Ben Gboard klavyesinden çok memnunum. Kendi galeri uygulaması da gayet kullanışlı ve özellikli. Kendi AI silgi ile nesneleri çok güzel siliyor. |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (209. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam, cihazım bugün geldi ve zaten orijinalinde kendiliğinden bir ekran koruyucu var gibi. O zaman neden harici bir ekran koruyucu alma gereği duyuyorsunuz?
-
Ben aldım çok hoşuma gitti tam oturuyor ve preminum hissiyatı var tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung bu firma ile çalışıyor.
Markette kendi uygulamaları da var ama sisteme entegre hali gibi çalışır mı bilinmez.
Belki denemek istersiniz;
Google Play'de Hiya Android Uygulamaları
Hiya: Spam Blocker & Caller ID
Bu uygulamada prefix girip siz kendi engelleme listenizi oluşturamıyorsunuz, 0850 ile başlayan tüm numaraları engelle gibi. Uygulama kullanıcıların geri bildirimine odaklı olarak çalışıyor. Spam olarak gelen aramalar çalmıyor, ekrana gelmiyor ancak arama kayıtlarında numarayı ve engellendiğini görebiliyorsunuz, aynı numara için tekrardan geri bildirimde bulunabiliyorsunuz.
Mr. Number: Spam Call Blocker
Bu uygulamada prefix üzerinden kendi listenizi de oluşturabiliyorsunuz.
-
Bu Hiya samsungta olduğu gibi verimli çalışmıyor. Sms için google kullanıyorum oda samsnungtaki gibi verimli değil.
-
Fossify SMS Messenger öneririm.
bence de... ama dialer uygulamasını hiya olarak ayarlamak lazım sanırım. öyle bir şeye benzer.
-
Yedek olsun diye usta. Kullanılmayacak hale gelse gün içinde halledebileceğin bir yer yok çünkü Trde.Gelmesi zaman alıyor
-
Evet ben de sipariş verdim bekliyorum
-
200 Pro cihaz, 3 haftalık. Ekranda gölgeler oluştu.
-
-
Honor Magic os9 Android 15 Honor 200 serisi için Çinde yayınlanmış: Jacob's Viewyoutube
Magicos 9.0 on Honor 200 Pro | Android 15 | Ai | Honor | Jacob's Viewhttps://www.youtube.com/watch?v=28epbwyZ-is&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Aralık ayı içinde optimize bir şekilde sunulabilirse süper olur
Ekranı çift tıkla kapatma açma var mı cihazda onu da bulamadım.bilen biri yardımcı olabilir mi?200 cihaz.
ekran yanması mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar-Erişebilirlik-kısayollar hareketler- ekran uyandırma
-
Başka bir telefonla ekranın fotoğrafını çekebilir misin?
https://forum.donanimhaber.com/honor-200-200-pro-ana-konu--159308252-195#160032707
Buradan bakabilirsin.
-
Açma var, kapatma yok maalesef MagicOs tarafında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X