Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.317
Cevap
148
Favori
294.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki bilgisi olmayan,dikkatinden kaçan varsa ; 6 Ay Ekran Değişim Kampanyası Honor 200 ve 200 Pro'da da var,altta görselleri ekliyorum :)

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunu çözmenize sevindim hocam.

• Arkadaşlar çok kasmadan soru
    P30 mavi den 200 gececeğiz sırf eskidi diye
    Siyah mı yeşil mi canlı görmeden alacağız 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 3 Eylül 2024; 11:23:11 >
  • invisible kullanıcısına yanıt

mavi yok, yeşil var.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

bende bilgilendirme için teşekkür ettim.

Siyah hoş görünüyor yeşil de dikkat çekici aşırı bi fark yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mdbjk kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler bu sayfaya nereden ulaşıyoruz bulamadım 🙂

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

Daha önce bu kampanyaları Honor Türkiye web sitesinden paylaşırdı şimdi telefondaki My Honor uygulamasına taşımışlar.

Uygulamaya girip "Servisler" sekmesi içinden görülebiliyor.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt

A55 de S serisinin kaybına ulaşacak zaten.

Sorun şu ki Honor'un çıkış fiyatı ofsayt. Samsung kadar itibari yok, talebi yok. Huawei adıyla çıksaydı eminim bu düşüş olmayacaktı. Şu an Türkiye fiyatı vergilerle bile Avrupa seviyesinde. Yani ciddi indirimli aslında. Onun yerine Samsung'a hatta Xiaomi'ye yönelim çok daha fazla olduğu için yaşanan durum bu.

Honor'un ekstra düşüşünün altında yatan bariz neden bu.

Haricinde tüm android telefonların bu sene kaderi aynı.

• 31.999 olarak güncellendi pro fiyatı.

Hocam bahsettiğiniz zararın canlı örneklerinden biri benim. Sizin dediğiniz gibi 32 bin lira edecek bir cihaz değil dedim, gittim A55 aldım. Samsung'un da kendine has artıları var şimdiden sevmeye başladım ve uzun süre sıkıntısız kullanırsam büyük ihtimalle bundan sonraki cihazım da Samsung olacak. Halbuki Honor'u takip ediyordum, almaya niyetliydim paramı kenara koymuştum. Eminim ki bu senaryoda olan tek kişi ben değilimdir. Öte yandan yine dediğiniz gibi cihaz sorunlu algısı oluştu, kötü bir intibayı düzeltmek ne kadar zor bilirsiniz. Firma kendi kendine yaptı bunu. Kullanıcı hiçbir markaya mahkum değil, gider ötekini alır.

Yurt dışına bakılırsa ve çıkış fiyatları üzerinden A55le kıyaslanırsa cihazın ederi daha düşük bile olabilir. Ben kamera odaklı olduğumdan benim için daha yüksek o ayrı konu. Saydığınız cihazlardan S24 hariç -o da küçük olduğu için- diğerleri benim için alternatif bile değildi. Teknik veri olarak verdiği kamera çıktılarında Honor 200 harika bir konumda. Ama böyle diye de orta seviye cihaz amiral fiyatına satılmaz ki. Memlekette fiyatına kanıp amiral cihaz diye 32 bin liraya da alan vardır. Herkes bizim kadar araştırıp incelemiyor sonuçta ama biz burada telefon piyasasına ait çok küçük bir grubuz. Baksanıza yukarıda inceleme yapan bir arkadaş vardı, piyasada teknoloji editörüyüm diye gezinenler böyle detaylı incelemiyor cihazı. Biz yemeyiz ya da bir nebze anlarız durumu ama öteki kullanıcılar affetmez. Örneğin yine yukarıda 100W şarj konusu tartışılıyor ve çözüldü gibi. Ama burada olmayan bir kullanıcının yapacağı yorum "Honor dandik, 100W diyor ama öyle şarj etmiyor." olacaktır. Huawei'nin googlela önünü kestiler, Honor'un da satış/pazarlama ekiplerine ajan sokarak mı firmayı batırmaya çalışıyorlar anlamadım :) Başka bir mesajda da yazmıştım. Şu telefonu 20bin e satışa koyup 17.500'e satsalar ikinci bir "sat discovery al." vakası yaşanırdı memlekette, stok yetiştiremezlerdi :)

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

A55 de bildiğim kadarıyla yurt dışına göre ülkemizde daha uyguna satılıyor.

• Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Mesajınıza katılıyorum hanım bile telefonda sorun mu var neden bu kadar fiyatı düştü demişti. 😄 S23 ultra kullanıyordum gözlerim çok kurumaya başlamıştı yüksek pwm cihaza geçtim gerçekten faydasını gördüm. Bundan dolayı samsunga uzağım, göz hassasiyeti olan kişilere öneririm.

• arkadaşlar, bilgisayardan internet bankacılığına girerken bildiğiniz gibi cep telimize güvenlik için sms şifresi gelir.

fakat bazen sms şifresi gelmiyor, arka arkaya 4-5 sefer yeni şifre gönder dememe rağmen sms gelmiyor, ara ara olan bir sorun ama can sıkıcı.

Bankacılık sistemi en fazla taş çatlasın sms gelmesi 5 dakika gecikir, bu sorun öyle değil, yeri geldi 10-60 dakika arası bekledim, tık yok.

honor 200 e özel bir sorun olduğunu düşünmüyorum, çünkü eski tel de de bu sorun vardı.

fakat honor 200 ün farkı diğer sms ler de gelmedi.

tek bir çaresini buldum, eski tel de de yeni tel de de telefonu yeniden başlatınca düzeliyor, birikmiş sms ler akmaya başlıyor, bu sorun arada sırada da olsa tekrarlanıyor, can sıkıcı bir sorun.

"Google mesajlar" ı kullanıyorum, acaba sorun bu uygulamada mı ?

Bu sorunu içinizde başka yaşayan var mı ve çözümü konusunda fikir sahibi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 3 Eylül 2024; 15:48:40 >

• Kasim indirimlerini beklemek en iyisi ayrica kullanici yorumlari daha da netlesir diye dusunuyorum...

Görüşlerine katılmıyorum. 1 haftadır HONOR 200 pro kullanıyorum. Bir önceki cihazım s20 fe idi. S23 plus, iPhone 13 bunlar artık fosil olmaya yakın güncel olmayan cihazlar. S24 ise el kadar ekranı var. Bu paraları hak etmiyorlar bence.

Yurtdışında daha ucuz dersen haklısın İngiltere de 32 bin TL ye dünyanın en iyi kamerasına sahip honor magic pro 6 alabiliyorsun ama maalesef vergiler burada fahiş seviyede.

Ben de almadan çok araştırdım. Hatta bir ara zorlayıp S23 ultra mı alsam diyordum. Ondan da kronik çerçeve boya atma sorunu nedeniyle vazgeçtim. Benzer paraya poco f6 pro da vardı fakat o da cazip gelmedi.

Şu ana kadar gayet memnunum. Samsung dan sonra ekranı çok canlı, şarjı inanılmaz hızlı doluyor. Kamerası da yeterli.

• Size Detaylı Açıklamasını Yapmıştım :)

kesinlikle siyah.

• Beyler kilit ekranı sol alt tarafta adım sayar var, bu nereden kapanıyor?

• Bazı arkadaşlar huawei saatlerde rahatsız etme modu vs telefonla çalışıyor demişti gt3 pro ile denedim olmadı bi ayarı mı var?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.