Şimdi Ara

HONDA YAKIT TÜKETİMİ ( TÜM VERİLER TEK BAŞLIK ALTINDA ) (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.167
Cevap
6
Favori
468.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Orijinalden alıntı: respectrespect

2009 otomatik honda civicim var şehir içi çok sakin kullanıma rağmen 13-14 litre yakıyor araba 40 binde 30 bin bakımını yaptırdım. şehir dışında 5 litre yakıyor şehir dışı çok çok az yakıyor ancak şehir içinde beni mahvediyor. Agresif kullanmam hiç bu değerler normal mi şehiriçindede 2. viteste genelde 3, vitese nadiren çıkıyor trafikten dolayı
    bir de bu yol bilgisayarı eksik sayıyor... lpg taktırsak ne kadar kar ederiz yıldan 10 bin km binen bir kullanıcı için

Benim manuel 10-10,5 arası yakıyor şehir içi. Seninki otomatik diye % 15 fazla yaksa eder eder 11,5-12 lt.

o zaman ortaya çıkan sonuç:

Otomatik honda civic çooooook yakıyor 13-14 litre arabada sorun yok yani!

memur adamım honda civic aşkıyla aldım biraz bekleyip tüp taktırayım o zaman

• Bencileyin şehir içi tüketimin fazla ve yıllık 10 bin km. civarı. İzmir de tüp takanlara sormuştum, bizce gerek yok çok faydası olmaz sizin gibilere dediler.
  • 2002 civic otomatik vites var. Yarı depo ile Kocaeli-Çanakkale gittim (400 km). Klima açık 120'yi geçmedim. Ben de şaşırdım. Şehiriçinde çok yakıyor ama şehirdışı çok iyi bir değer yakaladığıma inanıyorum.
  • ARABAMI ISPARTA ŞEHİRİÇİNDE KULLANIYORUM.
    1999 1.6 İLS EUROCİVİC OTOMATİK ATİKER MARKA LPG SİSTEMİ VAR.
    AĞUSTOS 2011 - TEMMUZ 2012 ARASI ORTALAMA VERİLER;
    BİR YILLIK Ş.İ. 4600 KM YOL, ORTALMA 12,3 LT/100KM (KİTAPÇIĞINDA BENZİNDE Ş.İ. 11,3 LT/100 KM YAZIYOR)
    BİR YILLIK Ş.A. 7500 KM YOL, ORTALAMA 9,0 LT/100KM (KİTAPÇIĞINDA BENZİNDE Ş.A. 7,6 LT/100 KM YAZIYOR)
    BİR YILLIK GENEL ORTALAMA 10,24 LT/100KM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetemre09 -- 24 Temmuz 2012; 13:49:55 >

• Uzun yıllar sonra tekrar foruma geldik. Mübarek Ramazan gününde herkese hayırlı iftarlar diliyorum. Allah oruç tutanların oruçlarını kabul etsin. Arkadaşlar ve kıymetli forum yetkilileri ben de 3-4 ay önce ford connect 110 glx plus ful aldım. Ancak pek memnun değilim şu an için onu satmaya çalışıorum. Aklımda Honca civic otomatik vites var. Ancak benim için araba az yakmalı çünkü memur adamım. Eski kasa 2003-2006 Honda Civic otomatik düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz? Ya da az yakan, 5 kişilik bir aileye yetecek, ne önerirsiniz? C4 Picasso otomatik vites aile tipi de var biraz onun da üzerinde duruyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • bulabilirseniz temiz corolla dizel otomatik alın. hem az yakar hemde aileye uygundur. 2006 - 2007 modelini tavsiye ederim. farklı alternatif olarak dizel otomatik mondeolar keyifli araçlardır. Allah gönlünüze göre versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetemre09

ARABAMI ISPARTA ŞEHİRİÇİNDE KULLANIYORUM.
    1999 1.6 İLS EUROCİVİC OTOMATİK ATİKER MARKA LPG SİSTEMİ VAR.
    AĞUSTOS 2011 - TEMMUZ 2012 ARASI ORTALAMA VERİLER;
    BİR YILLIK Ş.İ. 4600 KM YOL, ORTALMA 12,3 LT/100KM (KİTAPÇIĞINDA BENZİNDE Ş.İ. 11,3 LT/100 KM YAZIYOR)
    BİR YILLIK Ş.A. 7500 KM YOL, ORTALAMA 9,0 LT/100KM (KİTAPÇIĞINDA BENZİNDE Ş.A. 7,6 LT/100 KM YAZIYOR)
    BİR YILLIK GENEL ORTALAMA 10,24 LT/100KM

mükemmel çalışma tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_ex

bulabilirseniz temiz corolla dizel otomatik alın. hem az yakar hemde aileye uygundur. 2006 - 2007 modelini tavsiye ederim. farklı alternatif olarak dizel otomatik mondeolar keyifli araçlardır. Allah gönlünüze göre versin.

Teşekkür ederim. Mondeo değil ama, Toyoto Corolla da artık alternatiflerimin arasında, hem piyasası da çok fazla var. Ancak aklımıza şöyle bir soru geliyor dizel araç alcağız, kaç bine kadar 2. el alınabilir? Mesela bu bahsettiğimiz 2007 model COROLLA 1.4D 4D COMFORT ise 90.000 km fiyatı 35.000 TL alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynepnur123

quote:

Orijinalden alıntı: dr_ex

bulabilirseniz temiz corolla dizel otomatik alın. hem az yakar hemde aileye uygundur. 2006 - 2007 modelini tavsiye ederim. farklı alternatif olarak dizel otomatik mondeolar keyifli araçlardır. Allah gönlünüze göre versin.

Teşekkür ederim. Mondeo değil ama, Toyoto Corolla da artık alternatiflerimin arasında, hem piyasası da çok fazla var. Ancak aklımıza şöyle bir soru geliyor dizel araç alcağız, kaç bine kadar 2. el alınabilir? Mesela bu bahsettiğimiz 2007 model COROLLA 1.4D 4D COMFORT ise 90.000 km fiyatı 35.000 TL alınır mı?

verdiğiniz fiyat bence yüksek. ben 2006 model aracımı 2 ay önce 140binde 27 e sattım. çokta temiz bakımlı bir arabaydı.

• SSW 17 225 45 17 Michelin ps3 lastik kullanıyorum. daha önce orjinal 205 50 16 lastik ve jantlarla max şehir için 8 litre civarı oda sert kullanımda oluyordu. şimdi şehir içi sakin 9.5 litrenin altına inmiyor :) başka hiç bir arabada da bu kadar farketmez herhalde 1 inc lastik büyütmek . 11 fd6 kullanıyorum bu arada
  • benimk bir tane golf 1.6 FSI aracım var. satıp yerine otomatik honda 2005 ve üstü vtec motor bir araç almayı düşünüyorum.

bana kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? yakıt tüketimi nasıl? lpg ile performansı ne olur?
  • Açılan konuya bakıyorum birde yazılanlara bakıyorum konunun özünden başka kanallara geçilmiş ama neyse...

Aracım 1993 model Honda Civic SI EG kasa
    Doch 1.6 (min 140bg)

Özellikleri:

- Motoru 198500 de full olarak originali parçalarıyla reglefiye (sıfırlama) yapılmıştır (krank mili pistonlar yataklar gömlekler piston kolları v.b)
    - Crx gaz kelebeği bulunmakta,
    - Abarto egzozlu,
    - Açık hava filtreli
    - 15" çelik jant ve toyo yanak lastikli,
    - Performansı ve güç kaybı yok edilmek için klima kompresörü sökülmüştür.

Gelelim konunun özüne Aracım motor sıfırlaması yapıldıktan sonra yakıtı arttı yada bana öyle geliyor, şehir içinde 37,92lt benzin ile 300 km yapmaktadır. 100km de 12,64lt benzin yapkmaktadır. 3000km rodaj yapıldıktan sonra subap ayarı yapılıp bujileri sıfırlarıyla değiştirilmiştir. şuan 202500km dedir. "Reglefiye yapımından önce şehirdışında full depo (50lt) benzinle 800km yapmıştı." bu yakıt değerleri normal midir?
    Normal değilse olması gereken yakıt değeri nedir ve bu artışa neler sebep olmuş olabilir? Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....
    Saygılarımla....

• quote:

Uzun yıllar sonra tekrar foruma geldik. Mübarek Ramazan gününde herkese hayırlı iftarlar diliyorum. Allah oruç tutanların oruçlarını kabul etsin. Arkadaşlar ve kıymetli forum yetkilileri ben de 3-4 ay önce ford connect 110 glx plus ful aldım. Ancak pek memnun değilim şu an için onu satmaya çalışıorum. Aklımda Honca civic otomatik vites var. Ancak benim için araba az yakmalı çünkü memur adamım. Eski kasa 2003-2006 Honda Civic otomatik düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz? Ya da az yakan, 5 kişilik bir aileye yetecek, ne önerirsiniz? C4 Picasso otomatik vites aile tipi de var biraz onun da üzerinde duruyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-model-lpg-li-otomatik-cok-temiz-sahibinden-101208097/detay/

buna ne dersiniz?

• honda civic manuel vitesli aracımda uzun yolda 5.3 şehir içinde 8.6 litre yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekovizyon

quote:

Uzun yıllar sonra tekrar foruma geldik. Mübarek Ramazan gününde herkese hayırlı iftarlar diliyorum. Allah oruç tutanların oruçlarını kabul etsin. Arkadaşlar ve kıymetli forum yetkilileri ben de 3-4 ay önce ford connect 110 glx plus ful aldım. Ancak pek memnun değilim şu an için onu satmaya çalışıorum. Aklımda Honca civic otomatik vites var. Ancak benim için araba az yakmalı çünkü memur adamım. Eski kasa 2003-2006 Honda Civic otomatik düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz? Ya da az yakan, 5 kişilik bir aileye yetecek, ne önerirsiniz? C4 Picasso otomatik vites aile tipi de var biraz onun da üzerinde duruyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-model-lpg-li-otomatik-cok-temiz-sahibinden-101208097/detay/

buna ne dersiniz?

20 bin liradan fazla etmez bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ultras54

quote:

quote:

buna ne dersiniz?

20 bin liradan fazla etmez bence

kendi görüşün saygı duyarım!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: cagri37

honda civic manuel vitesli aracımda uzun yolda 5.3 şehir içinde 8.6 litre yakıyor.

LPG felan takılımı aracında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagri37

honda civic manuel vitesli aracımda uzun yolda 5.3 şehir içinde 8.6 litre yakıyor.

LPG felan takılımı aracında

yok takılı degilde taktırsam mı diye düşünüyorum buara.
  • 2004 - 2006 honda jazz lar nasıl yakıt tüketimi konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknbhr

2004 - 2006 honda jazz lar nasıl yakıt tüketimi konusunda

jazzl arın diğer honda modellerine göre daha çok yaktığını duymuştum
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.