Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

PSN paylaşılmıyor az biraz destekli sallayın altı üstü kutulu sürümler paylaşılacağı yazıyor videonun içeriğinde psn ile ilgili hiç bir bilgi yok. sırf bu yüzden ps4 yada ps3 banlanan kişiler olursa günahı sizlere haberiniz olsun.

Hocam, tamamen yanlış biliyorsunuz. Sony E3 de ki videosunda dijital oyunun game sharing özelliğinden bahsetme gereği bile duymadı. Çünkü bu, playstation kullanıcılarına yıllardan beri sağlamış olduğu bir hizmet

Bu hizmet önceden 5 makineye kadar kullanılabiliyordu. 3 sene önce kısıtlama getirdi, şimdi 2 makineye kadar kullanılıyor. Yani bu, Sony' nin sunmuş olduğu, en bilinen hizmeti, yurt dışında çok yaygın kullanılıyor. O yüzden E3 fuarında ki video da bu hizmetten bahsetme gereği bile duymadılar. Sadece akıllarda şüphe bırakan, kutulu oyunun paylaşımına değindiler. Oda Microsoft' a kapak olsun diye yapıldı. Zaten, orijinal bir kutulu oyun, film, plak' ın, orijinal olarak satılması serbest, Sony video da göstererek, Microsoft' a şekil yaptı.

Peki, Sony' nin sunduğu, en çok bilinen bu hizmetinin mantığı nedir. Tıpkı, android, IOS ve Windows mobilde olduğu gibi, birden fazla cihazın varsa, aynı uygulamayı ve oyunu, her birine ayrı ayrı almanıza gerek yok mantığı, telefonuna aldığın bir oyun, tabletinde çalışıyor, hatta windows 8 bilgisayar kullanıyorsan orada da çalışıyor.

Sony bu hizmeti, Playstation Game Sharing adı altında 2006 senesinden bu yana müşterilerine sunuyor. Bu bir açık, bu bir hile, vs. değil, bu bizlere sunulan bir hizmet.

Adam diyor ki, 2 adet Playstation' ın varsa, aynı oyunu her ikisine de almana gerek yok diyor. Bir Playstation' ın evinde bir Playstation iş yerinde dursun, hiç fark etmez. Sen benim dijital marketim den oyun aldıysan, bunu hem evinde ki hem işinde ki Playstation' ın da kullanabilirsin diyor. Ev - İş sadece bir örnek, bunun farklı kombinasyonları da yapılabilir.

Olay budur hocam. Yani, bu olay zaten 2006 dan bu yana çok bilinen bir Sony hizmeti olduğu için, E3 de anlatma gereği duymadılar. Sadece kutulu oyuna değindiler.

Bana paylaşımın serbest olduğuna dair sonyden bir açıklama yada yazı koyarsan lafımı geri alacağım. Bu yüzden ps3 zamanında ve ps4 den banlananlar oldu herkes değil ama bir kaç kişi banlandı konusuda vardı forumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Destekleyen derken benden bahsediyorsan ilker arkadaşın mesajlarını uzun olduğu için okuma fırsatım olmadı, ben sadece kendi bildiklerimi yazdım ki ispatlarını da kaynak göstererek yaptım. Bir hesabı iki farklı konsolda kullandı diye kimse banlanmaz, para karşılığı hesap alım satımı illegal olabilir ama bunu da tespit etmeleri mümkün değil diyorum. Bir önceki mesajıma bakarsan o da sony nin resmi açıklaması, resmi blogdan alıntı çevirisini de yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

yukarida yazdim software ile ne yapip ne yapamayacaginizi sonynin sözleşmesinde 8. maddede ilk iki paragrafta gore ilirsiniz kardeslik tamamen sistem acigidir bunun legal oldugunu savunmak tamamen kurallari isinize geldigi gibi yorumlamak demektir

Eee diyelimki yasak. Sanane. Sony nin hakkini savunmak sanami kaldı. Hadi diyelimki çok durustsun sony nin Türkiye de attığı kazıa ne diycen. 150 tlyr plus satıyor. Bizden daha ,zengin ülkelerde hem plus hem oyunlar çok daha ucuz git birazda Sony ye atarlansana. Valla bu US yada HK psnler olmasa direkt basarim cipi. Ps3 e tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. sayfada Sony destek ekibinin söylediklerinin resimleri de var, kendi verdikleri link de var. Banlananlar çalıntı hesap almıştır, hesap sahibi şikayet ettiği için banlanmıştır.
  • quote:

quote:

quote:

PSN paylaşılmıyor az biraz destekli sallayın altı üstü kutulu sürümler paylaşılacağı yazıyor videonun içeriğinde psn ile ilgili hiç bir bilgi yok. sırf bu yüzden ps4 yada ps3 banlanan kişiler olursa günahı sizlere haberiniz olsun.

Hocam, tamamen yanlış biliyorsunuz. Sony E3 de ki videosunda dijital oyunun game sharing özelliğinden bahsetme gereği bile duymadı. Çünkü bu, playstation kullanıcılarına yıllardan beri sağlamış olduğu bir hizmet

Bu hizmet önceden 5 makineye kadar kullanılabiliyordu. 3 sene önce kısıtlama getirdi, şimdi 2 makineye kadar kullanılıyor. Yani bu, Sony' nin sunmuş olduğu, en bilinen hizmeti, yurt dışında çok yaygın kullanılıyor. O yüzden E3 fuarında ki video da bu hizmetten bahsetme gereği bile duymadılar. Sadece akıllarda şüphe bırakan, kutulu oyunun paylaşımına değindiler. Oda Microsoft' a kapak olsun diye yapıldı. Zaten, orijinal bir kutulu oyun, film, plak' ın, orijinal olarak satılması serbest, Sony video da göstererek, Microsoft' a şekil yaptı.

Peki, Sony' nin sunduğu, en çok bilinen bu hizmetinin mantığı nedir. Tıpkı, android, IOS ve Windows mobilde olduğu gibi, birden fazla cihazın varsa, aynı uygulamayı ve oyunu, her birine ayrı ayrı almanıza gerek yok mantığı, telefonuna aldığın bir oyun, tabletinde çalışıyor, hatta windows 8 bilgisayar kullanıyorsan orada da çalışıyor.

Sony bu hizmeti, Playstation Game Sharing adı altında 2006 senesinden bu yana müşterilerine sunuyor. Bu bir açık, bu bir hile, vs. değil, bu bizlere sunulan bir hizmet.

Adam diyor ki, 2 adet Playstation' ın varsa, aynı oyunu her ikisine de almana gerek yok diyor. Bir Playstation' ın evinde bir Playstation iş yerinde dursun, hiç fark etmez. Sen benim dijital marketim den oyun aldıysan, bunu hem evinde ki hem işinde ki Playstation' ın da kullanabilirsin diyor. Ev - İş sadece bir örnek, bunun farklı kombinasyonları da yapılabilir.

Olay budur hocam. Yani, bu olay zaten 2006 dan bu yana çok bilinen bir Sony hizmeti olduğu için, E3 de anlatma gereği duymadılar. Sadece kutulu oyuna değindiler.

Bana paylaşımın serbest olduğuna dair sonyden bir açıklama yada yazı koyarsan lafımı geri alacağım. Bu yüzden ps3 zamanında ve ps4 den banlananlar oldu herkes değil ama bir kaç kişi banlandı konusuda vardı forumda.

Hocam ben olayı tam olarak anlatamadım. Bu game sharing olayı, Sony 2006 yılından bu yana sunmuş olduğu bir hizmet, nasıl anlatayım bilemedim ki, bir özellik bu, bir hizmet, 2 adet Playstation' ın varsa, aynı oyunu ikisine ayrı ayrı almak zorunda kalmamamız için, bu hizmeti devreye sokmuş, eğer bu hizmeti sunmak isteme, bir tuşla Steam de ki game sharing sistemine çevirir. Bir oyun aynı anda 2 adet Playstation da çalışmaz. Sony bunu bir tuşa basarak yapabilir. Steam de ki sistemin aynısı getirebilir ama yapmak istemiyor. Çünkü bir insanın bir den fazla konsolu olabiliyor. Sen salonunda oynarken, çocuğun odasından oynayabilsin. Hem salonda ki playstation' a hem odada ki playstation' a, aynı oyunu ayrı ayrı almana gerek kalmasın diye bu hizmeti sunuyor. O zaman 2 adet Playstation da oynayan herkesi sistem den banlasınlar. Hadi biz neyse de Amerikalı tüketici, bunun hesabını Sony' ye dava açarak sormaz mı? Sen reklamlarında game sharing sistemini bize tanıyorsun, övüyorsun, hatta aynı oyun PSP için varsa, ona da ayrıca almadan oynayabilirsin diye reklam yapıyorsun, biz de aldık, şimdi paramızı geri ver bakalım demezler mi? Amerikalı tüketici bu işi yasal yoldan, yani mahkemeler ile çözer ve Sony' nin game sharing sistemine güvenerek aldığı oyunların parasını geri almak için dava açar.

IGN resmi Playstation kullanma kılavuzundan alıntı yaparak benzerini hazırlamış, resmi playstation kullanım kitapçının neredeyse bire bir aynısı, olabilecek en büyük kanıt

Ailenizle ve arkadaşlarınızla oyunları nasıl paylaşırsınız
    How to Game-Share with Family and Friends
    http://www.ign.com/wikis/playstation-4/How_to_Game-Share_with_Family_and_Friends

• Kardeşlik yaptığınız kişi Sony'yi arayıp hesabım çalındı derse, çalıntı veya çok kısa süre içinde onlarca cihazda aktif edilmiş hesap alırsanız, o hesaba kırık bir PS3 üstünden giriş yapılır ve illegal içerikler kullanılırsa, PSN üstünden insanları rahatsız edici veya hakaret içeren mesajlar atarsanız ve şikayet edilirse, kardeşlik yaptığınız kişi veya siz bankayı arayıp bu işlemi ben yapmadım vs. dedikten sonra hem oyunu indirip işlemi iptal ederek parayı ödemezse işte o zaman hesap veya cihaz ban yer. Onun haricinde tanıdığınız bir arkadaşınızla tek veya iki hesap üstünden kalıcı bir kardeşlik yaparsanız bir şey olmaz.
  • Steam'e TL'nin gelmesi büyük olay oldu. Shadow of Mordor ve Alien 75 TL'ye satılıyor ki, 50 dolara, yeni çıkmış oyunlar bunlar. 60 dolarlık oyunları da 89 TL'ye alıyoruz.
    Ryse ise, 59 TL :)
    Yakında ciddi indirimler de olacak. Ayrıca, çok fazla satmayan oyunların, kısa sürede fiyatı dip yapacaktır. Mesela Alien çok satmazsa, gelecek sene 7,5 TL'ye indiğini görebiliriz :)

Tek istisnası, Ubisoft oyunları. Euro kurundan fiyatlandırmaya başlanmış, fiyatı -tersine- yükselmiş. Ama yakında düzeleceğini düşünüyorum.

----------

Konsolların avantajı, oyunu ikinci elde satabilmek. Bir süre bekleyip, ikinci el fiyatı düşünce alıp, platlayıp satmak güzel oluyor.
    Hong Kong PSN fiyatları da, kabul edilir düzeyde; ancak işin içine kampanya ve fiyat düşüşleri girince, Steam farkı açıyor.

Kardeşlik işi ise, PS4'le iyice hamallığa döndü. Uğraşamam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 22 Ekim 2014; 20:54:46 >

• kugutex kullanıcısına yanıt
    koya konuyu bılmıyorsun etmıyorsun ne dıye ortaya atlarsınız bırde keskın cumlelerle atlıyorsunuz dahada garıp arkadas kardeslıgın yasal oldugunu soylemıs bende sozlesmedeekı maddelerı gosterıp yasal olmadıgını soyledım yaparsın yapamazsın vs demedım sadece steamı elestırırken psn kardeslıgını ornek verıyordu bende yasal olmayan bır sıstemle yasal bır sıstemı karsılastırma dedım sımdı savunma nerde bana anlat nıye yapıyorsun mu demısım banane tr psndekı fıyatlardan benım yazdıklarımla ne alakası var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Kardeşlik yaptığınız kişi Sony'yi arayıp hesabım çalındı derse, çalıntı veya çok kısa süre içinde onlarca cihazda aktif edilmiş hesap alırsanız, o hesaba kırık bir PS3 üstünden giriş yapılır ve illegal içerikler kullanılırsa, PSN üstünden insanları rahatsız edici veya hakaret içeren mesajlar atarsanız ve şikayet edilirse, kardeşlik yaptığınız kişi veya siz bankayı arayıp bu işlemi ben yapmadım vs. dedikten sonra hem oyunu indirip işlemi iptal ederek parayı ödemezse işte o zaman hesap veya cihaz ban yer. Onun haricinde tanıdığınız bir arkadaşınızla tek veya iki hesap üstünden kalıcı bir kardeşlik yaparsanız bir şey olmaz.

Evet banlama sistemi aynen bu şekilde çalışıyor.

Dikkat ederseniz Sony, PS3 de ki game sharing (PSN kardeşlik) sisteminin aynısını, PS4 de sunmadı. PS4 de birisiyle game sharing yapacaksan, bu gerçek kardeşin ve gerçekten samimi olduğun bir yakının olmalı diye, Primary - Secondary hesap sınırlamasını getirdi. Yani adam, game sharing (PSN kardeşlik) yapamazsın demiyor, aksine yapmaya teşvik ediyor ama PS3 de ki gibi önüne gelenle yapma veya PSN hesabını satma yoluna gitme diyor. Yapacaksan, gerçekten tanıdığın bir kişiyle, uzun süreli bir paylaşım yap diyor.

Zaten, adam bunu kendi diyor. E3 de bu yeni game sharing sistemine çok kısa değinmişlerdi. PS3 de kinin aynısını neden yapmadıklarını, PS4 de sunacakları yeni game sharing sisteminde, paylaşılan oyunu oynayanlardan birisinin, mutlaka oyunun alındığı hesaptan oynaması gerektiğine değinmişlerdi. PS3 game sharing sisteminde böyle bir zorunluluk yoktu ve PSN hesapları kötü amaçlar için kullanılıyordu. Özellikle yukarıda sizin belirttiğiniz, nahoş durumlar, kullanıcılar daha çok karşı karışı kalıyordu. Sony bu olumsuz durumu azaltmak için, PS4 de sınırlı game sharing olayını bizlere sundu. İyi de oldu bence, game sharing (PSN kardeşlik) yapan daha ciddi yapıyor. Kendine uzun yıllar eşlik edecek, güvenilir bir arkadaş belirleyip yapıyor.

Yukarıda belirttiğiniz şikayetlerden dolayı banlamalar, inanın bana PS3 döneminde çok daha fazlaydı. PS4' ün sınırlı game sharing olayı, mağduriyetleri baya bir azalttı. Yine de, tanımadıkları insanlarla PSN hesaplarını paylaşanlar, al sat yapanlar, zor durumda kalıyor ve Sony' ye şikayet ediyorlar. Onun için banlamalar oluyor.

• Konu amacından sapmış. Biz neleri konuşmak istiyoruz, neler konuşuluyor! Yanlış bilenler ısrarla neyi ve "neden" savunduğunu anlamıyorum. Bu foruma PSN devretmeyi getirenlerden biriyim ve şöyle açıklıyım;

Sony bu olaya müsade ediyor ve adına da GAME SHARING diyor. Türkçesi "Oyun Paylaşımı" yani bak "paylaşım" diyor. Sen PSN hesabını istediğin kişiyle belli şartlar doğrultusunda paylaşabilirsin anlamına geliyor. O şartlar da malum secondary hesap şeklinde oluyor.

Bu durum şu 2 ihtiyaçtan dolayı kaynaklanıyor;

1- Arkadaşına gittiğinde onun PS4'ü üzerinden kendi hesabında ki oyunları oynamak

2- Sahip olduğun oyunları arkadaşınla veya ailenle paylaşmak.

Yani secondary hakkı bir arkadaşına vermek tamamiyle yasal oğlu yasal! Sony çıkıp da hesabını verdiğin kişi ne kadar arkadaşın diye araştırcak hali yok.

Hea ana hesabı deaktif edip başkasına satmanın tabi ki bir ticari karşılığı yok, Sony'nin bu konuda bir desteği de yok, her ihtimale karşın uyarılarını yapıyor fakat engel de olmuyor, olma lüksü yok çünkü!

Sony gelip de "bu hesabı neden başkasına veriyorsun" diye hesap sorcak hali yok. Parasını çatır çatır vermişsin bir kere, istediğini yaparsın! İster başka bir cihazda oynarsın, ister arkadaşına hediye edersin. Satın aldığın bir kutulu oyunu başkasına vermiyor musun? Satmıyor musun? Bu da aynı mantık, sonuçta Sony sistemlerinde her ne kadar ticari amaçlarla olmasa da "cihaz deaktivasyonu" barındırıyor. Üstelik bunu bütün dünya yapıyor, bu durum yasal olmasa Sony cihaz deaktivasyonunu ortadan kaldırırdı.

Sadece hesabı devrettiğin ya da diğer hakkını paylaştığın bi durum yüzünden hesap-cihaz banlanması gibi bir şey söz konusu değil. Sony belli şikayetler doğrultusunda ana sahipleri tarafından bilgileri bulunamayan hesapları banlıyor. Kaç yıldır kardeşlikle oyun alıp veriyorum, bir kere bile böyle bi sorunla karşılaşmadım.

Daha da fazla uzatmadan esas konuya dönelim, bu konuyla ilgili esas konular var. Merakı olanlar oraya gidip orada tartışsın lütfen; psn store'ların fiyatları ve kullanıcı deneyimleri arada kaynıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Hocam steam türk lirasına geçti ve yeni oyunlar 75 tl, 89 tlye satılıyor

Steam'de 5 kişiye kadar oyun paylaşma olanağı var family sharing yolu ile. Bizdekinin birebir aynısı olmasa da bu sistemle şu anda 75 ve 89 tl olan yeni oyunların fiyatlarını daha da düşürmek mümkün.

Ek olarak ben kardeşlik olayına girmek istemiyorum. Satın alinan her oyun için ayrı hesap açıp onları elden çıkartmaya calisamam. Kardeşlik elbette yasal ama alışverişimi basit bir şekilde para verip hizmeti almak şeklinde yapmak istiyorum. Bu şekilde de her turlu fiyat konsolda yüksek oluyor.

Bir diğer açıdan siz de haklısınız, doların 2.2 olduğu dönemde pc toplamak çok masraflı ve max 2 sene sonra yenilemek gerekecek.

Yine de umarım steamdeki fiyatlardan konsol firmaları ders alır

Hocam, Steam de ki family sharing olayı çöp, ekonomik katkı olarak bir anlam ifade etmiyor. Yani, forumda PSN hesabı al sat yapan arkadaşların yaptığı gibi Steam hesabını satmak daha mantıklı, aksi taktirde ekonomik kazanç yani bir oyuna ucuza sahip olmak söz konusu değil.

Çünkü, steam'in family sharing sisteminde, paylaşılan bir oyunu, iki ayrı makineden, iki kişi aynı anda girip, kendi hesaplarından oynayacak şekilde paylaşamıyor. O yüzden playstation da ki gibi bir game sharing (PSN kardeşlik) yani, OYUNUN FİYATI / 2 söz konusu değil ve bu yüzden USA PSN ve Hong Kong PSN kadar ucuz olamıyor.

Steam'in oyun paylaşım sistemi olmasa da olur. Ekonomik olarak anlamsız. Anca Steam hesabı satılırsa bir anlam ifade eder. Bunun aynısı zaten, Playstation platformunda, PSN hesabı al sat takas yap yöntemiyle yıllardır yapılıyor. Arzu edersen de bir tanıdığın ile game sharing (PSN kardeşlik) yapabiliyorsun. Oyunlar yarı fiyatına geliyor.

Yani, PC de oyunu ucuza getirmek için, mutlaka Steam hesabını satman gerekirken, Playstation da ister PSN hesabını sat, ister iki kişi game sharing (PSN kardeşlik) yaparak ortak al ve aynı oyunu, iki ayrı makine de, aynı anda online oyna. Bu konuda Playstation platformu çok daha esnek ve kazançlı

• quote:

quote:

Kardeşlik yaptığınız kişi Sony'yi arayıp hesabım çalındı derse, çalıntı veya çok kısa süre içinde onlarca cihazda aktif edilmiş hesap alırsanız, o hesaba kırık bir PS3 üstünden giriş yapılır ve illegal içerikler kullanılırsa, PSN üstünden insanları rahatsız edici veya hakaret içeren mesajlar atarsanız ve şikayet edilirse, kardeşlik yaptığınız kişi veya siz bankayı arayıp bu işlemi ben yapmadım vs. dedikten sonra hem oyunu indirip işlemi iptal ederek parayı ödemezse işte o zaman hesap veya cihaz ban yer. Onun haricinde tanıdığınız bir arkadaşınızla tek veya iki hesap üstünden kalıcı bir kardeşlik yaparsanız bir şey olmaz.

Dikkat ederseniz Sony, PS3 de ki game sharing (PSN kardeşlik) sisteminin aynısını, PS4 de sunmadı. PS4 de birisiyle game sharing yapacaksan, bu gerçek kardeşin ve gerçekten samimi olduğun bir yakının olmalı diye, Primary - Secondary hesap sınırlamasını getirdi. Yani adam, game sharing (PSN kardeşlik) yapamazsın demiyor, aksine yapmaya teşvik ediyor ama PS3 de ki gibi önüne gelenle yapma veya PSN hesabını satma yoluna gitme diyor. Yapacaksan, gerçekten tanıdığın bir kişiyle, uzun süreli bir paylaşım yap diyor.

Zaten, adam bunu kendi diyor. E3 de bu yeni game sharing sistemine çok kısa değinmişlerdi. PS3 de kinin aynısını neden yapmadıklarını, PS4 de sunacakları yeni game sharing sisteminde, paylaşılan oyunu oynayanlardan birisinin, mutlaka oyunun alındığı hesaptan oynaması gerektiğine değinmişlerdi. PS3 game sharing sisteminde böyle bir zorunluluk yoktu ve PSN hesapları kötü amaçlar için kullanılıyordu. Özellikle yukarıda sizin belirttiğiniz, nahoş durumlar, kullanıcılar daha çok karşı karışı kalıyordu. Sony bu olumsuz durumu azaltmak için, PS4 de sınırlı game sharing olayını bizlere sundu. İyi de oldu bence, game sharing (PSN kardeşlik) yapan daha ciddi yapıyor. Kendine uzun yıllar eşlik edecek, güvenilir bir arkadaş belirleyip yapıyor.

Yukarıda belirttiğiniz şikayetlerden dolayı banlamalar, inanın bana PS3 döneminde çok daha fazlaydı. PS4' ün sınırlı game sharing olayı, mağduriyetleri baya bir azalttı. Yine de, tanımadıkları insanlarla PSN hesaplarını paylaşanlar, al sat yapanlar, zor durumda kalıyor ve Sony' ye şikayet ediyorlar. Onun için banlamalar oluyor.

Demek istediğimde buydu işte aslında. Armag3d0N adlı aradaşın dediklerini demeye çalıştım yasal değil suistimal ediliyor okadar. Ha biri çıkıp sony ticket atsa en fazla banlanırsınız ps4 den yada 3 den ama kardeşlik yaptığın kişi yakın yada en iyi dostunsa işte ozaman her oyunu yarı fiyatına alırsın.

• quote:

quote:

quote:

Demek istediğimde buydu işte aslında. Armag3d0N adlı aradaşın dediklerini demeye çalıştım yasal değil suistimal ediliyor okadar. Ha biri çıkıp sony ticket atsa en fazla banlanırsınız ps4 den yada 3 den ama kardeşlik yaptığın kişi yakın yada en iyi dostunsa işte ozaman her oyunu yarı fiyatına alırsın.

Hocam siz benim yazdıklarımı tersten anlamışsın. Ben bu sistemin Sony bir hizmeti olduğunu ve dolayısıyla %100 yasal olduğunu belirtmek istedim. Bir dönem youtube giriş reklamlarında, game sharing hizmetinin tanıtımını yapıyordu. İngilizce olarak tabi, hatta Sony, Amerika da playstation ile ilgili TV reklamlarında dahi, game sharing hizmetini insanın gözüne sokarcasına tanıyormuş

Bu arada, dün ben bir şey sormuştum ama net bir cevap alamadım.

Şimdi, en ucuz Playstation Store, aşağıda ki üçünden hangisi?

USA
    Hong Kong
    Hindistan

• Beyler

Hong Kong psn gorunen fiyattin ustune faiz koyuyor mu daha fazla ?
    Onun disinda tüm oyunlar ingilizce destegi var mi ?

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• arkadaşlar Hong Kong psn hangi gün güncelleniyor? PS4 için AC4 Black Flag alacağım, şu an da TR psn daha ucuz
  • arkadasım hala aynı seylerı yazıp duruyorsun zaten bu steamdekı sıstemdede psndekı sıstemdede sen ekonomık kazanc saglamamalısın adamlar sen kazanc sagla dıye yapmıyor sen bır acık bulmussun kullanıyorsun mesajlara bak sozlesme orda aksını ıddaa edıyorsanız elle tutulur resmı bır yazı ıle gelın ?
  • far cry 4
    the crew
    cod aw

ön sipariş en uygun nerelerdedir.
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Çarşamba ya da Perşembe günü güncelleniyor
    Öyle hatırlıyorum

• quote:

Şimdi, en ucuz Playstation Store, aşağıda ki üçünden hangisi?

USA
    Hong Kong
    Hindistan

Oyuna göre durum değişkenlik gösterebilmekte, size birkaç oyun ile durumu şu şekilde göstereyim:

Destiny
    134.87 TL - USA Store
    146.82 TL - India Store
    134.77 TL - Hong Kong Store

Driveclub
    134.87 TL - USA Store
    128.46 TL - India Store
    101.44 TL - Hong Kong Store

Metro Redux
    112.39 TL - USA Store
    100.97 TL - India Store
    123.75 TL - Hong Kong Store

Murdered: Soul Suspect
    112.39 TL - USA Store
    82.50 TL - India Store
    135.64 TL - Hong Kong Store

The Last of Us Remastered
    112.39 TL - USA Store
    100.97 TL - India Store
    89.85 TL - Hong Kong Store

Watch Dogs
    134.87 TL - USA Store
    146.82 TL - India Store
    121.73 TL - Hong Kong Store

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.