< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (254. sayfa)
-
-
Ekran jelatini kayma yaptı ön kamerayı kapattı ben de çıkardım jelatini. Jelatinsiz kullanan var mı çizilme oldu mu merak ediyorum. Koruması iyiyse zaten düzgün jelatin bulunmuyor bu şekilde kullanmak daha sağlıklı olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 4 5 gün 200Pro telefonda özellikle Special alana gizli alana girip çıkarken, ayrıca bazen ana ekranda WhatsAppa galeriye felan girerken bir kasma reset atma. Oluyordu. Geçen güvenlik güncellemesinden sonra tamamen düzeldi eski haline döndü tekrar. Güncelleme nokta atışı olmuş gibi oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kılcal çizikler oluşacaktır. Yine de koruyucu kullanmak istemiyorsanız Amazon'dan Nasiol PerShine alın ve sürün ekrana, en azından koruyucusuz kullanırken iyi olur.
Çizilmelere karşı koruyucu katman oluşturuyor ve oleophobic yapısını da ayrıca tazeliyor.
Valla hocam bende de aynı sorun var. Ben çıkarmaya kıyamadım, ekran koruyucu aldım fakat henüz uygulamadım, kavisli ekrana film takmak zulüm ya.
Tavsiye için teşekkür ederim, jelatini çıkardıktan sonra ekranda yağımsı bir his var zaten. Bu ürün fazlası ile iş görür.
Açıkçası jelatinle kullanmayı tercih ederim ama ekranın kavisli olması sıkıntı ve kaliteli koruyucu bulmak zor. SmartDevil markasının ürünleri aşırı kaliteli oluyor ama fiyatıda pahalı gerek var mı bilemedim. Bir süre bu şekilde devam edicem sanırım.
Ben de sırf kavis yüzünden kaliteli bir şeye para vermek istemiyorum, kılıfla kullanımda kalkma yapıyor çoğu. Yurt dışından gelmesini beklemek ayrı dert. Ekran jelatinsiz çok daha kaygan, dokunma hissi keyif veriyor. Ben devam bu şekilde :)
Arkadaşlar ekranda çok ufak siyah atması oldu sizde de oldumu yoksa bunda kronik mi bu nedir anlamadım
Ekran resmi atsana hacım sana zahmet
Siyah atması nedir?
teşekkür ederim xiaomi telefonum vardı bir türlü aktifleyemedim. Bozuldu yeni telefon arıyorum ve sesle arama özelliği önceliğim oldu o yüzden 14t yerine fiyatıda uygun olduğu için bu modellere döndüm özellikle düz modeli fiyat olarak cezbetti. Sesli asistanda çalışıyorsa almamam için neden kalmamış gözüküyor.
-
mi 11 lite modelinden geçeceğim ben 8-10k farka değecek birşey görmedim ön kamera performansı dışında sizin görüşünüz nedir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: jagataimi 11 lite modelinden geçeceğim ben 8-10k farka değecek birşey görmedim ön kamera performansı dışında sizin görüşünüz nedir?
Fp olarak 8 256 bence en iyisi
Bencede
Rehbere kişi kaydettiğimde WhatsApp uygulamasından kişiyi bulamıyorum.Ayrıca WhatsApp üzerinden de kayıt yapmam gerekiyor.Rehberle uygulama sekronizasyonunu nasıl sağlarım ?
gözüm o modelde sadece 4 yılı düşünüp 12gb lik versiyona mı kaysam diyorum. Sanal ram yok sanırım bu cihazda demi?
-
Var 8+8
Sanal Ram i nerden aktif ediyoruz
Sürekli aktif, kapanmıyorquote:
Orijinalden alıntı: bigbird
Sanal Ram i nerden aktif ediyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X