Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: passenger38

quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Steam'e TL'nin gelmesi büyük olay oldu. Shadow of Mordor ve Alien 75 TL'ye satılıyor ki, 50 dolara, yeni çıkmış oyunlar bunlar. 60 dolarlık oyunları da 89 TL'ye alıyoruz.
    Ryse ise, 59 TL :)
    Yakında ciddi indirimler de olacak. Ayrıca, çok fazla satmayan oyunların, kısa sürede fiyatı dip yapacaktır. Mesela Alien çok satmazsa, gelecek sene 7,5 TL'ye indiğini görebiliriz :)

Tek istisnası, Ubisoft oyunları. Euro kurundan fiyatlandırmaya başlanmış, fiyatı -tersine- yükselmiş. Ama yakında düzeleceğini düşünüyorum.

----------

Konsolların avantajı, oyunu ikinci elde satabilmek. Bir süre bekleyip, ikinci el fiyatı düşünce alıp, platlayıp satmak güzel oluyor.
    Hong Kong PSN fiyatları da, kabul edilir düzeyde; ancak işin içine kampanya ve fiyat düşüşleri girince, Steam farkı açıyor.

Kardeşlik işi ise, PS4'le iyice hamallığa döndü. Uğraşamam :)

pc de OYUN MU OYNANIR.
    bedava verseler steamde pc ye aslan oyun almam.
    oyun konsolda oynanır.
    30 cm den iki büklüm mause la oyun oynayacam yok daha neler o 90 lardaydı pc.

Hocam tamam ben de konsol da oynuyorum ama 21 23 inchlik monitorler var tv'ye de bağlayabilirsiniz, iyi bir sitem kurarsanız konsolla eş değer oynanışa sahip olunur

adam hazırını yapıyor. ne yükleme nerdi, ne donma derdi, mause ile klavye ile biz işyerinde çalışıyoruz. zaten bu aletler oyun için yapılmamış ki

okadar mantıksız birşeyi bir okadar mantıklı yapmaya çalışmanıza bayılıyorum :)

yayılıyorum koltuğuma alıyorum yanıma çerezimi ds4 den makineyi başlatıp 30 saniyede oyuna başlıyorum.

• NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    normalde makine ntsj ise düğmeler avrupa oyunu olsa dahi değişiktir yani x yerine o dur her zaman ama oyunlarını alan arkadaşlara sormak lazım. Bende ps4 olmadığı için bilemiyorum , yardımcı olmak isterdim. Gerçi ben aldığım oyunlarda tuşlar hep normaldi bunlarda da normal olabileceğini sadece sanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: passenger38

quote:

quote:

Steam'e TL'nin gelmesi büyük olay oldu. Shadow of Mordor ve Alien 75 TL'ye satılıyor ki, 50 dolara, yeni çıkmış oyunlar bunlar. 60 dolarlık oyunları da 89 TL'ye alıyoruz.
    Yakında ciddi indirimler de olacak. Ayrıca, çok fazla satmayan oyunların, kısa sürede fiyatı dip yapacaktır. Mesela Alien çok satmazsa, gelecek sene 7,5 TL'ye indiğini görebiliriz :)

Tek istisnası, Ubisoft oyunları. Euro kurundan fiyatlandırmaya başlanmış, fiyatı -tersine- yükselmiş. Ama yakında düzeleceğini düşünüyorum.

----------

Konsolların avantajı, oyunu ikinci elde satabilmek. Bir süre bekleyip, ikinci el fiyatı düşünce alıp, platlayıp satmak güzel oluyor.
    Hong Kong PSN fiyatları da, kabul edilir düzeyde; ancak işin içine kampanya ve fiyat düşüşleri girince, Steam farkı açıyor.

pc de OYUN MU OYNANIR.
    oyun konsolda oynanır.

Hocam tamam ben de konsol da oynuyorum ama 21 23 inchlik monitorler var tv'ye de bağlayabilirsiniz, iyi bir sitem kurarsanız konsolla eş değer oynanışa sahip olunur

adam hazırını yapıyor. ne yükleme nerdi, ne donma derdi, mause ile klavye ile biz işyerinde çalışıyoruz. zaten bu aletler oyun için yapılmamış ki

okadar mantıksız birşeyi bir okadar mantıklı yapmaya çalışmanıza bayılıyorum :)

yayılıyorum koltuğuma alıyorum yanıma çerezimi ds4 den makineyi başlatıp 30 saniyede oyuna başlıyorum.

Kişisel bilgisayarlar için oyuncu serisi olarak üretilen bileşenler üretici firmalar tarafından yanlışlıkla üretiliyor o halde, bilgilendirme için teşekkür ederiz.

Güncel bir oyun bilgisayarının açma düğmesine bastıktan sonra 30 saniyeden daha kısa bir sürede oyuna giriş yapabileceğinizi biliyorsunuzdur umarım.

• Benin ps4 ntsj onda x ve 0 tuşları farkli Pes demosunu hong kong psnden indirmistim ondada X ve 0 tuşları farklı ama maç içinde normal tuş kombinisazyonu var yani X pas yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X ve O tuşlarının yerlerinin farklı olmasının sorun yaratacağını düşünmüyorum. Alien Isolation'da farklı değil ayrıca.
    Kaldı ki pes, fifa, ya da herhangi bir oyunda O ve X tuşlarının yerleri farklı olsa da ayarlardan değiştirilebiliyor. DriveClub'ta X'i kullanmıyoruz zaten.
  • quote:

quote:

----------

pc de OYUN MU OYNANIR.
    oyun konsolda oynanır.

Abicim, PC-konsol tartışması çıkmasını istemiyorum ama, ne iki büklümü yahu?

PC'yi, salon koltuğunda kullanıyorum ben. Klavye-mouse durumunda bile, gayet rahat oluyor.

Zaten pek çok oyunu gamepad'le oynuyoruz, konsoldan farkı kalmıyor. Dualshock 4'ü bluetooth'tan bağlayıp, ışığını komple kapatıp, paşa paşa oynuyoruz. Paralı online, PSN bakımı gibi dertleri de yok.
    PS4'ün de yeri tabii ayrı. Exclusive oyunları haricinde, bazı oyunları trophy için PS4'te oynuyorum. Mesela Shadow of Mordor'u PC'de oynasam, bir süre sonra sıkılırım. Steam achievement var ama, PS profilimde o kadar oyunu platladıktan sonra, onla uğraşılmaz.

• zack06 kullanıcısına yanıt
    bu kadar ucuzluğa herşeyi tersten oynayabilirim, nes emulatorleri hep ters zaten :)
  • quote:

quote:

quote:

----------

pc de OYUN MU OYNANIR.
    oyun konsolda oynanır.

Abicim, PC-konsol tartışması çıkmasını istemiyorum ama, ne iki büklümü yahu?

PC'yi, salon koltuğunda kullanıyorum ben. Klavye-mouse durumunda bile, gayet rahat oluyor.

Zaten pek çok oyunu gamepad'le oynuyoruz, konsoldan farkı kalmıyor. Dualshock 4'ü bluetooth'tan bağlayıp, ışığını komple kapatıp, paşa paşa oynuyoruz. Paralı online, PSN bakımı gibi dertleri de yok.
    PS4'ün de yeri tabii ayrı. Exclusive oyunları haricinde, bazı oyunları trophy için PS4'te oynuyorum. Mesela Shadow of Mordor'u PC'de oynasam, bir süre sonra sıkılırım. Steam achievement var ama, PS profilimde o kadar oyunu platladıktan sonra, onla uğraşılmaz.

Fare Klavye desteği, PS4 BF4 de yok, bu konsolu almamızdaki amaç bu, savaş arenasında, dünyanın öbür ucundaki bir insanında seninle aynı gamepad ile oyun oynadığını biliyorsun. Yani, donanımsal olarak herkes eşit şartlarda oynuyor. Böylece, PC deki gibi, zenginin sistemi, fakirin sistemi olmuyor. Herkes eşit şartlarda oynadığı için, sadece iyi oynayanın, hızlı ve çevik olanın, zeki olanın kazandığı, gerçekçi bir deneyim yaşatıyor size

--PC de ise 60TL lik faresi olan kişi 200TL lik faresi olan kişiye karşı 1 sıfır yenik başlıyor oyuna

--Aynı fark klavye de de olursa -1 de oradan geliyor, ettimi 2 sıfır geriden başlamak

--Birde PC gücü olarak, zenginin sistemiyle, fakirin sistemi arasında ciddi farklar oluyor ve zengin frame olarak öne geçiyor. Sen daha adamı görmeden adam senden öpücük alıp gidiyor. Bunu da ekledi mi, fakir biri oyunlara, zengin biri karşısında 3 sıfır yenik başlıyor. Çünkü, fakirin kurduğu PC sistemi belli, zenginin kurduğu PC sistemi belli

Bu adaletsiz ortam, konsolda özellikle Playstation 4 de olmuyor. Herkes eşit şartlarda, sadece iyi oynayanın kazandığı bir ortam.

Oyun PC de prgramlanır, oyun konsolunda oynanır. Adı üstünde oyun konsolu

• Steam eğer fiyat politikasını bu şekilde devam ettirirse oyuncular için çok iyi olacak. Şimdi pc de oyun oynanır mı mantığını bırakalım da bu tarz fiyatlar konsol da olsa keşke diye düşünelim. Tamam konsol çok rahat bir platform ama pc de de o kadar klavyeden tutun mouse kadar inciğine cıncığına kadar fark varsa asıl fark bizler için internet hızları önce onu konuşalim. Ayın coğu 3mbit ile bilmem kaç ping farklarla oyun oynuyoruz. Klavye ,mouse dan çok daha fark asıl burada bana kalırsa. Birde input lagı düşük tv farkı var eğer farklardan bahsedeceksek. Neyse konuyu dağıtmayalim rehber ve tavsiyeler için teşekkürler. En azından yurtdışı da olsa uygun fiyatlı oyunları buluyoruz sayenizde.

Edit: bunları yazarken steam fiyatları yükseltmiş te allahım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 23 Ekim 2014; 22:14:57 >
  • Arkadaşlar ininal kart numaramı yazıyorum fakat kabul etmiyor , neden????
  • Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler. Alien Isolation aldım iniyor şu anda güzel oldu bu.

Bu arada kredi kartı eklerken sorun çıkıyordu kabul etmiyordu, doldurulması zorunlu olmayan adres satırlarınada bişeyler yazınca o sorun çözüldü, bütün boşlukları doldurmak gerekiyor demekki zorunlu veya değil.

Bu arada forumda 9 aydır ilk defa mesaj atıyorum, uzun zamandır takip etmiyordum. Bişeylerin hala değişmediğini gördüm bu başlıkta bile devam eden pc muhabetiyle.
  • Lafa geldiği zaman 3. dünya ülkesiyiz, iş fiyatlara geldiği zaman dünya süper güç devletlerinden daha pahalı fiyatlandırmamız var. Kim karar veriyor bu fiyatlara ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler. Alien Isolation aldım iniyor şu anda güzel oldu bu.

Bu arada kredi kartı eklerken sorun çıkıyordu kabul etmiyordu, doldurulması zorunlu olmayan adres satırlarınada bişeyler yazınca o sorun çözüldü, bütün boşlukları doldurmak gerekiyor demekki zorunlu veya değil.

Bu arada forumda 9 aydır ilk defa mesaj atıyorum, uzun zamandır takip etmiyordum. Bişeylerin hala değişmediğini gördüm bu başlıkta bile devam eden pc muhabetiyle.

hangi kredi kartını kullandın, kaça geldi oyun.
    teşekkrler
  • arkadaslar kredı kartı deneyıpde olmuyorsa fazla denemeyın
    deneme bası 1 dolar cekmıs kartan
    15 dolar gıttı
  • Alien Isolation , Middle-earth: Shadow of Mordor nasıl oyunlar arkadaşlar alıp deneyen var mı ?? Yoksa Far Cry 4'ü bekleyelim
  • quote:

Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler. Alien Isolation aldım iniyor şu anda güzel oldu bu.

rica ederim, hayırlı olsun :)

• quote:

Doldurulması gereken yerlere neler yazdınız hocam? İnternetten adres mi buldunuz yoksa bişeyler mi salladınız? Bilelim de ona göre biz de yazalım :) inşallah 9 ay sonra cevap vermezsiniz

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Ilk adres satirina sariyer yazdim. Sonrakiler optional yaziyordu bos biraktim. Sehir olarak 3 secenek geliyor zaten. Hong kong u sectim. Kabul etti. Yani cok onemli degil ne yazip yazmadiginiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

hangi kredi kartını kullandın, kaça geldi oyun.
    teşekkrler

Akbank kredi kartı ile 90.34 TL ye aldım.

@Tako

9 ay beklemem artık biraz daha aktif olurum

İnternetten adres bulmadım, direk kendi ev adresimi yazdım billing info eklerken. Ülke Hong Kong gözüküyordu onun haricinde herşey TR Psn hesabımla aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 24 Ekim 2014; 10:32:46 >

• Hala fiyatlar aynimi deisiklik varmi arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.