Şimdi Ara

HONDACI KADİR USTA - ANKARA (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
10
Favori
123.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e114188

Arkadaşlar Hondacı Kadir Usta'da kredi kartı var mı???
    Yok ise ona göre tedarikli gideyim...
    Bilgi veren arkadaşa şimdiden teşekkürler...

Usta, Kredi Kartı kullanmıyor. Hangi bankanın kartını pazarlican
  • quote:

Orijinalden alıntı: matzkala

tavsiyeler için teşekkür ederim. Aracı bakıma honda bhrye götürdüm, 320 lira nakit bakım masrafı ödedim. bana çok fazla geldi. söylediklerine göre fiyatı yüklü olan şanzıman yağıymış. o yüzden böyle tutmuş. motor yağı, şanzuman yağı, hava filtresi, 4 buji, ön silecekler, balata temizliği, subap ayarı yapıldı.

tek tek fiyatları yazarsan daha kolay olur karşılaştırma

son bakım ocakta yaptırdım BHR'de
    motor yagı castrol 71.19
    yag filtresi -- 13,31
    hava filtresi -- 23,39
    polen filtre -- 22,46
    castrol fren hidrolik -- 10,11
    camsuyu --5
    sprey -- 5,93
    subap ayar -- 35
    bakım işçilik -- 48
    kdvsi falan 262 tutuyor
    220 aldılar.
  • Ustalar savaşı başlıyor....

Mesut71 kardeşim, buraya büyük harflerle (ki bu, bağırmak anlamına gelir forumda) kırmızı kırmızı yazacağına, ayrı bir konu açsan daha iyi olurdu. Ama, neyse ki Halukcum efendi bir arkadaş ve polemik yaratmayacağını düşünüyorum.

edit: ben olsam bu mesajı silerdim (kırmızılıyı), gerçi hiç yazmadım ama....
  • mesut71 dostum biz de Kadir Ustayı yaptıgı işten dolayı tanırız. Akrabam değil bir çıkarım da yok bu konuda. Senin usta da öyle biriymis ne güzel. Simdi sehir dısındayım sonra uzun bir şeyler yazarım.
  • sasmaz da standart bakim icin parcalari (yag filtresi vs) aldigimiz yerin adi ve telefon numarasini bilen var mi?
  • mesut71 dostum biz de Kadir Ustayı yaptıgı işten dolayı tanırız. Bak bende ciğerim oto için bişey söyleyim ustaya söylersen bilir. Kardeşimin E30 3.16 vardı bizde şanzımandan ses geliyordu sesi çözemediği gib yağda kaçırmaya başlamıştı. yine araç çalışırken derinlerden bir ses geliyordu bende bneim civic i Kadir ustaya baktırıyordum kardeşimde sordu bu sorunları prensip olarak hocam ben bakmıyorum dedi ama iyi bir BMW ustam var dedi yönlendirdi şanzımanın sesi ve yağı kesildi Ciğerim ustanın dediği gibi derinden gelen sesi onun aksine 20-30 liralık bir hava hortumu ile çözdük. Sonuçta insanız bazen göremediğimiz çok küçük şeyler olabilir yada farkedemediğimiz şeyleri başkası hemen görebilir.
  • Tamam gitmeye tövbe ettiğim Ankara'ya taşınıyorum ondan sonra hemen bir Honda alıp Kadir Usta'ya götürüyorum.
  • selam arkadaşlar size bir sorum olacak.
    nasip olursa 2004-2005 model jazz arıyorum
    ankara da bulursam aracı kadir usta araca bakar mı.
    tabi ki yetkili servise de götüreceğim fakat yetkili servise girmeden kadir usta bir ön izlenim yapar mı
  • Ispanak Hocam, verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkürler. Ben de BRC kitli 2009 Premium Otomatik aracımın 40000 bakımına özel servis arıyordum. Bir yerlerden Bar Hüseyin'i duymuştum ama forumda Kadir Hoca başlığı ilgimi çekti ve büyük bir bölümünü okudum. En son sizin mesajınızdan sonra Bar Hüseyin'den başlamaya karar verdim. Zaten rutin bakım olduğu için ciddi bir sıkıntım yok. Ondan sonraki ilk bakımda da Kadir Usta'ya götürüp kendimce bir kıyaslama yaparım. Artık Efe-Bora sıkıntısından kurtulma zamanı geldi :)

quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

Ankarada denediğim honda özel servisler:

Altan honda
    Kadir Usta
    Bar Honda
    BHR Honda

Daha önce bu konuda da forumda farklı başlıklardada hararet konulu sorunları ve yapılanları, vs. detaylı şekilde anlatmıştım. O zamanda yazmıştım. Kısaca söyleyeceğim. eğer insanlar bir şeyler yazıyorsa bunun belli bir sebebi vardır. Herhalde kimse birilerini kötülemeye heves değildir.

Son söz, Allah herkesin işini rastgetirsin.

• Aracımı götürmeyi düşünüyorum en son fiyatlar ne düzeyde haberiniz var mı? Rutin bakım olacak bir de fren balatası değişecek. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Aracımı götürmeyi düşünüyorum en son fiyatlar ne düzeyde haberiniz var mı? Rutin bakım olacak bir de fren balatası değişecek. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam Ustayı telefondan arayıp bilgi al bence.

Ya da başlıkta adresi, haritası vb var.

Gidip bir tanış, kendisiyle konuş, sonra karar verirsin.

Telefonu bu:
    0532 360 90 94
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedeneğitimci

selam arkadaşlar size bir sorum olacak.
    nasip olursa 2004-2005 model jazz arıyorum
    ankara da bulursam aracı kadir usta araca bakar mı.
    tabi ki yetkili servise de götüreceğim fakat yetkili servise girmeden kadir usta bir ön izlenim yapar mı

Bu mesajı atlamışım kusura bakma.

Kadir Usta vasıtasıyla 10 kadar araç aldırdım yakın çevreme.

50-60 bin km deki araca "Bu bize yaramaz abi, alma" dediğini bilirim.

Ya da 140 bindeki araca da "Bu aracı kaçırmayın" dediğini de.

Bulacağın aracı Ustaya götürürsen bir fikir verir sana.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Aracımı götürmeyi düşünüyorum en son fiyatlar ne düzeyde haberiniz var mı? Rutin bakım olacak bir de fren balatası değişecek. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam Ustayı telefondan arayıp bilgi al bence.

Ya da başlıkta adresi, haritası vb var.

Gidip bir tanış, kendisiyle konuş, sonra karar verirsin.

Telefonu bu:
    0532 360 90 94
    Telefonda fiyat vermiyor diye biliyorum. Sizler de öyle söylemişsiniz zaten.
  • quote:

Telefonda fiyat vermiyor diye biliyorum. Sizler de öyle söylemişsiniz zaten.

Zaten git bir konuş diye verdim numarayı.

O fiyat vermiyorsa biz hiç veremeyiz zaten :)

Son gidenlerin fiyat yazmasını bekledin galiba.

Eğer yolunun üstü ise bir baksın aracına.

Kabaca ne çıkacağını söyler ve de fiyat verir.

Ama aracını görmeden fiyat verenlerden de uzak durmak lazım.

Kadir Ustanın hep söylediği bir şey var bana.

Telefonda triger kayışı değişimi fiyatı veriyorlar atıyorum 100 TL diye.

Sonra oraya gidince o fiyatın sadece kayış değişimi olduğunu söyleyip fiyatı arttırıyorlar.

Çünkü kayışla birlikte değişen bir sürü aksam varmış.

İşinden gücünden izin alıp oraya kadar gidenler de artık başka yere gitmiyor der Usta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 5 Haziran 2011; 19:31:09 >

• ilgine tesekkür ederim arkadaşım yarın gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

ilgine tesekkür ederim arkadaşım yarın gitmeyi düşünüyorum

Selamımı iletirsin arkadaşım.

Umarım işin görülür ve de memnun ayrılırsın.
  • Gayışdan başga, bir de masturbatif rulman var hocam değişen. (damacanadan sonraki yeni buluş)
  • Bugün gittim geldim kalfası vardı kendisi hastanedeydi sağolsun kalfası halletti düzgün fiyat düzgün esnaf ben tuttum açıkcası. Ah bir de öyle uzak olmasa.
  • Merhaba, bende 8 ay kadar önce bir Honda sahibi oldum aracım 98 model 1.4İS en dolu olan modeli. Motor ustası bir arkadaşımın vasıtasıyla 13.500tl ye el sıkıştık. Ufak tefek bakımlarını arkadaşımın tamirhanesinde yaptırdım neyse gel zaman git zaman araç beklediğim performansı vermez oldu. Bende Honda Efe'de bi kontrol ettireyim dedim. Aracımı götürdüm ve hiç te beklemediğim masrafları olduğunu gördüm. Şöyle sıralayayım aynen servisin verdiği rapordaki gibi yazıyorum;
    -Sol alt motor kulağı kopuk
    -Karter hasarlı değişmesi gerekir yağ kaçağı var
    -Debriyaj orta halli
    -Fren hidroliği değişecek
    -Debriyaj hidroliği değişecek
    -Ön fern disklerinin traşlanması gerek(Ustam değiştirmişti güya)
    -El freni ayarsız
    -Egzost boğaz ara borusu orta halli ve arka susturucular ezik ve çürümüş
    -Benzin deposu eşilmiş şamandıra yanlış gösteriyor.
    -Klima soğutması zayıf
    -Gösterge üst aydınlatmaları çalışmıyor
    Mekanik Görüşler: Ön panel alt kısımdan hasarlı,radyatör kasıntılı,karter kaynaklı,şanzuman alt braketi kırık,alt şasi sol komple sürtmeden dolayı ezik,motor muhafaza braketi yok,egzost boğaz civataları eksik,manifolt sabitleme civatası eksik,arka travers takozları kopuk,sol arka rot kolu bağlantı şasisi hasarlı.Bunlara ek olarak 4 parça da değişmiş olduğunu öğrendim.

İlk arabam olduğu için ve tecrübesizlik yüzünden arkadaşım sandığım birine güvenip aldım bu aracı. Kadir Ustaya götürücem hafta sonu ama tahmini olarak bu onarımlar bana kaça patlar?

Önerileriniz neler olur, yorumlarınızı bekliyorum!!

• quote:

Orijinalden alıntı: @UMERTO@

Merhaba, bende 8 ay kadar önce bir Honda sahibi oldum aracım 98 model 1.4İS en dolu olan modeli. Motor ustası bir arkadaşımın vasıtasıyla 13.500tl ye el sıkıştık. Ufak tefek bakımlarını arkadaşımın tamirhanesinde yaptırdım neyse gel zaman git zaman araç beklediğim performansı vermez oldu. Bende Honda Efe'de bi kontrol ettireyim dedim. Aracımı götürdüm ve hiç te beklemediğim masrafları olduğunu gördüm. Şöyle sıralayayım aynen servisin verdiği rapordaki gibi yazıyorum;
    -Sol alt motor kulağı kopuk
    -Karter hasarlı değişmesi gerekir yağ kaçağı var
    -Debriyaj orta halli
    -Fren hidroliği değişecek
    -Debriyaj hidroliği değişecek
    -Ön fern disklerinin traşlanması gerek(Ustam değiştirmişti güya)
    -El freni ayarsız
    -Egzost boğaz ara borusu orta halli ve arka susturucular ezik ve çürümüş
    -Benzin deposu eşilmiş şamandıra yanlış gösteriyor.
    -Klima soğutması zayıf
    -Gösterge üst aydınlatmaları çalışmıyor
    Mekanik Görüşler: Ön panel alt kısımdan hasarlı,radyatör kasıntılı,karter kaynaklı,şanzuman alt braketi kırık,alt şasi sol komple sürtmeden dolayı ezik,motor muhafaza braketi yok,egzost boğaz civataları eksik,manifolt sabitleme civatası eksik,arka travers takozları kopuk,sol arka rot kolu bağlantı şasisi hasarlı.Bunlara ek olarak 4 parça da değişmiş olduğunu öğrendim.

İlk arabam olduğu için ve tecrübesizlik yüzünden arkadaşım sandığım birine güvenip aldım bu aracı. Kadir Ustaya götürücem hafta sonu ama tahmini olarak bu onarımlar bana kaça patlar?

Önerileriniz neler olur, yorumlarınızı bekliyorum!!

Bu hasarlar doğru olabileceği gibi para tırtıklamak için de abartılmış olabilir.

Kadir Usta aracın bir parçasının hizmet etmeye devam edip etmeyeceğini söyler size.

Gerekliyse değiştirir bilginiz dahilinde.

Aracı görsün bir fiyat çıkartır size.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.