Şimdi Ara

HONOR 10 LITE 32 GB VATAN GECE İNDİRİMİ 1429 TL (TR GARANTİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HONOR 10 LITE 32 GB AKILLI TELEFON SAFİR MAVİSİ - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/honor-10-lite-32-gb-akilli-telefon-safir-mavisi.html

VATANDA GECE İNDİRİMİ VAR TELEFON VE OEM ÜRÜNLERDE İŞİNİZE YARAYABİLİR.

ÖRNEĞİN HONOR 10 LITE TR GARANTİLİ EN UYGUN FİYAT BURADA 1429 TL

• 3-32 olan versiyon...alacaklar dikkat etsin
  • İyi mi bu telefon alınır mı? Fp ürünüyle alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

İyi mi bu telefon alınır mı? Fp ürünüyle alacağım
    ANTUTU TESTİ PUANI ÇOK İYİ BENCE F/P ALINACAK ÜRÜNLERDEN BİRİ.
  • 3 4 ay önce kardeşime aldım bundan diğer kardesimde P20 lite var onunkine göre daha hızlı kamera daha iyidi
    Pubg de falan akiciydi telefon ama ona göre daha kalitesiz malzeme kullanılmış hissi veriyordu
    Genel olarak gayet güzel ve f/p telefondur

• 50 lira daha ucuza redmi note 6 pro 4 gb ram 64 gb hafıza varken neden bunu alasınız

• Gerek yok 3 ekimde a101de 1399 tl katalog yayımlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashberk -- 22 Eylül 2019; 22:20:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirkilic7

50 lira daha ucuza redmi note 6 pro 4 gb ram 64 gb hafıza varken neden bunu alasınız
    ONDA NFC YOK BENİM İÇİN İYİ BİR SEBEP
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashberk

Gerek yok 3 ekimde a101de 1399 tl katalog yayımlandı
    1299 A101 İSE DAHA İYİ ELBETTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpkaya

1299 A101 İSE DAHA İYİ ELBETTE

Alıntıları Göster
    1399 hocam düzeltme yaptım yanlış tuşa basmışım bi anlık dikkatsizlik kusura bakmayın

• sarpkaya S kullanıcısına yanıt
    3 gb ram günlük kullanımda bile akıcılık sağlamak adına yetersiz kalıyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: flashberk

1399 hocam düzeltme yaptım yanlış tuşa basmışım bi anlık dikkatsizlik kusura bakmayın

Alıntıları Göster
    DÜZELTME İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİ HALEN ALINABİLİR GÖRÜNÜYOR ÇÜNKÜ FARK 29 LİRA KARGO BEDAVA VE VATAN A101 DEN DAHA KURUMSAL NETİCEDE.
  • quote:

3 GB artık çok iyi değil elbette ama Antutu ve Epey puanı olarak pekçok 4 GB lık telefondan iyi durumda. Ayrıca hız performans ve foto kalitesi olarak oldukça olumlu yorumlar var. çok üst düzey beklentisi olmayanlar için bence F/P ürünlerinden biri.
  • Babama alacaktım çift hat kullanacak yahu şuna neden 32 gb koymuşlar anlamadımki

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

Babama alacaktım çift hat kullanacak yahu şuna neden 32 gb koymuşlar anlamadımki
    rtırılabilir hafıza var ama sanırım biri sim kart yerine geliyor çift simle birlikte kullanılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpkaya

rtırılabilir hafıza var ama sanırım biri sim kart yerine geliyor çift simle birlikte kullanılamıyor

Alıntıları Göster
    Aynen öyle ya hat ya sim kart

• quote:

ben iphonex kullanyom emme yedekte 2 adet 3gb ramli android telefonum var
    android de 3gb ram yetersiz dediğiniz herkeşin her gün kullandığı uygulamalar hangileri

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    arka planda birden çok uygulama açık olduğu vakit ram yetersiz kaldığında telefon bazı uygulamaları kapatmaya başlıyor. misal cepten kitap okuyorum diyelim. aklıma takılan bir kelime varsa bakmak için tarayıcıyı açık tutuyorum, not almak için google keep açık tutuyorum, vatsapı açık tutuyorum. ram bir süre sonra yetersiz kalıyor ve bu uygulamalardan bazılarını kapatmaya başlıyor. misal tarayıcıya döndüğünüzde size kaldığınız sayfayı ya geç açıyor ya da uygulamayı baştan yüklüyor. akıcılıktan kastım bu. ve 3 gb elbette günlük kullanım için yeterli ancak benim vurguladığım da akıcılık ve uygulamalar arası geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demirkilic7 -- 23 Eylül 2019; 0:27:12 >
  • Telefonun Antutu puanının yüksek olma sebebi Kirin 710
    Ancak sadece Antutu'ya bakılmaz. Kirin 710'lu Mate 20 Lite da , P30 Lite da, P Smart 2019, Honor 8x de benzer cihazlardır teknik donanım olarak. 3/32 4/64 3/64 versiyonlar fark yaratıyor. Çerçeve ve kapak kalitesi fark yaratıyor. Cam ve ekran keza öyle. Ve elbette ki kamera.

Bunların en ucuzu 1400₺ bandındaki Honor 10 Lite (3/32) iken en yükseği 2600₺ bandındaki P30 Lite (4/128)

3 GB ram yetersiz bir miktar değil esasında. Ancak çok uygulamayı aynı anda kullanan kişiler 4+ tercih etsin. Ben Mate 20 Lite ile ortalama 2/4 kullanımdayım. PUBG benzeri oyunlar 3 GB ile de 4GB ile de oynanır. Ama çok sık oynanıyorsa 4+ gerekli. Bunun yanında işlemci de iyi olmalı. Honor 10 Lite da işlemci desteğiyle bu işi yerine getiriyor. Honor 10 Lite ve Mate 20 Lite'nin PUBG performansları denk sayılacak düzeydedir.

Plastik, sert plastik aksamlardan rahatsızlık duymayacaksanız, bana performans versin, kamera da biraz güzel olsun derseniz Honor 10 Lite doğru seçim.

Lakin garanti konusunda endişe edeceğiniz bir şey yok ve Xiaomi'nin desteğine güveniyorsanız 100-150₺ daha verip Redmi Note 7 alın. Ya da 100₺ daha az verip Note 6 Pro alın.

Türkiye garantili demişken Honor 10 Lite'nin Huawei versiyonu olan P Smart 2019 var yeğenimde. Ekranı kırmış. Üç ay da olmadı alalı ancak neticede garanti bir işe yaramıyor. Ekran fiyatı 446₺+işçilik.
    1000₺ daha pahalı olan P30 Lite ekranı da 456₺+işçilik.
    Donanım konusunda garanti dışı destekte içiniz yanıyor bu fiyatları görünce. Mümkün olduğunca kırmayın cihazlarınızı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 23 Eylül 2019; 1:7:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.