Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Legolasx , Legolasx , draqpit42 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.489
Cevap
152
Favori
303.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hızlı şarj teknolojisi yapı ve işlev itibariyle bataryaya zarar vermiyor zaten. Bataryaya zarar veren şey malum sıcaklık. Sürekli hızlı şarj kullanımı bataryanın kısa vadede istenildiği kadar performans verememesine sebep olur. Çünkü yüksek sıcaklık bataryanın iç yapısında kalıcı değişikliklere sebep oluyor. Bu yüzden telefon %1'den %100'e kadar kesintisiz bir şekilde 100W şarj aleti ile atıyorum 10 dakika içinde de şarj olsa bunu kullanmam. Ama kullanana niye kullanıyorsun da demem.

Markanın 100W iddiasına ve 100W şarj aleti vermesine karşılık bataryayı 30 - 40W'lı değerler ile şarj etmesi, bende katılıyorum, etik dışıdır.

Gelgelelim milletin bu hızlı şarj merakını da ben anlamıyorum. Ondan sonra 1. senesinde batarya çok hızlı boşalıyor diye söylenmeye başlıyorlar, yazılımlara suç buluyorlar. "Böyle bir özellik var niye kullanmayayım" çizgisinden bakan adama zaten laf anlatamıyorsun. Konu özelliği kullanıp kullanmamak değil, o özelliğin bataryana yapısal hasar bırakması. Ama gel de anlat işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ugurabi89 kullanıcısına yanıt

Bende TT kullanıyorum ama volte hiç yazmadı HD+ sürekli bi ayarmı var acaba TT uygulamasında açık cihazdada açık ama anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazin44 H kullanıcısına yanıt

operatörlerin isimlendirmeleri farklıdır. turkcell de volte yazar, TT de HD+ yazar. normali bu yani bi sorun yok. TT o sistemin ismine HD+ demiş.

• Honor 200'ü su ve toz dayanıklılığı konusunu es geçerek sipariş ettim ama forumdaki hızlı şarj muhabbetti canımı sıktı haliyle. Halihazırda poco x3 pro cihazın yerine s24fe veya honor 200 alacaktım ve batarya gereksinimi yüzünden honor'u sipariş ettim. 25W vs 100W olsa da Samsung ile ekran ve şarj süreleri birbirine oldukça yaklaşmış. hızlı şarj yüzünden bu telefonu seçen birileri olabilir diyen arkadaşlar haklı. Telefonun bazı özellikleri artsın diye yeni telefon alma ihtiyacı duymuyorum açıkçası.

Honor 200 kullanan arkadaşlar ne diyor acaba, memnun musunuz? Ürün yorumlarında şarjın hızlı mobil şebekedeyken hızlı tükendiğine veya beklentinin altında kaldığına dair yorumlar mevcut.

20-25 bandında F/P olup batarya ve hızlı şarj performansı ile Honor 200'e rakip telefon var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Efendim ben de aranıza katıldım , Akşam iş çıkışı ulaştı elime telefon ,

Bu arada 7 yıllık huawei mate 20 lite'ran geçtim , aslında ne hızlı şarj ne ne ekran pek umursamıyordum , zzaten samsung galaxxy a35 alacaktım baktım kamerası bunun yanında çöp ve EN ÖNEMLİSİ ARAYÜZÜ huawei ile aynı paraya kıyıp aldım bu cihazı .

Ayarları ,eski telefondaki uygulamaları verileri vs.r çoğunu tamamladım ,azı kaldı ama 2 saattir uğraşıyorum uyku bastırdı sonra devam ederim ancak arkadaşlar ;

Telefonun açma kapama düğmesine basılı tutup yeniden başlatmaya çalıştım habire google asistan çıkıyor aşamıyorum , Google Asistan yerine açma kapama işlemini nasıl yapıyoruz delirtti beni ,bütün ayarlara göz attım bulamadım 1 saattir arıyorum , web e de baktım koskoca internette ben yaşamışım sonuç yok.

Gözlemlerime gelince bu telefon fazla bile bana , gözlerim bozuk zaten yakını göremiyorum 50cm den yakın herşey bokeh efekti blurlanmış gibi oluyor ben de gözlük takmak zorundayım dolayısıyla ekran tft bile olsaydı fark etmezdi benim için , ancak netflix ve youtube den bir kaç şey izledim (gözlüğü takarak) oy oy harika netlik renkler cıvıl cıvıl her şey , kendinizde izleyin diye aşağıya linki bırakıyorum...

Şarj : telefon %50-54 şarjla dolu geldi ,ayarları yaparken %30 a düştü , bu düşüş hemen hemen 2 saatte oldu kısaca fazla hızlı tüketti ,ama adaptöre bağlayıp hemen 20 dk civarı gibi bir sürede %100 doldurdum , ne mal olduğunu yarın kullanınca anlayacağım herhalde.

Samsung a35 alacaktım ,maksadım telefona o kadar para vermeyeyim diye hatta yurt dışı xiaomi redmi note 13 pro alacaktım 9k ya baktım redmide kapanır dediler,reklam dediler eledim , A35 inde genişliği çok fazla leğen gibi telefon mu tasarlanır aptal adamlar.

Zaten bu telefonların bu kadar büyük nedei

Asya dillerinin küçük ekranlı telefonlarda okunamaması , hintçe ve çince yazılar ancak ekran büyük olunca birbirine karışmadan okunabiliyor ,telefonları da bu yüzden tepsi leğen gibi yapıyorlar...Neyse ,

A35 almadım ,kamerası berbattı zaten.

bu Arada honor ın kamerası çok iyi çok şaşırdım doğrusu.

Diğer özellikleri vs.r yi buraya yazmaya gerek yok ,web de ve forumda tonla geri bildirim ve inceleme var zaten ,

şimdilik sıkıntılarım şunlar ,

1-Yahu arkadaşlar bu telefonun güç düğmesine basılı tutuyorum ,yeniden başlatma veya kapama seçeneği yerine Google Asistan çıkıyor , dümdüz küfürü basıyorum yok yapıştı kaldı ...keşke huawei den devam etseydim google yoktu en azından... bu güç düğmesi olayını nasıl normal hale getirebilirim ?

2- Ekstradan kılıf ve cam koruyucu almam lazım , biraz dağınık biriyim 5-6 ay sonra mevcut kılıf ve ekran filmi dayanmaz bana şimdiden sstok yapayım diyorum ,

satın almış arkadaşlar varsa beni yönelendirebilir mi ?

Herkese teşekkür ederim sabır edip okudunuz , ekranın marifetlerini tecrübe etmeniz için aşağıya youtube linkini bırakıyorum : ayarlardan 4k fullhd hdr bir seyler yapın işte...

VeePhotographyyoutube
    Full runway show of the Tinye Swimwear Miami Swim Week 2024 Fashion show held at Night Swim Rooftop Bar located in downtown Miami. @TinyeSwimwear #Tinyeswim #miamiswimweek2024 #runwayfashionshow #fashionshow #sonya7iv #tamron2875 #miami #bikinimodels
    https://www.youtube.com/watch?si=PUOSBDGy0fviZXaB&v=XqFwvDEfwk0&feature=youtu.be

• tukaka T kullanıcısına yanıt

Honor 200 den vazgeçeli birkaç gün oldu benim. Kendimce bazı kriterler oldu. Neyse, de Biraz rakamı arttırırsan mi14T, Fiyat dengi civarı bakarsan rakip olarak Tecno camon 30 pro 5G olabilir. Mi14T den vazgeçersem Honor yerine kesinlikle düşüneceğim cihaz Camon 30 pro 5g. Honor'un ekranı görece daha iyi, kamerası da yer yer birbirini kovalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 21 Kasım 2024; 1:6:25 >
  • sendemail kullanıcısına yanıt

Ayarlar> erişilebilirlik özellikleri> kısayol ve hareketler> Google asistan

• newfel kullanıcısına yanıt

o asistan kısayolunu güç tuşuna koyan, koymakta emeği geçen, bunu düşünmelerini tetikleyecek ne kadar geliştirici varsa hepsinin

• Arkadaşar akıllı tanılama versiyonu kaç sizde

• newfel kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim kardeşim benim , kırk saattir ara ara bulamamıştım (google a da yazdım , google da çıkan sonuçların hepsi şöyleydi : ayarlar >ek ayarlar > hareketler ... diye gidiyordu bizim telefonda öyle bir menü yok... neyse çok teşekkür ederim...

• sendemail kullanıcısına yanıt

usta güç düğmesine biraz daha uzun basarsan çıkıyor...Google assistanı kapatma yolu yok herhalde

Kırılmaz cam olarak Erhan hocam bunu önermişti (daha almadım)

amazon
    Ibywind 2 Adet Ekran Koruyucu için Honor 200 5G 6,7",Esnek TPU Film,1 Adet Kamera Lens Koruyucu ile,1 Adet Arka Film[Kurulumu kolay]
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D875HBSN/?coliid=I2ZV2894KNAVUU&colid=1ZS5C8QPWF3G3&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it

Kılıf olarak

aliexpress.
    Şeffaf darbeye dayanıklı silikon kılıf onur için 90 100 200 Pro yumuşak koruyucu kabuk onur için 50 60 70 80 SE GT temizle arka kapak - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005007268221331.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2f776HSc6HScyT&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur

Deri olanın kahverengi olanı çok hoş İzmir/Çankaya elektronik çarşısına yolum düşer de kılıf bulamazsam bunu alıcam

bir de bunu kullananlar var.

• Kendi şarj cihazıyla 0 dan 100 e ekran kapalıyken 40-50 dk arası şarj ediyor bilginize. Bunun ilk ve son %15-20 si her telefonda olduğu gibi daha yavaş güvenlik için.

Ben neredeyse sırf ekran ve şarj süresi yüzünden pixel telefondan geçtim. Bu 2 açıdan kesinlikle işimi gördü. Pixel 5 kamerası buna ya çok yakın yada bundan daha iyi. Pixel mesela el titremesine daha çok müsamaha gösteriyor. Bir de USA esim için Honor Un imei sini geçersiz sayıyor (venmo kurmak için bedava numara almaya çalıştım) ama mobimatter esim sorunsuz çalışıyor tabi ve 5g çekiyor.

Pixel deki gibi her ekrandan anında yazı kopyalama yapabilmek çok işime yaradı.

Turkiyeye pixel ler gelene kadar bu bana fazlasıyla yeter. Samsunglarin 6 ay sonra yavaşlaması ve pilin %30 kotulesmesi deneyiminden sonra iş için almamaya tövbe ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanki her gelen güncelleme sonrası şarj ömrü biraz daha azalıyor. Yada bana öyle geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugur_akcay kullanıcısına yanıt

cihazın sorunu neydi ?

• chishiya35 kullanıcısına yanıt

Harika bir paylaşım , emeğin için çok teşekkür ederim kardeşim ellerine sağlık , var ol!

• chishiya35 kullanıcısına yanıt

Asistan erişilebilirlikten kısayollar kısmından kapanıyor (güç tuşuna basınca açılmaması için)

Ya bu arada akıllı tanılama versiyonu kaç yüklü sende bir bakabilir misin ?

Thank you

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 21 Kasım 2024; 9:47:16 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Daha önceki telefonda volte yazıyordu

Wifi 5' in nesi sıkıntıymış ? kim demiş ?

Bazı yorumlarda görüyorum. Wifi 5' e burun kıvırıyorlar. Sanki wifi 6 ile, bıtık telfeonları ile 9608 Mbit/sn hıza çıkacaklarını zannediyorlar. Çıktı diyelim, pratikte gram faydası da olmayacak telefonda. Belki kapsama mesafesi veya MU-MIMO biraz iyi gelecektir..

Wifi 5/6 ya çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Wifi 5 max 866mbps verdiğini var sayarsak o burun kıvıranların alayı telefonlarına wifi 5 max link'i alıyormu bir bakmak gerek  

PC' kullanıcısı, PC üzerinden rekabetçi oyun oynayıp kablosuz bağlanmak zorunda olduğunuz bir kurulumda, ya da wifi ağı kurup yüklü dosya aktarımı yapmak zorunda olan biri için wifi 6 fark yaratacaktır. 6' yı kötüledim zannedilmesin!

Asıl vazgeçme sebebim, nothing phone 1 var bende. Aman aman bir fark yaratmayacağı + arka tasarımın boktanlığı sebep gösterebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 21 Kasım 2024; 10:39:9 >

sen ne olsun istiyorsun? hepsinde sıkıntı var yazmışsın. kullanma amacın ne oyun mu iş mi? yaşın kaç 16 mi 36 mı? bunları yazarsan ben sana yazacağım telefon ile ilgili şeyler.

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.