< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (28. sayfa)
-
-
-
Arka açıdan farklı pozisyonlarda resimler gelir mi hocam. Ben de renklerde kararsız kaldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulağım çınlamayacak demek :) Hayırlı olsun rengi beğenmenize sevindim.
Güncelleme ile gelmesini istediğim şeyler:
-Ayarlarda daha fazla özelleştirme olması. Mesela flaş ile el feneri açınca seviyesini ayarlayamıyorum. Klasör rengi ayarlayamıyorum. Bildirim gelince yukarıdan nasıl görüneceğini seçemiyorum. Ekran kapalıyken bildirim gelince sadece ses geliyor, renkli bir uyarı veya ışık olsa. Böyle ufak tefek samsunglardan alıştığım özellikler yok.
-Dinamik ekran yenileme hızı sorunu çözülmesi.
-Youtube'daki kasma sorununun çözülmesi.
Bir de sormak istediğim:
Pili yüzde 80 e kadar şarj et seçeneği aktif fakat yüzde 100'e kadar şarj ediyor. Sizde de böyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halsin -- 3 Eylül 2024; 18:55:38 > -
Arkadaşlar xiaomi telefondan 200 Proya geçtim. Sormak istediğim telefonda ikinci alan oluşturabiliyor muyuz? Çift uygulama(bende 3-5 uygulamaya izin veriyor sadece) uygulama gizleme, kilitleme bulunuyor mu? Bunlar xiaomi telefonda vardı,
-
:D Yok yok çok beğendim üstad, cihazin fiziksel olarak kasa yapısı elde tutuş hissi, inceliği muazzam.
Tek endişem sanirim lenslerin çizilmemesi adına üzerine hemen bir kaplama yaptırmak gerek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denedim honor sağlık huawei saatimi görmedi
Beğeneceğinizi biliyordum bu renk bu cihaza yakışmış tabi bizim zevkimize göre :)
Aksesuar olayı biraz sıkıntılı ama zamanla gelecektir,kamera kısmına bir nano ya da cam koruyucu lazım bence de şimdilik kutudan çıkan kılıfla,ekran koruyucuyla idare edeceğiz.
Hepsi var ayarlardan arama kısmına yazarak bulabilirsiniz
-
Kameradan memnun kaldınız mı hocam?
-
kendi kılıfı takıldığında telefon sırt üstü yatırılınca 1-2 mm farkla merceklerin yere değmesi engelleniyor.
-
Honor 200 pro. Bu gün geldi kargo. Sadece ilk izlenimimi kısaca yazacağım. Ekran standart parlaklıkta. 1600 nits değil bence. Güneş altında oto parlaklıkta deneyemedim. Hdr vidyo izlemedim. %43 pil ile açıldı. 19.00 dan beri kamera ağırlıklı kullandım. Hat takmadım. Şuan %10 şarj. 8-10 kere şarj etmeden pil performansından söz edilemez. Isınma normal seviyede. En önemli mesele kamera benim için. Gündüz pek fark göremedim bir tık iyi mi 9t ye göre. Ama gece çekimi tarifsiz. Çok çok iyi. Tele kamerası da üzmez. Ekstra geniş açı normalin biraz üstü. Faz netleme olmadığından oto fokus yavaş. Makro denemedim. Hoparlör beklediğimden kötü. Ses kısık sayılmaz ama dolgun değil. Titreşimi motoru zayıf. Bi kaç gün deneyeceğim. Beni kamera tatmin ettiği için hemen iade etmeyeceğim. Bakalım birkaç gün daha görelim
-
Sağol kardeşim. Bu arada %7 de şarja taktım. 15 dk da %50 oldu 30 dk da %84
Evet şarj hızı gayet yeterli memnunum ama ben daha düşük hızlı adaptörle şarj ediyorum uyurken hızlı şarj gün içinde gerekirse kullanıyorum parlaklığa abanmaz isem gerekmiyor da.
Amatör kullanıcı yorumu istiyorsanız evet beğendim Honor 90 ve ondan önce s23 kullanmıştım. Özellikle portre modunu cok başarılı buldum
En doğrusu. Ben de yavaş şarj taraftarıyım. Telefon şarjda çok ısınmıyor zaten. yavaş şarjda hiç ısınmaz. DSLR de kullandım yıllarca kameradan anlarım az biraz. Ana kamera iyi. Gcam sürümünü bulursam deneyeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X