Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.316
Cevap
148
Favori
294.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim hocam, güle güle kullanın 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese tekrardan merhaba, bugün teslim aldığım Honor 200 düz model cihazı iade etmeye karar verdim. draqpit42 hocam siz daha önce Hepsiburada üzerinden satın aldığınız telefonu iade ettiğinizi söylemiştiniz, süreç nasıl işliyor, SIM kart takmış mıydınız, iade alınır mı?

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bendeki cihazda durum böyle 45 dakikada şarj oluyor. Diğer arkadaşlarda ortalama 45 dakikada şarj oluyor dediği için 40watt durumunu genelleyebiliyorum. Daha önce kullandığım iki cihazdada 5000mah bataryaya sahiptim. 33w ve 65w olmak üzere farklı hızlı şarj teknolojileri vardı. 65watt ile ortalama 35 dakikada dolum yapıyordum. 33 wattlık cihazımla bu cihaz dolum süresinde benzer performans gösteriyor. Cihaz kesinlikle 100watt değerine hiç çıkmıyor 40watt'ı hiç geçmiyor.

• Jothaven J kullanıcısına yanıt

Neden iade ediyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat takıp kullanmıştım hocam. Cihazda kusur, kutu içeriğinde eksik yoksa uygulama üzerinden iade talebi oluşturun. Kapınızdan teslim alıyor hepsijet. Ürün depoya ulaşıp kontrol edildikten sonra tarafıma ödeme yapılıyor, ben genelde hepsipay hesabına aktarılmasını talep ediyorum. Bankalara yapılan iadeler aynı gün hesaba geçmeyebiliyor veya araya haftasonu giriyor.

• furi kullanıcısına yanıt

İlginç bir durum gerçekten, en azından 100W hızı sıfırdan %20 olana kadar ver bir anlamı olsun. 100W için bir ayar mı gerekiyor peki nasıl alınacak bu hız?

• Özellikle ön kamerası hiç beklentimi karşılamadı, internet hızım yeterli olmasına rağmen YouTube üzerinde 4K 60FPS HDR video izlerken takılıyor. Test videosunda 15:55'ten itibaren ekran testi yapıyor, aynı YouTube videosunu 4K 60FPS HDR izlerken herhangi bir şekilde takılma olmuyor. Fabrika ayarlarına sıfırladım, sorun tekrar etti ben de fazla uğraşmak istemeyip iade talebi oluşturdum.

Tabboola Techyoutube
    Unboxing the highly anticipated Honor 200! Dive deep into a comprehensive review, exploring its gaming prowess, stunning camera capabilities, and overall performance. Discover if the Honor 200 is a true gaming champion and a photography powerhouse. Don't miss our hands-on experience and in-depth analysis! 0:00 intro 0:14 Unboxing 2:08 4000 nits 2:16 Camera test 2:21 4k,30fps video test 3:02 1080p,60fps video test 3:46 Photos 3:51 zoom test [0.7x to 50x] 4:02 Gaming test 4:11 3D Mark 4:51 Pubg Mobile 6:55 Call Of Duty Mobile 8:50 Warzone Mobile 10:39 Free Fire 13:15 Arena Breakout 14:54 Sunbway Surfers 15:08 Brawl Stars 15:54 Display and Audio SUBSCRIBE 😄
    https://www.youtube.com/watch?v=Qbu92GX_vNY
    200 pro'da denedim, takılma sorunu yok.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Şarja takıldığında süper şarj ve max 100w yazısı çıkıyor. Web sitesinde belirttiğine göre "Şarj verileri, ultra hızlı şarj modu manuel olarak açıldığında elde edilen verilerdir". Yani süper şarjın üst versiyonu ultra hızlı şarj modu var olarak anlaşılıyor. Ancak bu bizim cihazlarda aktif durumda değil. Şimdilik bizim manuel müdahale şansımız bulunmuyor gibi.

• Kilit ekranında soldaki adım sayar yerine fener koyamıyor muyuz?

• Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt
    İşlemci farkı

• hbtt4 H kullanıcısına yanıt
    Hocam imei yazılı olmalı ki, faturanın o cihaza ait olduğu belli olsun

Siz dedikten sonra test ettim dediğiniz gibi takılma var ama yazılımsal sanıyorum 1 kere geri sarıp tekrar ileri sarınca sorunsuz oynatıyor.

• Aida64 programıyla anlık çektiği miliamper değerine bakan arkadaş varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jothaven

Özellikle ön kamerası hiç beklentimi karşılamadı, internet hızım yeterli olmasına rağmen YouTube üzerinde 4K 60FPS HDR video izlerken takılıyor. Test videosunda 15:55'ten itibaren ekran testi yapıyor, aynı YouTube videosunu 4K 60FPS HDR izlerken herhangi bir şekilde takılma olmuyor. Fabrika ayarlarına sıfırladım, sorun tekrar etti ben de fazla uğraşmak istemeyip iade talebi oluşturdum.

Tabboola Techyoutube
    Unboxing the highly anticipated Honor 200! Dive deep into a comprehensive review, exploring its gaming prowess, stunning camera capabilities, and overall performance. Discover if the Honor 200 is a true gaming champion and a photography powerhouse. Don't miss our hands-on experience and in-depth analysis! 0:00 intro 0:14 Unboxing 2:08 4000 nits 2:16 Camera test 2:21 4k,30fps video test 3:02 1080p,60fps video test 3:46 Photos 3:51 zoom test [0.7x to 50x] 4:02 Gaming test 4:11 3D Mark 4:51 Pubg Mobile 6:55 Call Of Duty Mobile 8:50 Warzone Mobile 10:39 Free Fire 13:15 Arena Breakout 14:54 Sunbway Surfers 15:08 Brawl Stars 15:54 Display and Audio SUBSCRIBE 😄
    https://www.youtube.com/watch?v=Qbu92GX_vNY
    Selamlar bende YouTubeda 4k ve 2k 60fps Hdr videolarda test yaptım dediğiniz takılma olayı var ve şimdilik ayarlarla aşılamıyor. Hz değiştirme, Çözünürlük değiştirme, mod değiştirme işe yaramıyor. Ekranda Hz olarak hiçbir değişim yok ancak bariz drop (Fps düşümü) görünüyor. Donanımsal bir sorun değil, yazılımla düzeltilebilir. Ama varlığı can sıkıcı.

Ön kamera için gcam versiyonlarından birini deneyerek son kararınızı verebilirsiniz.

Bilinen sorunlar:

1- YouTube 60 kare hdr videolarda takılma, Fps düşümü.

2- Ekran yenileme, programlar için hz seçimi kısmında da aşağı yukarı kaydırmalarda Fps düşüşü var. 200 civarı uygulama var. Rehber ve diğer menülerde sorun yok.

3- 100w şarj yerine 40w şarj aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 2 Eylül 2024; 21:22:57 >

• honor 200 için pil tüketimini konuşuyorum,

dün gece saat 00:15 de %100 şarj yaptım, şarj dan çıkardım,

sabaha kadar uykudaydı ve sabah 9:00 da şarj %99 daydı,

şu anda akşam saat 21:15, şarj %74 de.

değerlendirme:

yaklaşık geçen süre 21 saat, pil tüketimi yalnızca % 26

koşullar, ayarlar;

ekran yenileme hızı: dinamik,

ekran parlaklığı: dinamik,

"uykuda iken wifi açık" kalsın ayarı pasif,

ekran 5 dakika sonra uykuya geçiyor,

ekran sürekli açık değil,

oyun oynamıyorum,

menüleri çok kurcaladım, bir kaç foto çektim, bir kaç dakika görüşme yaptım.

mobil veri: kapalı,

internete girmedim.

biraz whatsup mesajları okudum.

herkesin kullanımı farklıdır, benim beklentilerime göre pil tüketimi harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Eylül 2024; 21:46:40 >
  • furi kullanıcısına yanıt

Ekran 4k destekliyor mu ki youtubedan 4k video seçip izlediniz hocam?

• cLk kullanıcısına yanıt

Normalde 4k ana desteği yok hocam tabii ki ama 7 Gen 3'ün YouTube üzerinde 4K video izlerken çok sıkıntı oluşturmaması gerek diye düşünüyorum

• cLk kullanıcısına yanıt
    İşlemci ve gpu 4k 60kare destekliyor. Maximum 168hz destekleniyor. Ama bizim aktif Çözünürlük için 120hz sınırı var. HDR10, HDR10+, Adaptive HDR10, Ultra HDR destekliyor.

Ayrıca İşlemci 100w şarjı destekliyor.

4k desteklesede ekranın doğal çözünürlüğü olan 2664x1200 (FHD+) olarak görselleri görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 2 Eylül 2024; 22:51:14 >
  • Ana ekrana adımsayar widgetı eklemek istiyorum ama bulamadım. Temalar kısmı ve widget anlamında çeşitlilik yok. Yazı tipleri yetersiz. Her uygulama sistem yazı tipinde görüntülenmiyor. Bunu yapabilen arayüzler mevcut. Bunlarda bir takım eksik bulduğum kısımlar. Özelleştirme anlamında yetersiz kalıyor maalesef.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.