arkadaşlar honda bayileri takas yapıyor mu servisi arıyacaktım da bazısı yapar bazısı yapmaz diye buraya sorayım dedim. şimdiden teşekkürler.
yapıoda nasıl yapıo....benım 2003 model fiat marea aracıma ki orj deri koltuklu 4 airbag abs vs vs henuz 25bın km de....11bın ytl teklıf ettıler adamın bogazına atlayacaktım....en ıyısı aracı pıyasada satıp nakıt para ıle karsılarına cıkmamız gerekır
quote:
Orjinalden alıntı: acaroğlu
arkadaşlar honda bayileri takas yapıyor mu servisi arıyacaktım da bazısı yapar bazısı yapmaz diye buraya sorayım dedim. şimdiden teşekkürler.
sn ortmeNN, gerçekten çok düşük fiyat çekmişler aracınıza belirttiğiniz model ve donanımda bir aracın fiyatı çok komik. Belki farklı marka olmasından kaynaklanabilr, ama yinede bukadar düşük olmamalı. Diğer taraftan geçen sene park honda babamın 2004 civic es' ye yanlış hatırlamıyosam 23000ytl vermişlerdi ve babamda verdi sıfır aldı. Demek ki belli bir standartları yok tutturabildiğine
marea pek pıyasada tutunamayan bı arac oldugu ıcın ole bı fıyat verdıler muhtemelen de ama bu fıyatı soylecegıne beyefendı sızın aracınızı takasda degerlendıremeyız kusura bakmayın deselerdı daha uygun olurdu yanı..
Bende 2004 Laguna II Privilege vardı aşırı temiz bir araçtı,güncel değeri 24-25 milyar civarıydı.
Honda Civic 1.8 ile takasta 18 milyar vermişlerdi
Gerçekten "takas almıyoruz" deseler daha iyiydi,rakamı duyunca "ciddi mi yoksa şaka mı bu?" demekten alıkoyamamıştım kendimi!
bir süre sonra 24 e sattığım corollaya 17 vermişlerdi
Hadi Tempra 2.0 ın piyasası yok,Laguna II de sınıfında bu konuda en iyisi değil ama Corolla o kadar hayatta zarar ettirmez,yok artık ayıp yani.
Yaklaşık 1 sene önce 2005 es manuel civic'i 23000'e takasa vermiştim(iki parça değişen vardı)..
Valla yapıyorlar hemde iyi yapıyorlar.
2000 model Opel astra aracımı 15 e saydılar. Satsam satsam zaten 15,5 e satardım. Ama başka bir honda bayii de 13 vermişti.. Yanii bayiden bayiye değişiyor.
Bu arada opel' e de yeni araç almaya gittiğimde 14,5 vermişlerdi.
bkerem nerde ii fiyat verdiler söyleyebilir misin?
sevislerin hepsi aynı , ölmüş eşşek arıyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: acaroğlu
bkerem nerde ii fiyat verdiler söyleyebilir misin?
Ben istanbul ataşehirdeki Damla'dan aldım... Hemde anlaştıktan 1 hafta sonra arabaya biniyordum. Bu arada civic'imi almaya eski arabamla gittim. Bağajdan malzemeleri transfer edip devam ettim. Rahat bir alış-veriş oldu.
İlla ki bayiden bayiye fark olur ama Horda nın genel olarak takasta cimri olduğunu duydum-yaşadım.
Bu konuda Japon lardan Toyota daha gerçekci fiyatlar veriyor,Ford dan da bugüne Mondeo ve Focus alırken hiç sıkıntı yaşamadım ama dediğim gibi bayinin beceriside önemli.
Honda bayilerinin çoğu hakketen çok tok.Tabi senin arabanı sattıktan sonra pazarlık yapman daha avantajlı olur.
Senden aldıkları arabayı bir biniciye satıyorlar. Alan kişi ve sen notere gidip satış muamelesini yaptırıyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: Murtaza Yarmagül
Senden aldıkları arabayı bir biniciye satıyorlar. Alan kişi ve sen notere gidip satış muamelesini yaptırıyorsunuz.
onlar aracı satamadan bız arac alamıyormuyuz?yoksa bız fıyatta anlaşıp araba aldıktan sonra onlar ne zmn araca musterı bulurlarsa bıze haber verıyorlar bızde satıs ıslem.mı halledıyorz? pekı bu sure zarfında bızden ek olarak para alınıyrmu
Arabanı diyelim ki 10.000YTL'ye saydılar. Sen de üste mesela 20.000YTL vererek 30.000YTL'lik 0km bir araç aldın. - Sen 20bin verip, 0km arabanı alıp binmeye başlıyorsun - Bayi de, senden aldığı arabayı ister 8bine, ister 10bine ister 12bine, her ne fiyata satarsa satsın, sattığı gün seni arayıp aracın satıldığını bildiriyor ve senin takasa verdiğin arabayı alan yeni sahibi seni arayıp notere gitmek için randevulaşıyor. Sen, sadece notere gidip bir imza atıyorsun. Noterdeki tüm masrafları da alıcı ödüyor. - Ek para falan alınmaz. - Takasa araba verirken, ruhsatının fotokopisini bırak, orijinali notere gidinceye kadar sende dursun. Ne olur ne olmaz. Takasa verdiğin araba için, vergi dairesinden "borcu yoktur" belgesi alman senin temin etmen gereken bir evraktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme