Şimdi Ara

LG V30 Plus 128 GB (LG Türkiye Garantili) 2.199,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG V30 Plus 128 GB (LG Türkiye Garantili) 2.199,90 TL

www.hepsiburada.com
    LG V30 Plus 128 GB (LG Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lg-v30-plus-128-gb-lg-turkiye-garantili-p-HBV00000A8IAJ

• Note 8 prodan her bakımdan daha iyi (insanımız isim değişikliğine önem verir bu telefonun ismi V60 olsa soyu tükenir)

1 - Ekran (P-OLED) (537 ppi) Gorilla Glass 5
    2 - Ses (32-bit/192kHz audio / Stereo Ses )
    3 - Tasarım
    4 - Boyut (151.7 x 75.4 x 7.3 mm)
    5 - Ağırlık (50 gram hafif)
    6 - Kamera (Optik Görüntü Sabitleme Var)
    7 - Malzeme

Android 7.1.2 (Nougat), upgradable to Android 9.0 (Pie)

Fiyatı 2000 tl ye düşürseler yılın fiyat/performansı olur

Adamlar note 8 pro çıkardılar ses radyo sesi, ekran kalitesi tüplü tv gibi, kamera çıkıntısı daddiri valli, ağırlık aerseniz hiç Bahsetmeye gerek yok.... Buna İsterse özel Android 20 koysunlar ...
    Söylediklerinin yarısı yanlış.

Ekran kasa oranı çok daha iyi olan Note 8 pro dan tasarımı iyi demen komik olmuş.

Sadece ois var diye v30 dan kat be kat üstün bir kamera sensörüne sahip note 8 pro yu kamera olarak gerisine koyman da bilgisizlikten kaynaklanıyor belli ki...Hele selfi kamerası tost makinesinden hallice olan v30 un bu yanını anmayalım bile...

6" lik bir telefonu boyut ve ağırlığını da avantaj olarak göstermek...? Yorumsuz...

Note 8 pro nun pili çok daha iyi. Kızılötesi gibi bir artısı var. 6gb ram çok daha uzun ömürlü olmasını sağlar 4 gb ram e göre. İşlemcisi de daha güçlü v30 dan...

Kısaca iki telefonun da birbirine karşı bariz üstün olduğu noktalar varken sadece birinin özelliklerini ön plana çıkarmak fanboyluğun en belirgin özelliğidir.
  • Note 8 prodan her bakımdan daha iyi (insanımız isim değişikliğine önem verir bu telefonun ismi V60 olsa soyu tükenir)

3 - Tasarım
    7 - Malzeme

Adamlar note 8 pro çıkardılar ses radyo sesi, ekran kalitesi tüplü tv gibi, kamera çıkıntısı daddiri valli, ağırlık aerseniz hiç Bahsetmeye gerek yok.... Buna İsterse özel Android 20 koysunlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Kasım 2019; 0:37:41 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    G7 ile arasında kaldım 400 fark verip g7 aldım snap 845 var diye lakin v30da oled g7'de lcd ekran var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam güzel telefon da 2017 çıkışlı olup güncelleme ömrünü tamamlamış

• CyberProfil C kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten android aldıysan çok güncelleme beklememen lazım.

• Gerdik2 kullanıcısına yanıt
    Yine de 2019 model bir cihaz ortalama 2 güncelleme alır. Ama bu hiç almayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerdik2

G7 ile arasında kaldım 400 fark verip g7 aldım snap 845 var diye lakin v30da oled g7'de lcd ekran var.
    G7 nin ekranı daha iyi bataryası kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CyberProfil C kullanıcısına yanıt
    Rom atarsın f/p olarak iyi bence

Parlaklık olarak iyi ama bir oled ekran ile baş edemez zaten fiyat ucuz olsun diye oled koyulmadı g7 'ye g8 tekrar döndü oled"e

• Konu dışı ama 11.11 dem beri telefon almaya çalışıyor karar veremedim note 8 en çok tutulan model oppo ile alakalı kimse birşey yazmıyor bu kadar kötü telefon mu oppo lar

• Cok kararsiz kaldim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberProfil

Tamam güzel telefon da 2017 çıkışlı olup güncelleme ömrünü tamamlamış
    Ömrünü tamamlamış dediğin cihazda her türlü özellik var nasıl oluyor
    sadece yazılımsa o zaman Redmi 7A alalım

Bu özellikte 2000 tl civarında telefon tavsiyesi alayım ...

Ekran (P-OLED) (537 ppi) Gorilla Glass 5
    Ses (32-bit/192kHz audio / Stereo Ses )
    Kamera (Optik Görüntü Sabitleme Var)
    Kaliteli Malzeme ve Hafif 158 gram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Kasım 2019; 0:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Cok kararsiz kaldim..
    Mi 9T (2550 TL) önceliğin bu olsun (ben düşmesini bekliyorum)
    LG V30+ (2200 TL) sonra bu
    --------------------
    İkisi de güzel telefon
  • xiaomi mi a3 mü daha uzun yıllar stabil sorunsuz şekilde götürür yoksa bu telefon mu?
    Telefonun özelliklerine bir şey dediğim yok zaten. Android güncellemesi bitmiş onu diyorum. Her şey tabiki sadece yazılım değil. Yazılım ve donanım birbirini tamamlayacak. Biri eksik oldu mu olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Mi 9T (2550 TL) önceliğin bu olsun (ben düşmesini bekliyorum)
    LG V30+ (2200 TL) sonra bu
    --------------------
    İkisi de güzel telefon

Alıntıları Göster
    V30 + Benim ihtiyaclarimi fazlasiyla karsilayacaktir hocam.

Arka kamerasi iyi olsun, sarj suresi, kronik sorunu olmasin yeter. Birde fiyati bu duzeyde olsun 2000 civarinda ideal hani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberProfil

Telefonun özelliklerine bir şey dediğim yok zaten. Android güncellemesi bitmiş onu diyorum. Her şey tabiki sadece yazılım değil. Yazılım ve donanım birbirini tamamlayacak. Biri eksik oldu mu olmuyor.
    Çoğu insan %95 telefonda konuşma, müzik dinleme, video izleme, haberlere bakma, whatsapp, ... (5 yıl önce Erbilden aldığım telefonda bunu yapıyor programlar düzgün çalıştıktan sonra telefonumun her gün güncelleme yapmasını istemem )
  • İşlemcisi, amoled ekranı, ses olayı vb. özellikleri ile kullanıcısını tatmin eder.
    Kamerasının bir artısı birde eksisi var.
    Artısı; geniş açılı çekim özelliği var.
    Eksisi; selfie (özçekim) kamerası tatmin etmeyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Note 8 prodan her bakımdan daha iyi (insanımız isim değişikliğine önem verir bu telefonun ismi V60 olsa soyu tükenir)

3 - Tasarım
    7 - Malzeme

Ekran kasa oranı çok daha iyi olan Note 8 pro dan tasarımı iyi demen komik olmuş.

Sadece ois var diye v30 dan kat be kat üstün bir kamera sensörüne sahip note 8 pro yu kamera olarak gerisine koyman da bilgisizlikten kaynaklanıyor belli ki...Hele selfi kamerası tost makinesinden hallice olan v30 un bu yanını anmayalım bile...

6" lik bir telefonu boyut ve ağırlığını da avantaj olarak göstermek...? Yorumsuz...

Note 8 pro nun pili çok daha iyi. Kızılötesi gibi bir artısı var. 6gb ram çok daha uzun ömürlü olmasını sağlar 4 gb ram e göre. İşlemcisi de daha güçlü v30 dan...

Kısaca iki telefonun da birbirine karşı bariz üstün olduğu noktalar varken sadece birinin özelliklerini ön plana çıkarmak fanboyluğun en belirgin özelliğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEnano -- 24 Kasım 2019; 1:56:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TEnano

Alıntıları Göster
    Tasarım (Çentiksiz - Ekran Kasa Oranı - Boyut - Kamera Çıkıntısı ...)

Kesin Bu Cihazdan Almışsındır

Gözlerin görmüyorsa doktora git, ayrıca çentiksiz olduğu için ekran kasa oranı lg v30 %82 (note 8 pro %85 eğer çentik kısmından düz çizdiğinde (kapatılırsa)%82 in altına düşebilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Kasım 2019; 2:45:17 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.