Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Adem.57 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.316
Cevap
148
Favori
294.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Honor 90 ın devamı demişlerdi zaten. Çok iyi fiyat bence de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat inince dayanadim sipariş gecicem, hangi renk olsun ona karar veremedim, Honor 90 zümrüt yeşiliydi, siyah kullananlar memnun mu renginden

• Menalos kullanıcısına yanıt

Üstad ben Honor 70 ve 90'da yeşilciydim Honor 200'ün de Vatan'da yeşiline bakmıştım beni özellikle Honor 70 yeşili gibi çok çekmedi sonra aldığım yerde zaten siyah vardı onu görünce dedim "tamam budur" :)

Renk zevk meselesi tabi mümkünse vatan,teknosa canlı olarak cihazları görmeye çalışın,yeşilciler kızmasın ama bu telefona siyah yakışmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 2 Eylül 2024; 11:27:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://forum.donanimhaber.com/honor-200-200-pro-ana-konu--159308252-19#159468623

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

Yani hat takılı değil demiştiniz ya hocam, tam kurulum yaptınız mı anlamında sormuştum. Ekstra olarak google servislerinden kullanmadıklarımı kapatıyorum ben. Cihazı bul, takip uyarıları, deprem uyarıları gibi. Bugüne kadar hiç kullanmadım. Bataryaya etkisi var mı onu da bilmiyorum :)

• mdbjk kullanıcısına yanıt
    Şimdi Cevahir Teknosa ya geldim renge bakmaya teshirde de yeşil vardi siyahi göremedim bir türlü:) Honor 90 da siyah renk parlakti ve leke yapiyordu bunda siyah sanirim parlak degil leke yapmiyor ise siyahini siparis gecicem

Bunda mat siyah üstadım parmak izi vs bırakmıyor,Honor 70'in yeşil rengindeki gibi pütürlü bir yüzeyi var diyeyim.

• Madem Öyle İşte Böyle Hesabı! Hadi Bakalım Size Bir Uzmanlık Sorusu.

Düz Honor 200 Fiyatı Daha Aşağılara Düşer Mi?

İlk Cevaplayan Ben Olayım.

Şahsi Görüşüm; Bu Civarlarda Kalıp, Yanına Kulaklık Gibi Bişi Ekler Devam Ederler Gibi Geliyor Bana.

• Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt

honor 200 de "ayarlar > mobil ağ > mobil veri > wifi araması" menüsü mü oluyor hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Eylül 2024; 12:18:1 >
  • bu telefon 4k60 kare video çekemiyor mu ? youtube da hep 4k30 kare çekmişler deneme yapmışlar

• Byblack58 kullanıcısına yanıt
    4k 60 fps çekiyor fakat ne hikmetse yapay zeka özellikleri açıldığında 30 a düşüyor. Bir de hdr çekmek istediğinizde 1080p çekiyor. Neden böyle kısıtlamalar var anlamış değilim.

Teşekkürler bilgilendirme icin hocam :)

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Rica ederim ne demek :) Hayırlı olsun şimdiden umarım Siyah renkten memnun kalırsınız kulağım çınlamaz :)

:))) yok hocam aklimda siyah vardı zaten, sıkıldım renkli cihazdan. Teşekkür ederim güzel temenniniz için

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam

• haqoco kullanıcısına yanıt
    200 pro 4k60 çekiyor. Düz model max 4k 30fps çekiyor.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Evet bun farkindayim ama 100w degerin pek bir avantaji yok o zaman pazarlama isi olmus bu deger zamani kisaltmiyacaksa ayni sureyi 60 watlik aletle yakalayacaksam anlamsiz olmus

• 200 modeli fotoğrafları fazla kontrastlı çekiyor gibi geliyor. Kamerasından tam emin olsam alacağım da çok kararsız kalıyorum

• lionheart1905 kullanıcısına yanıt

Hızlı şarj konusunda sanırım yanlış anlaşılmalar mevcut. Benim bildiğim kadarı ile 100w hızı veya X watt hızı belli bir noktaya kadar veriyor üreticiler. Hızlı şarjın olayı bu zaten. Kısa sürede size yetecek batarya kapasitesine ulaşmak amaçlı hızlı şarj var. Bataryanın tamamını doldurmak için değil, bu her marka için geçerli. X marka daha yavaş şarj hızı ile 30 dakikada doldurur, Y marka daha hızlı şarj hızı ile 40 dakikada doldurur. Fark ettiyseniz hiç bir markanın tam doluma en hızlı biz ulaşıyoruz gibi bir iddiası veya reklamı olmadı benim bildiğim. Sadece cihaz tanıtımında süreleri verip geçiyorlar. Hızlı şarj sizin için önemliyse tam doluma en hızlı ulaşan bir modele bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.