Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: enermax600 , Adem.57 , newfel , Armo_ Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
6.821
Cevap
157
Favori
314.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ram özelliklerinde "12 GB + 12 GB (Honor Ram Turbo)" yazıyor. İkinci 12 GB nereden aktifleştiriyoruz?

• foto çok önemli değil benim için, işlemci bi tık iyi olsun istiyorum, şimdi ki telefonum 7 buçuk yıllık Huawei nova:))) 8/256 yı almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun, tşk ederim cevabınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil için herhangi bir ayar yaptınız mı? Dün akşam 21.00'da çıkardım full wifi açık 2 saat ekran süresi şuan şarj %72 iyi mi?

Sanki arka planda çok tüketiyor gibi geldi (Arkada Herhangi bir uygulama, konum açık değil)

• chishiya35 kullanıcısına yanıt

Ekran süresi gece 00'da yenileniyor, 21'den 0'a ne kadar ekran süresi almışsınız kontrol eder misiniz?

• Hocam 21-00 arasını 1 er saat arayla gösteriyor onda da ekran süresi yazmıyor altta kullanılan uygulamalara baktım toplasan 30dkyı geçmiyor kullanımları

• Hepsiburada üzerinden alanlar faturada imei yazmıyor galiba.garantide sıkıntı olmaz mı bu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vfnv kullanıcısına yanıt
    Bende hepsiburda dan aldım, açıklama kısmında imei yazıyor.

• bigbird B kullanıcısına yanıt
    Açıklama kısmında da yazmıyor.honor 200 8 256 falan filan işte.cihaz adı.imei bilgisi yok.niye yazılmamış acaba.iade mı edeceğim.

Siz ne zaman almıştınız?hb müşteri temsilcisiyle görüştüm.arrik yazmıyor dedi.faturadaki karekoddan sorgulatabilirsiniz.ordan imei numarasına ulaşabilirsiniz dedi.ne derece aslı var?

• Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Şu kılıf var galiba sadece Türkiyede.hep yurtdisi diğer ürünler.bu kılıfı kullanan var mı acaba?

• chishiya35 kullanıcısına yanıt

Normal hocam batarya tüketimi herhangi bir sorun yok.

Aslı var mı bilmem ama faturada imei yazması zorunluluğu var, satmaya kalksanız satamazsınız. Benim faturada da yazmadığını konuda belirtmiştim, diğer arkadaşlarda da yaşayan oldu bu durumu. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip faturanın düzeltilmesini talep ettik. İmei bilgisi yazan düzenlenmiş faturayı gönderdiler bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 22 Kasım 2024; 19:11:1 >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Faturayi acip bakmadim 😅

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Telefonu iade etmeden mı yaptınız.faturayı değiştirebiliyorlar mı

• Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Yüzde 50 ye kadar mobil veride kullandım. Sabah 6 buçukta kullanmaya başladım. Bu kadar ekran süresi vermiş.

Telefonu iade etmeye gerek yok hocam, müşteri hizmetleri ile görüşüp sim1 imeisini gönderdim. 2 gün içinde düzenlenmiş faturayı mail olarak iletmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

Edit: Mail değil, direk HB üzerinden açtığım talep üzerinden yollamışlar faturayı.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 22 Kasım 2024; 20:44:9 >
  • Atlantic kullanıcısına yanıt

Emin olmamakla birlikte aktif şekilde geliyor çünkü açma/kapama seçeneği yok. Yine emin olmamakla birlikte sadece oyun oynarken devreye giriyor diye okumuştum bir yerde ama maalesef net bilgi yok.

Yazılımda bunun gibi ufak eksiklikler mevcut, markanın kendiside donanımı net olarak açıklamıyor mesela ufs kaç bilmiyoruz. Kaç yıl güncelleme alacak bilmiyoruz.

Honor Türkiye zaten cihazlardan bi haber, sadece cihazların ithalat sürecinde bulunuyorlar diye düşünüyorum. Teknik bilgi yok, honor servis yok, resmi olarak yoklar ülkede kısaca.

Sadece ülkemizde değil, global pazarda durum böyle maalesef.

• Beyler gereksiz uygulamaları başka launcher kullanmadan saklamak mümkün mü?

12 Kasımda sipariş verdim, 13 kasımda cihaz bana ulaştı. Siz ne zaman aldınız

Bugün geçtim sipariş.kargoda daha.ama e arşiv fatura maile geldi.imei yazmıyor.12 kasımdan bugüne değişmemiştir prosedür.imei yazılmıyor artık dedi musteri temsilcisi.gunde yüzlerce telefon satan bi platform nasıl birine öyle birine böyle işlem yapıyor anlamak zor.bunun bi standartı olur herkese aynısı uygulanır.talep oluşturdular imei yazan fatura için.donus olmadı daha.

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.