Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.317
Cevap
148
Favori
294.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bende de mate 20 pro var.Cihazdan memnunum 5 sene oldu alali isimi goruyor hala. Honor 200 alma niyetindeyim birkac gundur. Sizce telefon degistirmeye deger mi, yoksa mate 20 pro ile gittigi yere kadar devam mi edeyim? Acukcasi sormak istedigim honor 200 ile mate 20 pro arasinda oyle daglar kadar bir fark var mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

Samsung Health indirip adım widgeti kurabilirsiniz hocam direkt Samsung adım sayarını kullanıyorsunuz, hoş görünüyor

• ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle benim mate 20 proyu 24 saatte iki kere şarj etmem gerekiyordu ve ekranı çatlamıştı. Bir de sosyal medyada özellikle Twitter da videolar çok geç açılıyordu. Bir süre daha kullanabilirdim tabi ki artık son demlerini yaşıyordu eski telefonum.

Dağlar kadar fark var diyemem ama oldukça büyük farklar var. Yani nasıl desem yıllarca bindiğiniz bir arabanın sıfır km sine binmiş gibi hissediyorsunuz. Daha akıcı çalışıyor, ekrandan dolayı göze daha hoş geliyor daha güzel fotoğraf çekiyor, pili günü çok rahat çıkartıyor. Ama sınıf atlatır mı derseniz orası muamma zira mate 20 Pro tam bir amiral gemisiydi. Onun muadili magic 6 pro dur benim gözümde.

Ben değiştirdiğim için çok memnunum, belki beş sene değil ama üç sene çok rahat götürür beni.

• Ülkeye kılıfları ne zaman gelir acaba, aliexpressten beklemek yoruyor insanı 😅

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

kilit ekranında ekranın en altından yukarı doğru çekince "fener, hesap makinası vs." seçenekler geliyor hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haqoco kullanıcısına yanıt
    Hocam açıklayıcı yanitiniz için teşekkür ederim,guzel gunlerde kullanin yeni telefonunuzu...

• Pronun lansman indirimi görünmüyor bende. Yeni fiyat mı geliyor.

• Bakalım kaça düşecek

• Hepsiburada kulaklıkta koy bu fiyata ikilemde kalanlarda alsın düşünmeden maliyeti taş çatlasa 300 tldir zaten .

• Suya ve toza dayanıklılığı olmadığı için sıcaktan soğuğa çıkıldığında kamera buğu yapması gibi bir sorun olur mu?

bugu sadece mi 13 t de oluyor.

Benim imei li fatura talebim ne yazık ki reddedildi.  

uygulamadan başvurmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 3 Eylül 2024; 9:45:51 >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam merak ettiğim için sordum. Bazı uygulamalarda harflerin etrafı tuhaf görünüyor puslu gibi sizde de var mı?

• Neye göre ret verdiler hocam? İmei bilgisi olmayan fatura olmaz. Müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm bir şekilde çözmeye çalışın.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

Fiyat olaylarına takılanlardan biri de benim hocam. Size birkaç karşı argüman sunmak istiyorum :)

Öncelikle Samsungdan verdiğiniz örnekler amiral seviyesiyken Honor 200 pro da dahil amiral seviyesinde değil. Marka içindeki konumlanışına bakarsak aynı seviye için Honor Magic serisine gitmek lazım sanırım. Bu bağlamda Samsung'da referans alınacak cihaz A55. Yurt dışı fiyatlarına bakarsak Honor 200 A55'ten yaklaşık 100 dolar daha ucuz, 200 pro ise yaklaşık 25 dolar daha pahalı.

A55 (256lık versiyon) 21.500 liradan 5 ayda en fazla (ki şuan bu kadar düşük değil fiyatı) 16.999 liraya düşmüş. Yani en dipte %20 değer kaybetmiş. Hatta şuanki fiyatı 18.199 dolayısıyla bir taraftan %15 bile diyebiliriz.

Sizin örneklerinizden cevap vermek gerekirse:

S24 Ultra 256GB 70 binden 56 bine %20 değer kaybetmiş. Fakat arada geçen süre 6 ay. Bu cihaz eskidiği için makul bir düşüş olarak değerlendirilebilir. Apple konusunda haklısınız. O bambaşka bir husus ona girmiyorum.

S24 Plus 256GB 48.500'den 36.500'e %25 değer kaybetmiş. Aradan geçen süre yine 6 ay. Gerçi burada 48.500luk fiyata da ulaşamadım ben, gördüğüm en yüksek fiyat 46.500 dip fiyat 35.000 güncel fiyat ise 41.500 dolayısıyla oranı abartmış oluyoruz ama konumuz bu değil. Konumuz Honor, gelelim Honor'a:

Honor 200 31.999 liradan 19.999 liraya %37,5 değer kaybetmiş. Hem de 2 aydan daha kısa bir sürede. Hadi değer kaybetmiş, değersizleşmiş demek yerine indirim diyelim ama insanın aklına şu geliyor: "Düğün değil, bayram değil eniştem beni niye öptü?" Ya da eniştem kendisine sadık müşterileri, cihazlarını takip eden kitleyi mi öptü?

"Talebinizdeki bilgiler eksik veya hatalıdır. Bilgilerinizi kontrol ettikten sonra tekrar talep açabilirsiniz."

diyor. Neyin eksik olduğunu söylemiyorlar.

kutunun üzerindeki imei fotoğrafını çekip ek dosya olarak yollamıştım,

acaba onların gönderdiği dijital faturayı da koymalıydım ?

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

Ben herhangi bir fatura veya ımeı bilgisi yüklemeden müşteri temsilcisine durumu ilettim, onlar gerekli birime aktardılar. Kendileri geri dönüş yaptılar. Faturayı görüntüle kısmında hatalı fatura bildir seçeneği var hocam, oradan mı yaptınız işlemi?

13T/Pro ve 14 de olan bir sorun yoksa 13T pro almıştım bu cihazlar çıkmadan bu arada 200 Pro 1 ay olucak herhangi bir sorun yaşamadım.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt

Honor 200 32.000TL edecek bir cihaz kesinlikle değil, o fiyata satışa sunulması hem cihaza hem markaya hem de kullanıcıya zarar verdi. Çevremde bir çok kişiden bu cihazda sorun var ki fiyatı düştü diyeni duydum. Kullanıcısı 1 ayda zarar etti, satmaya kalksa 17 18K vereni zor bulunur.

Gelelim asıl konuya, cihazın ederi mevcut fiyatı. Bir tık hala düşebilir. 24 bine alanlar neyse de 32 bin verip bu cihazı alan varsa acımam. 32'ye S24, Pura 70, S23Plus, İphone 13 gibi amiral veya dönemin amiralleri alınıyor. Giriş seviye işlemcili cihaza 32 bin veren ne bileyim bilemedim.

yok, "hatalı fatura bildir" diye bir seçenekten haberim yoktu, soru ve taleplerim bölümünden yaptım, ilgili bir başlık olmadığı için mecburen "eksik parça" başlığı altında yapmıştım talebimi.

Neyse, şu anda uygulamadaki canlı destekten yardım aldım, 2 gün içinde tekrar arayacaklarını söylediler,

işleme aldıklarını şuradan anlıyorum; sizin söylediğiniz fatura bölümünde "fatura görüntüle" ye tıkladığımda "fatura yok" diyor, demek ki eski faturayı iptal ettiklerine göre yenisini kesecekler herhalde.

Bu arada HB de "canlı destek" olması çok iyi olmuş, yakın zamana kadar böyle bir şey yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 3 Eylül 2024; 11:11:44 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.