Şimdi Ara

LG V30 Plus 128 GB (LG Türkiye Garantili) 2.199,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    note 8 pronun kamera sensörünü hiç beyenmedim 2bin etmez o telefon

Kimovil.com
    LG V30S VS. Redmi Note 8 Pro: Comparison
    https://www.kimovil.com/en/compare/lg-v30s,xiaomi-redmi-note-8-pro

• 100 lira indirdiler oyle cilgin bi indirim soz konusu degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin övdüğü ama kimsenin almadığı telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: TEnano

Söylediklerinin yarısı yanlış.

Ekran kasa oranı çok daha iyi olan Note 8 pro dan tasarımı iyi demen komik olmuş.

Sadece ois var diye v30 dan kat be kat üstün bir kamera sensörüne sahip note 8 pro yu kamera olarak gerisine koyman da bilgisizlikten kaynaklanıyor belli ki...Hele selfi kamerası tost makinesinden hallice olan v30 un bu yanını anmayalım bile...

6" lik bir telefonu boyut ve ağırlığını da avantaj olarak göstermek...? Yorumsuz...

Note 8 pro nun pili çok daha iyi. Kızılötesi gibi bir artısı var. 6gb ram çok daha uzun ömürlü olmasını sağlar 4 gb ram e göre. İşlemcisi de daha güçlü v30 dan...

Kısaca iki telefonun da birbirine karşı bariz üstün olduğu noktalar varken sadece birinin özelliklerini ön plana çıkarmak fanboyluğun en belirgin özelliğidir.

Alıntıları Göster
    V30 candır gerisi heyecandır :) Bizde heyecan için mi 9t ptoya geçtik.

V30=G2

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Tasarım (Çentiksiz - Ekran Kasa Oranı - Boyut - Kamera Çıkıntısı ...)

Kesin Bu Cihazdan Almışsındır

Gözlerin görmüyorsa doktora git, ayrıca çentiksiz olduğu için ekran kasa oranı lg v30 %82 (note 8 pro %85 eğer çentik kısmından düz çizdiğinde (kapatılırsa)%82 in altına düşebilir)

Alıntıları Göster
    Gorsellere bakinca fanatiklik akiyor, boyle anlatinca kolay kolay ciddiye alinmaz soyledikleriniz.
    lg nin marka imaji bitik durumda, kolay kolay kimse tercih etmez bu saatten sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• suicide kullanıcısına yanıt
    Tabiki sokaktaki adam tercih etmez. Bilinçli dh kullanıcısı tercih etmiş.

460 sayfa
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/133094871

Ben bu arkadaşlar millete neden laf anlatıyor anlamıyorum zaten bırakın daha pahalıya SD600 lü cihazları alsın enayiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/133094871

Aynen aynen

• Özellikleri, artıları ve fiytları kısmen birbirine çok benzeyen LG V30+ ile Meizu 16th telefonları değerlendiren, arasında kalan, tercih yapan var mı acaba ?
    www.gsmarena.com
    Compare LG V30 vs. Meizu 16 - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8712&idPhone2=9280
  • anakonu linki vermek nasıl bir zeka? anakonunun hala aktif olması telefonun hala fazla fazla sattığı anlamına mı geliyor? 2 yıllık telefonun anakonusunda root falan konuşulur genellikle aylardır v30+ başlığı açılıyor herkes deli gibi övüyor ama başlığın altına aldım yazan da çok yok. bunu söylemek istiyorum ben. savunma argümanları da lg premium xiaomi vasat. yok yaa. soralım forum ahalisine bir yılını dolduramadan patlayan g3ten mi memnunlarmış yoksa benim gibi hala mi5ini değiştirmeye gerek duymayanlar xiaomiden mi?
    ayrıca anakonuda biraz bakındım bak ne yazmışlar:
    Arkadaşlar 06.11.2019 tarihinde hb'dan satın aldığım siyah Lg V30+ telefonum satılıktır. İlgilenenler p.m.

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Sattığını düşündüğün bir telefonun ana konusu ile karşılaştırabilrsin sayfa sayısını bence bir fikir verir. Neyse dediğim gibi sd835 li 537 ppi lı qhd poled ekranlı dahili dac lı telefon dururken ips ekranlı snapdragon 6** lı telefonlara saldırdı millet o zaman onlara şimdide size laf anlatmaya çalışıyorlar, insan milletin kendisiyle aynı parayı verip daha kötü cihaz almasından niye rahatsız olur anlamıyorum bırakın g4 teki yanık ekranlarının acısını çıkarmak için lg çöp moruq diye gezsinler. ben out

• geçen sene iyidi de artık alınmaz 2.5 yıllık telefon, baştan adam akıllı fiyattan çıkarmaları lazımdı. 4000+ çıkarıp geldiği fiyata bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Kasım 2019; 11:12:33 >
  • sağ ol canım övdüm de geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

anakonu linki vermek nasıl bir zeka? anakonunun hala aktif olması telefonun hala fazla fazla sattığı anlamına mı geliyor? 2 yıllık telefonun anakonusunda root falan konuşulur genellikle aylardır v30+ başlığı açılıyor herkes deli gibi övüyor ama başlığın altına aldım yazan da çok yok. bunu söylemek istiyorum ben. savunma argümanları da lg premium xiaomi vasat. yok yaa. soralım forum ahalisine bir yılını dolduramadan patlayan g3ten mi memnunlarmış yoksa benim gibi hala mi5ini değiştirmeye gerek duymayanlar xiaomiden mi?
    ayrıca anakonuda biraz bakındım bak ne yazmışlar:
    Arkadaşlar 06.11.2019 tarihinde hb'dan satın aldığım siyah Lg V30+ telefonum satılıktır. İlgilenenler p.m.
    2200 TL - (%18KDV + %10 yıpranma payı + açılmış kutu)

2200 TL - 616 TL = 1584 TL ilana koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Kasım 2019; 12:5:17 >

• LG G4'ten geçilir mi diye düşündüm ve vazgeçtim, geçilmez. Neticede G4'te yapıp ta bunda yapamadığım bir şey olmayacak. Bana yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 24 Kasım 2019; 12:25:4 >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    6.53" lik telefonla, 6" lik telefon arasında ağırlık karşılaştırması yapıp dezavantaj olarak gösteren bir fanboya ne anlatabiliriz ki...

Mantık yoksunu insanlar..

• Multimedya özelliklerini sevenler için 2000 TL'ye bu özellikte cihaz yok. 2K+ OLED ekran, 32bit ses çıkışı, 1080p 60 fps kayıt vs.
    Evet güncelleme almayacak ama f/p cihazı halen. Ben 32 bit ses çıkışı için ekstra ses modülü bağlıyorum cihazıma, sırf bundan kurtulabilmek için alabilirim. Ekran da cezbedici.
  • Note 8 pro aldım.
    Şimdi redmi 5 plus var elimde.
    Xiaomi telefonları sevdim, ara yüzü iyi, batarya ömrü uzun, hafıza temizleme ile hafıza dolmuyor.
    En iyi özelliği uygulamaları çift kullanabiliyor sunuz, iki watsapp aynı telefonumda, daha çok uygulama çift çalışıyor.

• Mehmet Emin 101 M kullanıcısına yanıt
    İlginc bir noktaya parmak basmissiniz.Lg de ram i temizlemek icin uygulamaya bastiginizda ram kullanimi artiyordu.İlginc bir firma.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.