Şimdi Ara

HONDA YAKIT TÜKETİMİ ( TÜM VERİLER TEK BAŞLIK ALTINDA ) (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.167
Cevap
6
Favori
468.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    estetik olarak sıfır zaten, allahın alaman hanzosu
  • ama kabul etmek lazım ki malzeme kalitesialaman hanzolarında daha yüksek
  • honda jazz aracım ile İstanbul-karaman-İstanbul yakıt tüketimim

HONDA  YAKIT TÜKETİMİ ( TÜM VERİLER TEK BAŞLIK ALTINDA )

IMG_0175 by Arslan UÇAR, on Flickr

• 2005 civic 1.6LS şehir içi 8 şehir dışı 6 lt benzin/100km.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverics -- 25 Temmuz 2013; 12:01:28 >
  • ARKADAŞLAR BU TEMMUZ 2013 DEĞERLERİ. BENİM ARACIM 2009 1.6 ELEGANCE OTOMATİKTİR. ARACIM ŞEHİRLER ARASI LPG İLE 100 KM 8 LT YAKIYOR(ORTALAMA HIZ 120)
    ŞEHİR İÇİ İSE 10.5 LT YAKIYOR 100 KM DE. DEFALARCA DENENMİŞTİR.
  • 2008 model honda civic elegance otomatik vites benzinli uzun yolda klima açık tam gaz ileri 6.3 litre yakıyor.şehir iç
    de 7 ile 8 litre arası değişiyor. araba oyunları
    araba yarışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blogokulu

2008 model honda civic elegance otomatik vites benzinli uzun yolda klima açık tam gaz ileri 6.3 litre yakıyor.şehir iç
    de 7 ile 8 litre arası değişiyor. araba oyunları
    araba yarışı

hangi şehir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 civic 1.6 dream almayo planliyorum arac 60000 km de benzinli otomatik lpg planlıyorum ortalama ne yakar ne tuketirim yardimci olursaniz sevinirim

• B.AYAR kullanıcısına yanıt
    türkiyenin dört bir yanı:) civic arabası olan adam dururmu? @B.AYAR
  • Dünya vatandaşı, profil gizli
  • Honda civic 2006 vtec2 , hız 100 110 120 arası yarım depo ile 350 km, klima kapalı , şehirlerarası
  • öyle yarım depo falan sağlıklı ölçüm olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

öyle yarım depo falan sağlıklı ölçüm olmaz

Tam depo bile sayılmaz Benzini depo ağzından görmek lazım...
  • benzini görecek kadar doldurmak bazı sorunlara yol açabilir, filitreye zarar verebilir, genleşip , çalkalanıp taşabilir, vs..
    aynı istasyon aynı pompadan almak koşuluyla, depoyu otm. duruncaya kadar doldurup, mesela 100 km. yol yapıp tekrar aynı pompadan alarak ölçüm yapmak en sağlıklısı olur
    ben hep öyle yapıyorum, gerek uzun yol, gerekse ş.içi milim şaşmıyor, her seferinde aynı değerler çıkıyor
    ancak gösterge ile pompa arsında birazcık fark oluyor, mesela gösterge 7 litre derken pompa 7.5 veya 7.7 gibi çıkıyor
    yani araç göstergesi biraz iyimser veya pompa az biraz kazık atıyor
  • Arkadaşlar yeni kasa Accord'um var ve şehir içinde dikkatli kullanmama karşın 60-65 kuruş kadar yakıyor. .. açıkçası katalitik Konvektör arıza veriyor be bundan ötürü de fazla yakıyor maalesef garantide değil. ..
    Bilen bilir katalitik kanvektor pahalı bir parça ve değiştirirsem ne kadara kadar düşer tüketim bilemiyorum... değiştirsem bir kaç bin tl masraf edeceğim yılda 8 bin km yapan biri olarak 10 kuruşluk fark yılda 800 lira yapar ama ne kadar fark edeceğini bilmiyorum açıkçası.
    Arızası olmayan yeni kasa accord verileri karar vermemde yardimci olur. .. bunun dışında tavsiye yada yönlendirme yapabilecek olanlara da şimdiden teşekkür ederim

• katalitik Konvektör'ü söksen nasıl olur acaba
    çevreye zararlı ama sana faydalı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

benzini görecek kadar doldurmak bazı sorunlara yol açabilir, filitreye zarar verebilir, genleşip , çalkalanıp taşabilir, vs..
    aynı istasyon aynı pompadan almak koşuluyla, depoyu otm. duruncaya kadar doldurup, mesela 100 km. yol yapıp tekrar aynı pompadan alarak ölçüm yapmak en sağlıklısı olur
    ben hep öyle yapıyorum, gerek uzun yol, gerekse ş.içi milim şaşmıyor, her seferinde aynı değerler çıkıyor
    ancak gösterge ile pompa arsında birazcık fark oluyor, mesela gösterge 7 litre derken pompa 7.5 veya 7.7 gibi çıkıyor
    yani araç göstergesi biraz iyimser veya pompa az biraz kazık atıyor

Katılıyorum, gösterge % 7-8 gibi eksik çıkarıyor. Önceki arabam 2000 model vvti Corolla idi ve ortalama yakıt, dış ortam sıcaklık gösteresi ve anlık yakıt göstergesi dahi şaşmıyordu neredeyse.

• oran çok az olunca yol bilgisayarına güveniyorum
  • güzergah=osmaniye- ıstanbul
    lpg fiyati 2,40-2,68
    yapılan yol= 1000 km
    harcanan tutar = 200 lira
    ortalama km başı tutar= 0,20 lira
    araç 2009 otomatik premium civic
    benzinle 400 liraya gitmiştim 200 liraya döndüm artık daha çok seviyorum arabamı lpgm BRC

• 2011 civic Premium otomatik 2 hafta önce depoyu fulledim bitince bidaha fulledim ve km de 0.485 kuruş yaktığını hesapladım bu şartlarda tüp taktırmak şart oldu benzinli arabaya binilmez
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.