Şimdi Ara

Hong Kong Psn Oyun ve Plus Fiyatları ( Uygun Fiyatlar Burada) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
86
Favori
86.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hesap açma ve oyun alımı ile ilgili rehber hazırlanırsa süper olur.
  • Arkadaşlar hong kong psn de driveclub in X-O tuslarinda sorun var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hk psn'den ps3 için contrast alıp oynamanizi tavsiye ederim aldım ve bitirdim çok zevkli bir oyun. Fiyatı 22 tl

• Hımm anladım hocam,

Bazı oyunlarda, Hong Kong PSN avantajlı, bazı oyunlarda Hindistan PSN avantajlı, bazı oyunlarda ise USA PSN avantajlı, yani bu iş oyununa göre değişiyor. Ben USA PSN de kalmaya devam edeyim o zaman, beni ortak başka PSN' e geçmez zaten. Birde USA PSN de her yıl Black Friday de 3 gün boyunca çılgın indirimler oluyor. Birde oyunlar en önce USA PSN de çıkıyor. Bunlarda benim için çok önemli, USA PSN olursan, bütün kapılar açılıyor. Tabi bazı oyunlarda Hong Kong PSN' in bir miktar fiyat avantajı var. Bunu da gözardı etmemek gerek.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Hımm anladım hocam,

Bazı oyunlarda, Hong Kong PSN avantajlı, bazı oyunlarda Hindistan PSN avantajlı, bazı oyunlarda ise USA PSN avantajlı, yani bu iş oyununa göre değişiyor. Ben USA PSN de kalmaya devam edeyim o zaman, beni ortak başka PSN' e geçmez zaten. Birde USA PSN de her yıl Black Friday de 3 gün boyunca çılgın indirimler oluyor. Birde oyunlar en önce USA PSN de çıkıyor. Bunlarda benim için çok önemli, USA PSN olursan, bütün kapılar açılıyor. Tabi bazı oyunlarda Hong Kong PSN' in bir miktar fiyat avantajı var. Bunu da gözardı etmemek gerek.

Rica ederim. Ben Türkçe oyunları TR PSN'den diğer oyunları da Hindistan PSN'den almayı düşünüyorum ancak geçtiğimiz sayfalarda TR PSN'deki oyunlar ile Hindistan PSN'deki oyunların kodlarının aynı olduğu ve bu nedenle Hindistan PSN'den alınan oyunlarda da Türkçe dil seçeneği bulunabileceği yazılmıştı. Eğer bu durum bir netliğe kavuşursa o zaman kesin olarak Hindistan PSN'e geçiş yaparım zaten. Hong Kong PSN'den alınan bazı oyunlarda ve tuşları bizim bölgemizde satılan oyunlara göre ters işleyebildiği için HK PSN'e pek sıcak bakmıyorum.

• Bu konu hepimiz için çok faydalı oldu, açan arkadaşa da teşekkürler. Şimdi konuyu geliştirmek ve daha faydalı hale getirmek için hepimize iş düşüyor. Hong Kong psn den alışveriş yapan arkadaşlar ( ön sipariş değil ) hangi yöntem ile (kredi kartı, psn card vs ) alışveriş yaptıklarını belirtirlerse ve konu sahibi arkadaşta bu psn de geçerli olan kartları ilk sayfaya eklerse hepimiz için çok faydalı bir rehber olur.

Ön siparişleri ayrı tutmamın sebebi karttan şu an için ödeme yapılamıyor olması. Alışverişinizin olumlu ya da olumsuz sonuçlanması , aldığınız ürün için belirtilen tarihlerde ödeme alınması sonucunda netlik kazanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Hımm anladım hocam,

Bu Black Friday'den beklentin çok yüksek olmasın hocam. Amazon PSN CARD'lere indirim yapmıyor bildiğim kadarıyla, sadece dijital oyunlara ve Plus üyeliğe yapıyor. 1 yıllık Plus kaparsın orası güzel de, maalesef ki dijital olarak sadece Shadow Of Mordor, Destiny, The Last Of Us Remastered, Driveclub var PS4 için. Umarım Kasım'a kadar bu liste çoğalır da nimetleniriz. Geçen sene 24.99$'a yeni çıkmış Battlefield 4 aldığımı bilirim :)

• Gencler dun itibariyle kredi kartim ile hong kong psn plus + Diablo III almis bulunmaktayım, cok ciddi fiyat avantaji var, us psn de potansiyel indirim ihtimali icin hk fırsati kacmamali...

Cahilligimi bagislayin; christmas zamaninda 10 gunluk us psn alsak firsatlardan yararlanamaz miyiz?:)

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Banka 1 dolar masraf eklemiş üzerine. Onun dışında herhangi bi masraf yok. Toplam 41.11 usd ye maloldu alien.

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Çarşamba ya da Perşembe günü güncelleniyor
    Öyle hatırlıyorum

Anladım, çok sağol. Ben ps4 için ac4 alacağım. 22-30 ekim arası Tr psn'de fiyat Plus aboneler için 80 tl olmuş. Dedim bir de hk psn'de güncellensin onu bekleyeyim. Belki orada daha uygun bir fiyat çıkar. Olmazsa tr psn'den alacağım.

Bu arada contrast yanlış hatırlamıyorsam plustan hediye gelmişti. Hiç denememiştim, ona da bir göz atayım.

• TR PSN Plus bitmişti.Deneme amaçlı HK hesaptan 1 aylık psn plus aldım 11 tl ye geldi.
  • Pre Orderlar da var mı ?

Mesela COD pre order kaça geliyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Steam'e TL'nin gelmesi büyük olay oldu. Shadow of Mordor ve Alien 75 TL'ye satılıyor ki, 50 dolara, yeni çıkmış oyunlar bunlar. 60 dolarlık oyunları da 89 TL'ye alıyoruz.
    Ryse ise, 59 TL :)
    Yakında ciddi indirimler de olacak. Ayrıca, çok fazla satmayan oyunların, kısa sürede fiyatı dip yapacaktır. Mesela Alien çok satmazsa, gelecek sene 7,5 TL'ye indiğini görebiliriz :)

Tek istisnası, Ubisoft oyunları. Euro kurundan fiyatlandırmaya başlanmış, fiyatı -tersine- yükselmiş. Ama yakında düzeleceğini düşünüyorum.

----------

Konsolların avantajı, oyunu ikinci elde satabilmek. Bir süre bekleyip, ikinci el fiyatı düşünce alıp, platlayıp satmak güzel oluyor.
    Hong Kong PSN fiyatları da, kabul edilir düzeyde; ancak işin içine kampanya ve fiyat düşüşleri girince, Steam farkı açıyor.

Kardeşlik işi ise, PS4'le iyice hamallığa döndü. Uğraşamam :)

pc de OYUN MU OYNANIR.
    bedava verseler steamde pc ye aslan oyun almam.
    oyun konsolda oynanır.
    30 cm den iki büklüm mause la oyun oynayacam yok daha neler o 90 lardaydı pc.

• Konu ile alakasız olacak ama fiyatlardan sebep bende sıkı takipcisiyim daha uyguna oyun alabilme yollarının.. Sony cihaz olarak playstation 4 ile güzel bir cihaz yaptı ama kullanım sistemini ve ya ülkelere göre fiyatlarını savunmamak lazım güzel olan şeyleri görmek lazım.. steam tl ye geçti kimi oyunda çok avantajlı fiyatları var, playstore da da aynı şey mevcut bazı oyunlar çok uygun. 60 dolar veya avrupada 60 euro satış fiyatı olan ps3 ve ps4 oyunun ps3 versiyonu 180 lira ps4 versiyonu 220 liradan satılıyo sa bi saçmalık var ortada, dijital olarakda aynı şey var sabit kuru kaç euro dan hesapladılarda 210 lira sanal ortamda satılan bir oyuna verilsin. halimiz ise us den mi satın alalım hindistan mı hk mu? :/ bilgisayarda oyun oynamaktan keyif alamıyorum çocukluktan beri malum playstationa alışmışım, oyun oynamadan da yapamıyorum fakat plus fiyat zammı steam fiyatlarıdır playstore da bizim 130 lira verdiğimiz bf4 ün 40 tl olması gibi şeyler üzünden ps açıpta oyun oynuyasım gelmiyor bu ara. keşke pc toplasaymışım dediğimde oluyor hani. Forumca celallenip sony Türkiye'ye değil de direk sony'e mi şikayet etsek türkiye ekibinin işleyiş kararlarını ne yapsak :)

• zack06 kullanıcısına yanıt
    winning eleven yani peste de tersti
  • sithicus kullanıcısına yanıt
    wining eleven zaten has japon oyunu ters olması normal bence

• quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

quote:

Steam'e TL'nin gelmesi büyük olay oldu. Shadow of Mordor ve Alien 75 TL'ye satılıyor ki, 50 dolara, yeni çıkmış oyunlar bunlar. 60 dolarlık oyunları da 89 TL'ye alıyoruz.
    Yakında ciddi indirimler de olacak. Ayrıca, çok fazla satmayan oyunların, kısa sürede fiyatı dip yapacaktır. Mesela Alien çok satmazsa, gelecek sene 7,5 TL'ye indiğini görebiliriz :)

Tek istisnası, Ubisoft oyunları. Euro kurundan fiyatlandırmaya başlanmış, fiyatı -tersine- yükselmiş. Ama yakında düzeleceğini düşünüyorum.

----------

Konsolların avantajı, oyunu ikinci elde satabilmek. Bir süre bekleyip, ikinci el fiyatı düşünce alıp, platlayıp satmak güzel oluyor.
    Hong Kong PSN fiyatları da, kabul edilir düzeyde; ancak işin içine kampanya ve fiyat düşüşleri girince, Steam farkı açıyor.

pc de OYUN MU OYNANIR.
    oyun konsolda oynanır.

Bu yazdıklarınızda ciddi misiniz?

• paypal var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

quote:

----------

pc de OYUN MU OYNANIR.
    oyun konsolda oynanır.

Hocam tamam ben de konsol da oynuyorum ama 21 23 inchlik monitorler var tv'ye de bağlayabilirsiniz, iyi bir sitem kurarsanız konsolla eş değer oynanışa sahip olunur

• Hocam Fifa ve Driveclub alacağım da x-o problemi var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamSalanAdam -- 23 Ekim 2014; 12:38:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.