil önemli olan hızla gelişen dünyaya ayak uydurmak

almanları su olayınada cok severim

arkadaşım öncelikle sana söyliyim bakalım neyi alırısın

Skoda octavia bir cek firmasıdır degilmi
    golf alman

ikisinden birsini alsan hangisi alırısın desem herkez Golf der
    ama ikisde aynı araba ön takımdan burj kuluna içerde kullanın malzeme bile aynı hatta cogu yerler benzer :D ama arasında ucur vardır fiyatlarda
    bu neden biliyormusun alman müşterisi artık bi beklentisi yok arkadaş gibi alman olsun camurdan olsun biraz araştırmaya girse türkiye sartlşarında neyin iyi neyin kötü oldunu anlıcak ama neyse

ve bi ilk görmüyorum bu sitede Honda denindigi zaman sanki kendi şirketimiz gibi savumaya gecen insan lar burda belli oluyor

hiç unutma 10 da 10 HONDA

umarım yazdıklarımdan bi alınganlık göstermesin sadece samimiyetten ,iler gelen bazı kabalıklarım olumuştur şimdiden özür dilerim

İYİ Forumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Ya tabi ki adamlarda manyak bir teknoloji var.. Motor konusunda çok ileriler falan ama yine de bir BMW 320i ile Accord 2.0ex karşılaştırılamaz bence.. Ya da Civic HB ile 116i.. CR-V ile X3 vs.

Y.dışında 1 serisi ile Civic Hb aynı fiyata satılıyor. Bence o sınıfta değerlendirilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.