Ibywind ekran koruyucu sette şu an %20 indirim var ürün fiyatı 201 TL'ye inmiş tabi vergi ve kargo hariç :) Ben almıştım,arka kapak nano koruma ve kamera koruma gayet iyiydi,filmi takmadım ama ufak bir kurulum aparatıyla geliyor ve marka bazında kullanıcı yorumları da gayet iyi. Ayrıca Xundd kılıfta bence çok iyi hem ben kullandım hemde ihtiyaç fazlası olarak bir kaç tane de sattım,alanlarda memnundu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 21 Kasım 2024; 11:40:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (203. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bana bir fark gelmiyor. En azından gözle görülür bir fark gelmiyor. 10 saat gider 9 saat 58 dakika gidiyorsa da bunu zaten kimse farkedemezde. Size öyle geliyor olabilir.
-
bende İzmirde Çankaya elektronikçiler çarşısında sordum. maalesef çoğu yerde yok. modeli bile bilmiyorlar. aliexpress ve amazondan sipariş ettim. sizin de linklerini paylaşmış olduğunuz ilk 3 ekran koruyucu set ve kılıflardan aldım. çok memnunum. tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 21 Kasım 2024; 13:34:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun oynamayacağım, batarya ve şarj performansından sonra yazılımı stabil ve kamerası fiyatına göre iyi bir telefon arıyorum. Poco x3 pro'dan geçiyorum, Honor 200 genel olarak güzel olsa da bazı eksi yönlere sahip ( UFS 2.2c) ve 15 dakikada %57 gibi reklamlar yanıltıcı iken telefonun alternatiflerini tekrar gözden geçirmek istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben buraya yazdım 20'den 80'e 25 dakikada doluyor. Daha ne olabilir ki? Kamera dxomark puanı bu fiyata çok iyi. Ki ben de çekimleri çok beğendim. Ekran çözünürlüğü süper. Forum şeyinden çıkıyor. Honor 200 almicam X model alacağım diye yazmışsın hep. E al hayırlı olsun ama senin konun telefon önerisi konuları olmalı. Burada fan boy denilen şey yok. 20bin bandında kamerası olsun akıcılık olsun model var mı? Çok titizlenirsen bir şey satın alamazsın.
Arkadaşlar özellikle spam arama engellenmesi için Google'ın kendi telefon uygulamasını kullanıyorum. Eski telefonumda daha çağrı gelmeden spam olarak algılayıp engelliyordu. Bunda tüm ayarlar alıyor olmasına rağmen gelen spam aramaları engellemiyor. Kendi üzerinde gelen uygulamada engellemiyordu. Bu benim için çok önemli bir konu. Acaba bu spam çağrıları nasıl engellerim ? Gerekirse farklı bir uygulama da kullanırım.
Bu güzel bilgi için teşekkür ederim sağ olun
-
Honor desteğe talep açmıştım düz 200 modeliyle ilgili herkesin merak ettiği sorulara cevap almak için. Hemen hepsi yuvarlak ve boş cevaplar ama yine de paylaşıyorum. (Bu kalitesiz dönüşlerini bile 2 ayda yaptılar)
1. Pil döngü sayısı garantiniz var mıdır varsa kaç döngüye kadar kapasite garantisi veriyorsunuz?
Cevap: Pil kapasitesi deşarj ve şarj işleminden etkilenir. Zamanla pil kapasitesi azalır. Tipik olarak, 500 döngüden sonra (0'dan 100'e şarj etme ve ardından 100'den 0'a boşaltma), maksimum pil kapasitesi orijinalin %80'inden bile fazla olacaktır. Çoğu modern pil, 700 şarj döngüsünden sonra bile kapasitesinin %80'ini korur. Net bilgi vermemiz mümkün değildir kullanım şekline bağldır.
2. Kaç yıl android ve güvenlik güncellemesi verilecek?
Cevap: Cihazların yazılım desteği için düzenlenmiş şartlar yoktur. Kural olarak, Honor, modeli piyasaya sürülmesinden sonraki 2-3 yıl içinde güncellemeler alabilir
3. Cihazın depolama birimi UFS versiyonu nedir?
Cevap: Ne yazık ki UFS bilgileri veritabanımızda arama yapılmış ve ilgili bilgi bulunamamıştır. Yaşadığınız rahatsızlık sebebiyle özür dileriz. HONOR'a olan desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne sattıklarını bilmiyorlar demek ki.
Klasik, her sektörde olan, işi bilmeyen insanların toplandığı bir marka ve "iş bir şekilde yürür" zihniyeti var demek ki. Ya da adamlar bu soruları KVK'daki adamlara yönlendiriyor. Kendileri (HONOR Türkiye) sadece ithalat işi yapıp telefonları ülkeye getiriyor.
Pil kapasitesi ile ilgili verilen cevabın tarzı genel geçer bilgilerle verilmiş bir cevap gibi duruyor. Belki de Apple'dan bildiklerini burada paylaştılar. Madem "tipik olarak" diye cümleye başlıyorsun internet sitende bunu belirtmekle yükümlü olmalısın veya telefonda bu verdiğin bilgiye ulaşabileceğim bir parametre olmalı ki bataryanın ne durumda olduğunu bilebilelim. Ancak internet sitesinde bu konu hakkında hiçbir bilgi yok. Belki ben denk gelmedim.
İkinci konu yazılım desteği ile alakalı. Özetle diyorlar ki "HONOR'un canı ne kadar isterse" o kadar süre güncelleme verir. Bu, bu kadar ucu açık bir cevapla geçiştirebileceğiniz bir şey değil. Android ile ortak iş yapıyorsunuz. "güncellemeler alabilir" diyebiliyorsanız tek güncelleme ile de işi bitirebilirsiniz. Neye nasıl güveneceğiz o zaman?
Üçüncü soruya verilen cevap zaten ne sattığını bilmediğinin göstergesi.
Marka iyi, ürün iyi de TR ayağı hiç iyi değil, anlaşıldı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 21 Kasım 2024; 17:42:51 >
-
Ya şu Quick Share nasıl kapanıyor. Gaflette bulunup 1 defa kullanmış bulundum, bir türlü kapatamıyorum. Uygulama ise sileyim dedim uygulamalarda da yok. Telefonu kapatıp açtım gene yok. Bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Edit: Kapattım çok şükür!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-ül Küttab -- 21 Kasım 2024; 17:59:39 >
-
bluetooth açılınca açılıyor. Bir zararı yok ki sıkıntı neydi
Bende Bluetooth saat nedeniyle full açık hocam. Bu nedenle sürekli açık kalıyordu, kapatmayınca da canımı sıktı.
-
200 Pro'nun depolama birimini kesin olarak bilen var mı? Ufs 3.1 diyen var 4.0 diyen var
-
Zannetmiyorum. Bu arada honor 200 ekranı açık ara daha iyi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 21 Kasım 2024; 21:2:56 >
kılıf güzelmiş ama markayı anlamadım imcik mi imak mı ne yazıyor linkini gönderebilirmisiniz?
-
3.1. mgamsızın youtube incelemesinde de bu bilgi gözüküyor. 9.11. dakikada duraklatın
https://www.youtube.com/watch?v=TSNK3rpaALE&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 21 Kasım 2024; 21:7:36 >
gsmarena.com
Honor 300 gets listed with all colors and memory optionshttps://www.gsmarena.com/honor_300_gets_listed_with_all_colors_and_memory_options-news-65428.php -
Hocam muhtemelen guzel kiliftir. Redmi note 10 pro da kullaniyorum 3 senedir bu tarz bir kilif gayet hos ve guzel. Link atarsaniz fiyat iyiyse 2 tane alirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X