Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rather_34 , crusht , Saint Ralph , Saint Ralph , Tamer306 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
5.981
Cevap
143
Favori
278.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada'da saat 23:59'a kadar VISA kartla yapılacak 30 bin TL alışverişe 1500 TL indirim yapılıyor.
    200 Pro modeli 28699'a geliyor.
    Mesela VISA özellikli Ziraat Bankası Bankkart kredi kartı olanlar ayrıca 1000 TL de puan kazanabilirler.
    Bilginize...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekran jelatini kayma yaptı ön kamerayı kapattı ben de çıkardım jelatini. Jelatinsiz kullanan var mı çizilme oldu mu merak ediyorum. Koruması iyiyse zaten düzgün jelatin bulunmuyor bu şekilde kullanmak daha sağlıklı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 4 5 gün 200Pro telefonda özellikle Special alana gizli alana girip çıkarken, ayrıca bazen ana ekranda WhatsAppa galeriye felan girerken bir kasma reset atma. Oluyordu. Geçen güvenlik güncellemesinden sonra tamamen düzeldi eski haline döndü tekrar. Güncelleme nokta atışı olmuş gibi oldu.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Kılcal çizikler oluşacaktır. Yine de koruyucu kullanmak istemiyorsanız Amazon'dan Nasiol PerShine alın ve sürün ekrana, en azından koruyucusuz kullanırken iyi olur.

Çizilmelere karşı koruyucu katman oluşturuyor ve oleophobic yapısını da ayrıca tazeliyor.

Valla hocam bende de aynı sorun var. Ben çıkarmaya kıyamadım, ekran koruyucu aldım fakat henüz uygulamadım, kavisli ekrana film takmak zulüm ya.

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Tavsiye için teşekkür ederim, jelatini çıkardıktan sonra ekranda yağımsı bir his var zaten. Bu ürün fazlası ile iş görür.

Açıkçası jelatinle kullanmayı tercih ederim ama ekranın kavisli olması sıkıntı ve kaliteli koruyucu bulmak zor. SmartDevil markasının ürünleri aşırı kaliteli oluyor ama fiyatıda pahalı gerek var mı bilemedim. Bir süre bu şekilde devam edicem sanırım.

• haqoco kullanıcısına yanıt

Ben de sırf kavis yüzünden kaliteli bir şeye para vermek istemiyorum, kılıfla kullanımda kalkma yapıyor çoğu. Yurt dışından gelmesini beklemek ayrı dert. Ekran jelatinsiz çok daha kaygan, dokunma hissi keyif veriyor. Ben devam bu şekilde :)

• Arkadaşlar ekranda çok ufak siyah atması oldu sizde de oldumu yoksa bunda kronik mi bu nedir anlamadım

• tarotan55 kullanıcısına yanıt

Ekran resmi atsana hacım sana zahmet

• Adem.57 A kullanıcısına yanıt

Siyah atması nedir?

teşekkür ederim xiaomi telefonum vardı bir türlü aktifleyemedim. Bozuldu yeni telefon arıyorum ve sesle arama özelliği önceliğim oldu o yüzden 14t yerine fiyatıda uygun olduğu için bu modellere döndüm özellikle düz modeli fiyat olarak cezbetti. Sesli asistanda çalışıyorsa almamam için neden kalmamış gözüküyor.

• Gökayay3434 G kullanıcısına yanıt

mi 11 lite modelinden geçeceğim ben 8-10k farka değecek birşey görmedim ön kamera performansı dışında sizin görüşünüz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

mi 11 lite modelinden geçeceğim ben 8-10k farka değecek birşey görmedim ön kamera performansı dışında sizin görüşünüz nedir?

Fp olarak 8 256 bence en iyisi

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Bencede

• Rehbere kişi kaydettiğimde WhatsApp uygulamasından kişiyi bulamıyorum.Ayrıca WhatsApp üzerinden de kayıt yapmam gerekiyor.Rehberle uygulama sekronizasyonunu nasıl sağlarım ?

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

gözüm o modelde sadece 4 yılı düşünüp 12gb lik versiyona mı kaysam diyorum. Sanal ram yok sanırım bu cihazda demi?

• jagatai J kullanıcısına yanıt
    Var 8+8

• ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Sanal Ram i nerden aktif ediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbird

Sanal Ram i nerden aktif ediyoruz
    Sürekli aktif, kapanmıyor

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.