ayrıca türkcell e kayıt gerekiyor mu ? |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (22. sayfa)
-
-
Hepsiburadadan alıp faturasında imei yazmayan bi arkadaş vardı bilgisi olsun. Benim faturayı manuel olarak düzeltip tekrar ilettiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Henüz takmamıştım ama artık takacağım hocam cihaz güzel görünüyor :)
Arkadaşlar bu fiyat olayına çok takılıyorsunuz :)
Ekonomi yönetimi uzun yıllar sonra "idare eder" seviyede adımlar atınca eskiye döndük. Önceleri de telefonlar yüksek fiyattan çıkar zamanla düşerdi çünkü enflasyonda, kurda stabil hareket vardı.
2020 sonu itibariyle o kayışı kopardılar.
Bu sene tekrar eskiye dönüldü.
S24 Ultra 256 GB 70 binden çıkıp 56 bine kadar inmişti.
S24 Plus 48.500'den satışa girdi 36.500'ü gördü.
Eskiden beri değişmeyen tek şey iPhone fiyatları.
Fiyat takıntınız varsa Apple alıp geçeceksiniz. Ancak 3 nesil gerideki telefonu ucuzlamaya başlıyor. iphone 11 bir ara ekmek peynir gibi sattı şimdi yerine 12 geçti. Kalanı sürekli ya sabit ya da en ufak kur artışıyla yukarı gidiyor.
-
Daha önce hiç kullanmadıysanız operatörden kayıt olmanız gerekiyor. Önceki cihazlarımda da kullandığım için ben kayıt yapmadım.
Zaten adaptörün üzerine baktığımızda 10w, 40w, 100w şeklinde üç aşama değer gösteriliyor, dediğinizi ispatlıyor, direk tek başına 100 watt ta yazabilirlerdi, demek ki teknik olarak şarj bitene kadar 100 watt la şarj etmenin bir sakıncası var ki böyle aşamalı şarj yapmışlar herhalde, konuyu tam bilmesem de mantık bunu söylüyor.
-
teşekkür
-
Bendim hocam az önce benim faturayıda yolladılar, bilgilendirme için teşekkürler.
Cihazı alanlar faturaları kontrol etsin imei bilgisi yazılmayan çıkabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu 200 versiyonu mu? Herkeste şarj süresi böyle yüksek mi? Oneplus 9 var ama artık şarjla uğraşmak istemiyorum honor 200e şarj olayından kurtulmak için geçmem mantıklı mı arkadaşlar?
Ekleme: kimi sitelerde 6 saat ekran süresinden bahsediliyor bu fark neden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 2 Eylül 2024; 14:15:3 >
benim faturada da imei no yazmıyor, anladığım kadarıyla herkese imei yazmıyorlar, itiraz edersen düzeltiyorlar,
itiraz etmeyip faturayı bu şekilde kabul edersek ne gibi sakıncası var ?
Ayrıca uygulamadan itiraz edebiliyor muyuz yoksa müşteri hiz. aramam mı gerekiyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Eylül 2024; 14:9:59 > -
Talep ve sorularım kısmından yazabilirsiniz. Açıklamaya imeinizi de yazarsanız 2 güne yeni faturayı düzenliyorlar. Olur da hırsızlık veya imei çalınması gibi bir durumla o karşılaşırsanız diye imei şart.
Arkadaşlar sizde de ekran açıkken, örneğin forumda dolaşırken, whatsapp tan biri bir şey yazdığında bildirim çubuğuna mı düşüyor? Bir türlü açılır pencere olarak göremiyorum. Ne yaptıysam olmadı.
doğru, aksilik olduğunda ispat etmesi daha kolay.
-
Öncesinde bir arkadaş da yazmıştı çözümü yok mu acaba? WhatsApp kurulumunu yaptım dediğiniz gibi hocam bende de gelmiyor çözümü bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 2 Eylül 2024; 14:54:17 >
Evet telefonu kurcalarken bende de whatsup ın bu özelliğinin desteklenmediği söylendi, honor mu söyledi, whatsup mı hatırlayamadım, bence whatsupp tan kaynaklanıyor, tahminimce honor un işletim sistemine uyarlanmamış, ya da honor es geçmiş, şikayet edilirse ileride düzeleceği kanaatindeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Eylül 2024; 14:54:20 > -
Ben yazdım hocam yine, sanırım bu genel bir sorun sizlerde de var mı diye sormak istedim. Redditte bununla alakalı bir başlık açılmış, belki güncelleme ile halledilir.
Merhaba, cihaz bugun elime ulasti ve kurulumunu yaptim. Youtube uzerinde 4k60 video izlemeye calistigimda video donarak ilerliyor, geriye alip ilerlediginde donma yok, kutudan 50 sarjla geldi ve hemen 46 ya dustu, Sizde de bu sorunlar var mi yoksa iade talebi olusturayim mi, olustursam iade alirlar mi?
Cihaz duz 200 modeli bu arada
Yoksa ilk kuruluma ozel midir, benzer seyler yasadiniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jothaven -- 2 Eylül 2024; 15:3:6 >
-
Evet bu kapalı hocam bende de bu şekilde eski telefonum mate20 pro da da bu şekildedir fakat bir mesaj geldiğinde yukarıda bildirim penceresi açılıyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X