< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (207. sayfa)
-
-
Hocam tamamen bitirememeye çalışın benim bildiğim tek şey bu.onun harici istediğiniz gibi şarj edip kullanın.20-80 diyenler var ama ben hiçbir telefonumda uygulamadim.pek de uygulanabilir değil bana göre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar bi uygulama denk geldi ekranın markasını gösteriyor play.google.comDevice Info HW - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=ru.andr7e.deviceinfohw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefon çok ısınıyorsa 3 dk dışarı koyun buz gibi olur 😅
Bataryayı %80den fazla şarj etmeyince kafadan %20 kapasiteyi kullanmıyorum, uzun vadede pil sağlığından %20lik kaybımı telafi edecek kadar da kurtarma imkanı yok.
O yüzden bu konuya takılmak bana inanılmaz mantıksız geliyor. Telefon zaten en balta pil sağlığı %20 eksikmiş gibi kullanıyoruz :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu böyle çok incelerseniz ya da çok takılırsaniz alacak telefon bulamayiz:) ha tabiki araştırip almayın demiyorumda. Sık sık şarjin bitmesi tabikide pilin ömrünü azaltır. Ama bu olacak diye pilin performansın li artırmak için çok kafa yormaya gerek yok. Aynı durum hızlı şarj içinde geçerlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kritik sınır 20 altına düşürmeden takılması yönünde. Ancak 40 50 vs üzerinde herhangi bir değerde takabilirsin. Öyle sıfır yapıp sıfırdan 100 e şarj edeyim kafasını yapma yeter min 20 altına inme
Ben işyeri için kablosuz sarj aldım. Xiaomi 33w vardı ona bağladım. Tak çıkar sokete zarar gelmesin diye onu kullanıyorum. 179 a uygun geldi. Bir tanede temudan sipariş geçtim.
-
Evet kritik 20 - 80 genel kuralı var. Diyenler değil batarya unv de bunu söyler zaten.
40 - 80 dir bir üstü ama genelde şartlardan dolayı mümkün olmuyor tabi.
Zaten 80.i tutturmak süper şarjla biraz zor oluyor.
20 - 30 altına düşmesin yeter uzun lafın kısası
Ama MagicOs 80 de kesip devam edeyim mi kalsın mı diye bana sormuşluğu olmuştu bu arada. Daha da sormadı küstü sanırım.
Ben yıllardan beri laptop a kadar manyetik kafa kullanıyorum tavsiye ediyorum.
Tak çıkar derdi yok bunun da.
AliExpress'te az önce şunu buldum:
281,52TL | FONKEN 24Pins USB 4 manyetik adaptör tipi C 140W için Macbook Pro hava Samsung 40G 20G 8K @ 60Hz USB C hızlı şarj mıknatıs dönüştürücü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 23 Kasım 2024; 12:59:6 >
-
He bir de manyetik kafayı bu akıllı kablo ile kullanıyorum. Süper şarj protokolü de destekliyor.
Faydası detaylarda yazıyor buraya kopyalamayayım şimdi.
Full şarj olunca yarım saat sonra akımı kesiyor mesela..
m.n11.comMcdodo Ca-3150 Type-c 100w Power Off Süper Hızlı Data/şarj Kablo 1.2m-siyah Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/urun/mcdodo-ca-3150-type-c-100w-power-off-super-hizli-datasarj-kablo-12m-siyah-39744202?magaza=micromart
-
-
Eyvallah hocam, detaylı bir inceleme olmuş teşekkürler. Bende de hem 15pro var hem S23U.
15pro şirket işleri için kullanıyorum kompakt güzel ama kişisel telim S23U, oda çok ağır geliyor elime. Muhtemelen ikisini de satıp f/p cihazlarına yöneleceğim. Nakit ihtiyacıda doğdu zaten. Honor 200 pro ve 2.el bir iphone 11 işimi görür diye düşünüyorum. Daha önce Magic 6 pro deneyimledim harika bir cihazdı tabiki arayüz eksiklikleri dediğiniz gibi çok ama Magic OS çok akıcı çalışıyor.
-
arkadaşlar şunlardan ve amazondaki koruyucu setten aldım, gelince yorum yaparım:
aliexpress.Huawei onur için 200 Lite 5G arka kapak telefon kılıfı yumuşak sıvı silikon anti-sonbahar darbeye Funda Coque korumak kılıfları - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005007159572477.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.37623d12uX8UuE&gatewayAdapt=glo2tur
-
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Programın adı nedir?
Call Black list program adı.
Honor 200 için Kasım güvenlik güncelleştirmesi geldi mi beyler?
-
Dendiniz mi neymiş markası?
Arkadaşlar honor 200de uygulama çekmecesi yok mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X