200 TL lik zamı geri çekmişler |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (257. sayfa)
-
-
Telefonun arkasında kocaman imei etiketi var hayatımda ilk kez böyle birşey gördüm sokecek miyiz bunu napicaz? -
Bende de var, kılıftan görünmüyor diye dert etmedim ama çirkin Duruyor saçma sapan görünüyor
-
Sökecek miyiz ne demek hocam? Söküp atın ya da kendi kutusunun içine koyun. O şekilde kullanılır mı hiç?
-
Arkadaşlar kullandığınız ya da onerdiginiz ücretsiz sesli kitap uygulaması var mıdır ? -
Arkadaşlar dün durup dururken şarjım hızlı bitmeye başladı, bunu yaşayan var mı, geçici bi şey mi -
Valla ne bileyim o kadar güçlü yapıştırılmış ki telefonda olması gereken bir parça izlenimi verdi bana ilk başta, çok çirkin duruyor zaten sokeyim şimdi
-
Çin telefonlarının bir çoğunda kablolu hdmı out yok. Bunda da öyle galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: vfnv
Ben aldım yine ama daha kargoya verilmedi.iptal etsem mi diye düşünmüyor değilim.kilcal çizik olunca da canım sıkılır.bilemedim arada kaldım.Çizilme olması muhtemel her ne kadar dikkat etsekte, şöyle koruma var böyle koruma var densede bir şekilde çiziliyor hocam. Çizik sonrası can sıkıntısı, pişmanlık hissi yaşayacaksanız bence taktırın boşuna canınız sıkılmasın.
-
-
Yav şu altta yazan arama için daire alma bende yok güncelleme yaptım yine gelmedi -
Ben navigasyon tuşlarını kullanmıyorum ilk başta zorlandım ama daha güzel geldi diğeri
-
senin aksine benim şarj hiç bitmiyor :))
genelde nasıl kullanıyorsun cihazı neler açık konum vs
-
Bende telefonun(Honor 200) pil performansından çok memnunum. %50 wifi- %50 4g kullanımda 8 saat erkan süresi alıyorum. pil %21 de oluyor. 1 günü rahat çıkarıyor. tamamen wifi de 1,5 gün de gittiği oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 21 Aralık 2024; 12:6:43 > -
Zaten sıkıntı orda hiç bi değişiklik olmamısına rağmen tüketimde artış var
-
bende de bu şekilde performans veriyor 256 lık model mi sizdeki
-
12gb - 512 lik model benim ki.
-
Şu arama için daire içine al neden yok bende sürüm 186 -
Vardır da siz yapamıyorsunuzdur. Herkeste olan şey sizde niye olmasın. -
Ekran görüntüsü böyle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X