Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Adem.57 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.570
Cevap
144
Favori
255.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bütçe olarak o rakamlara çıkma niyetim yok. Taksitsiz telefon bile alasım yokta mecbur. Taksit olmayınca bari en ucuzuna kaçayım mantığı var. Ekstre kesilsinde asgari ücret zammına yedirip şubatta öderiz diye saçma sapan şekillere giriyoruz bir telefon için. Millet bu cihazlar düşünce falan atıp yenisini alıyor ağlanacak halimize gülüyoruz :D

• Bunu daha öncede sordum bile varsa bi yardımcı olsun lütfen, bazen klavye yazdığım şeyin üzerinde kalıyor, klavyeyi geri tuşunun dışında aşağı nasıl iniyor, Samsunglarrda aşağı ok koymuşlar böyle bi şey var mı
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Evet hocam bunu ben de yaşıyorum bazı ekranlarda. scrollview konulmamış gibi. doğru yazdığımı kontrol etmek için ya da sayfada ilerlemek için butona basmak gerektiğinde klavyeyi kapatmak zorunda kalıyoruz. buna bir çözüm varsa bekliyoruz

• Arkadaşlar ekran koruma olarak ne kullanıyor acaba.gorilla glass var mı bunda.fabrikada uygulanan film kalkıyor yanlardan.söküp atacağım kolay çizilir mi acaba?
  • vfnv kullanıcısına yanıt

Alüminyumsilikat kullanıyor, çizilmelere karşı gorilla glastan daha iyi olduğunu okumuştum yabancı bi sitede

Koruyucu filme gerek olur mu acaba.bilemedim.aldim yine de ama bunlar da kalkarsa almam bi daha.
  • Eski telefonumda da aşağı yukarı bu kalınlıkta bir koruyucu vardı işimi gördü, gerçi sıkıntılı bi şekilde hiç yere düşürmemiştim
  • glitter46 G kullanıcısına yanıt

Honor 200'de kameranın pro modunda RAW fotoğraf çekilebiliyor.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Mini açılır pencereyi kapatma seçeneği sanırım yok, ben göremedim.

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

O zaman 12GB sanal RAM'in sürekli aktif olması aynı zamanda depolama hafızasından 12GB'ı işgal ediyor anlamına geliyor. Honor bunu kullanıcının tercihine bıraksa daha iyi olurdu.

Benim derdim düşürme sonucu ekranın hasar alması değil.düşme anında nasıl düştüğü yerden düştüğüne göre hiçbirinin garantisi yok.asıl mesele cepte masada ekranda kılcal çizik olmasın.
  • jagatai J kullanıcısına yanıt

yok bir çok kişi hemen hemen aynı durumda, taksit olayı çok kazık oluyor hburadada hpayden yüzde 10 farkla 3 ay taksit yapıyordu değişti mi bilmiyorum

teknolojiye yetişmek zor önümüzdeki yıllarda daha da zor olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökayay3434

patron instagram reelste donma yaşayan sadece ben miyim? sizin reelsde görüntüleri düzgün şekilde aşağı yukarı kaydırıyor mu ?

bununla alakalı honora mail yolladım. bir kaç mailden sonra talimatları uyguladım. ayarları sıfırladık en son sürüm ve imei kontrollerinden sonra düzeldi şu anda. Onları bu konuda alakalı gördüm servise ver ne yaparsa yapsın kafasında değiller, servisin bilgisini bile paylaşmadı öyle düşünün

Dün gece çıkardım jelatini ön kamerayı kapatmaya başladı kaydığı için. Ekranın dokunma hissi çok başka yağ gibi kayıyor. Koruyucusuz kullanmam normalde ama şu hissiyat için vazgeçtim koruyucudan. Zaten düzgün bir şey bulmak sıkıntı hem ekran kavisli.

• Telefonu yansıtinca PC gibi kullanıyormuşuz. Yeni farkettim. Mouse taktım çalışıyor. Hatta aynı anda telefonu da kullanıyorum

ama pek stabil değil. HDMI ve veya başka bir bağlantı ile nasıl olur bilemiyorum.pek bakamadımda biraz kurcalamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torontoidmanyurdu -- 20 Aralık 2024; 20:0:48 >
  • Navigasyon tuşlarında titreşimli bildirim nasıl aktifleşiyor bulamadım yada yok
  • MR.BİG-77 kullanıcısına yanıt

Navigasyon tuşlarında titreşimli geri bildirim maalesef yok. 'Sistem dokunuşları' seçeneği aktif olsa da navigasyon tuşlarında işe yaramıyor. Yazılım güncellemesiyle gelir belki.

• lodosumtuttu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Ben aldım yine ama daha kargoya verilmedi.iptal etsem mi diye düşünmüyor değilim.kilcal çizik olunca da canım sıkılır.bilemedim arada kaldım.

Tak tak çizik olunca gıcık olursun

• Arkadaşlar eksik veya hatalı gördüğüm şeyleri kullanıcı deneyiminden kayıt oluşturup yazıyorum, bence hırkes yazarsa yazılımsal eksik gördüğümüz bazı özzelikler veya hata gördüğümüz şeyler düzelebilir
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.