Şimdi Ara

HONDACI KADİR USTA - ANKARA (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
10
Favori
123.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadir ustanın abartılmasına hem fikirim.Hiçmi sorunsuz
  • bende baskı balata değiştireceğim.2002 civic es vitech düz balata marka ve usta veya yetkili servismi tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorbey582

benim bildiğim kadarı ile efe honda lpg li araçlara bakmıyo sanırım

benim arabaya çok da güzel baktılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorbey582

bende baskı balata değiştireceğim.2002 civic es vitech düz balata marka ve usta veya yetkili servismi tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar

servise ektra para vermene gerek yok ama araştır aradaki fark alacagın riske degmez ise servise git yok fark :%40-50 der ise dışarıda yaptır.
    ama şurasıda var sorun çıkar ise servise hesap sorarsın sanayideki parasını aldımı senle pek işi olmaz
  • araştırdım yetkili servis 800 tl özeller ise 400 tl fiat verdi. Yalnız özellerin orjinal kullanmıyo sanırım. orjinal diyolar ama orjinalmi yan sanayimi nasıl anlıcaz onuda bilemiyom.Ankarada yetkili servisler orjinal parça stıyorlarmı.Bi ara çoruma görvli gittiğimde çorum servis bana motor takozunu bile vermemişti. Orjinal olmayan baskı balata yüksek vites ve devirlerde kaçırdığını duydum. kararsız kaldım. 800 tl de çok para değilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adroit077

birde resim donanım haberden denedim. inşallah bu sefer becermişimdir.

HONDACI KADİR USTA - ANKARA

evet bu sefer becerdim.

resmin orta alt kısmındaki kırmızı nokta Kadir ustanın yeridir. Son göbekten yukarı doğru tırmanırken (zaten ya "u çekip" geri deneceksiniz ya da yukarı tırmanacaksınız ) soldan ikinci sokak. sokağa girince sağda kalıyor, bir iki dükkan geçince hondaları görürsünüz tabelaya bakmasanız bile.

sanırım bu arada Kadir Usta ya uğrayan olmamış

buradaki genel olarak okumuş olduğum olumlu yorumlar üzerine uzun yol öncesi kendisine bugün uğradım.Kendisini göremedim ama elemanları gayet yakın ve ilgiliydiler. Yakın zamandaki bakım için bazı bilgiler de aldım.

güncelleme olarak yeri değişmiş. önceden tarif edilen yere yakın. Daha önce "Son göbekten sonra yukarı tırmanıp soldan ikinci sokak (35.Sokak) yapıyordunuz" şimdi " Son göbekten yukarı tırmanıp hemen ilk sağa dönüyorsunuz (37.Sokak)".

önceki yerinde başka biri var, tabela vs yazmadığı için onlara sormak zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 11 Ağustos 2011; 15:08:22 >

• motor yağı
    yağ filtresi
    Hava Filtresi
    polen filtresi
    arka fren balataları
    silecek suyu
    işçilik

220TL
    gibi birşey istedi kadir usta.

------------------------------------------------------------------------------
    Fiyatları da geçtim, benim sıkıntım detaylı olarak aracın kontrolunun yapılmaması. Sadece bir sorun çıkarsa düzeltme mantığı ve klasik parçaların değişimi.
    Sanırım kontrolleri de servisten başkası yapmaz.

Arkadaşlar fiyatları, yapılan işlemleri ve sorunların çözülüp çözülmediğini yazarsalar daha iyi bir karşılaştırma elde edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HITM@N -- 13 Ağustos 2011; 12:22:28 >
  • ben yaklaşık bakım maliyetlerini sorduğumda,

periyodik bakımlarda 150 TL+ ek parça/işlemler, triger değişiminin de parça +işçilik 350 TL olduğunu söylediler.
    servisleri henüz sormadım ama genel olarak karşılaştırma ve yorum alışverişinde bulunmak çok faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 15 Ağustos 2011; 14:55:02 >
  • Benim arabanın yetkili servisteki orjinal parça fiyatları
    ön balata 160
    arka balata 105
    hava filtre 30
    polen filtre 40

honda hakkaten pahalı. Şerefsizim bu fiyatlardan dolayı arabadan soğuyorum.
  • merhabalar,

yedek parca ve bakim konusunda cok bilgili degilim o nedenle umarim cok abest birsey sormuyorumdur.
    simdi kadir usta yada diger BAR honda daki arkadaslarin bakimlar sirasinda taktiklari parcalar,
    serviste takilanlardan farkli mi? mesela balata degistirtcem ben.. serviste sordum 150-160 civari birsey tutuyomus
    ama arac fabrikadan ciktiginda uzerinde ne varsa aynisindan dediler. peki bu ozel servisler yada ustalarin kullandiklari malzemelerde (polen, hava filtresi, balata vs) orjinal parcami??
    aydinlatabilirseniz sevinirim.
    tesekkurler simdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkandeutr -- 4 Eylül 2011; 17:38:15 >
  • Bugün sabah Kadir Usta'ya 40.000 bakımı için gittim. Bütün samimiyeti ve ilgisiyle beni karşıladı saolsun. Filtreler ve motor yağının haricinde arka fren balataları değişimi için 200 lira ödedim. Serviste bu rakam 375-400 lira arasında olacaktı. Bu konuyu açarak bizi Kadir Ustayla tanıştıran Haluk Bey'e de ayrıca teşekkür etmek isterim. Gerçekten işini doğru düzgün yapan birisi. En önemlisi müşterilerini düşünüyor. "Diğer aracımın (Peugeot) gergi bilyasını değiştirirmisin Usta" diye sorduğumda, "Müşterilerimin Honda'dan başka araca baktığım için tepkilerini çekebilirim" diyebilecek kadar müşterilerini düşünen bir Usta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Bugün sabah Kadir Usta'ya 40.000 bakımı için gittim. Bütün samimiyeti ve ilgisiyle beni karşıladı saolsun. Filtreler ve motor yağının haricinde arka fren balataları değişimi için 200 lira ödedim. Serviste bu rakam 375-400 lira arasında olacaktı. Bu konuyu açarak bizi Kadir Ustayla tanıştıran Haluk Bey'e de ayrıca teşekkür etmek isterim. Gerçekten işini doğru düzgün yapan birisi. En önemlisi müşterilerini düşünüyor. "Diğer aracımın (Peugeot) gergi bilyasını değiştirirmisin Usta" diye sorduğumda, "Müşterilerimin Honda'dan başka araca baktığım için tepkilerini çekebilirim" diyebilecek kadar müşterilerini düşünen bir Usta...
    Allah razı olsun bu adamdan.
  • Bende gittim, tanıştım Honda Accord'umu gösterdim..
    Saolsun ilgilendi..
    İyi niyetli ve bilgili bir usta..
  • Bazı arkadaşlar parçaların orjınal olup olmadıgını sormuş.
    Öncelikle şunu belirteyim her orjınal diyene inanmayın.
    Ben Honda yetkili servisinde çalışıyorum.
    Eğer servis harici bakım yaptıracak arkadaşlar varsa ve illa orjinal takılsın istiyorsa.Gitsin parçaları yetkılı servısten alsın.Ustaya goturup taktırsın
    Yoksa Honda TR yetkılı servisler hariç kesinlikle orjinal parçalarını piyasaya satmazlar.Ben dışarıda kendı aracım için şanzıman yağı aradım
    hiç bir yerde bulamadım ki,kesınlıkle orjınal yağ kullanılması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: social

Bazı arkadaşlar parçaların orjınal olup olmadıgını sormuş.
    Eğer servis harici bakım yaptıracak arkadaşlar varsa ve illa orjinal takılsın istiyorsa.Gitsin parçaları yetkılı servısten alsın.Ustaya goturup taktırsın
    Yoksa Honda TR yetkılı servisler hariç kesinlikle orjinal parçalarını piyasaya satmazlar.Ben dışarıda kendı aracım için şanzıman yağı aradım

Sayin social. Ben accord a trw marka on balata ve aku taktirdim. Usta orijinal dedi hatta usta honda sistemine girip yetkili servisteki gecmisine de bakabiliyor. Bu durumda bu parcalar orijinal mi degilmi sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 3-5 fazla verip servise gitmek en sağlıklısı
    servisten ve orijinal parçadan şaşmamak lazım
    mesela izmrde servis "agip" motor yağı kullanıyor, çok kaliteli olduğunu biliyorum
    yurt dışında çok yaygın, ama izmirde piyasada yok, sadece serviste var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TcpIp

quote:

Orijinalden alıntı: social

Bazı arkadaşlar parçaların orjınal olup olmadıgını sormuş.

Sayin social. Ben accord a trw marka on balata ve aku taktirdim. Usta orijinal dedi hatta usta honda sistemine girip yetkili servisteki gecmisine de bakabiliyor. Bu durumda bu parcalar orijinal mi degilmi sizce.

Alıntıları Göster

Yaptıgım gören nedeniyle,halka açık platformlarda açıklama yapamayacagım durumlar mevcut.Sizin bahsettıgınız usta nasıl olursa juniper firewallar ile konfigure edilmiş,sadece yetkılı servıslerın statıc iplerının bulundugu vpn tunnel baglantısıyla,DMS programının DB2 verıtabanında bulunan araç geçmişlerini sorgulayabılıyor buna akıl sır erdıremıyorum.O zaman yetkılı servıs olmanın hiç bir anlamı kalmıyor.
    Bakın ben orjınal takılmamıştır demıyorum.Butun Otomobil Yetkılı servısleri son kullanıcıyada,sanayı ustasınada orjınal parça satıyorlar.Ustanız orjınal parça alıp takmış olabılır buna bır yorum yapamam.Ama bugun ilğinç bir durumla karşılaştım.
    200.000 km de bir accord geldı uzerındekı fren balataları fabrıka çıkışlıydı,ilk degısım yapıldı.Herkes şok olmuş.Mumkun oldugunda hayatı parçaları orjınal kullanalım arkadaşlar.

• maalesef honda alamayacağım. hondalar el yakıyor. başka bir japon arabaya karar verdik...
    kadir ustaya götüremeyeceğiz yani...kısmet...
  • daha önceki arabalarımda sanayiye ne zaman gitsem hep bir kazık yeme korkusu ile arabayı bırakamıyordum parçayı kendim alıyordum.

honda aldım alalı ve kadir ustayla yanıştım tanışalı içim rahat.

çok arkadaşımıda götürdüm şikayetçi olan olmadı herkes memnun.

hatta yeni honda alan bir arkadaşı bakım için yolladım kadir ustaya, arabaya bakmış usta 5000 km sonra gel durumu iyi demiş.

hiç bir sanayici arabayı yeni almış bakıma gelen birine demez bunu hemen bakım yapıp masraf çıkarır...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.