Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.570
Cevap
144
Favori
255.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 TL lik zamı geri çekmişler Honor 200 / 200 Pro Ana Konu 

• Telefonun arkasında kocaman imei etiketi var hayatımda ilk kez böyle birşey gördüm sokecek miyiz bunu napicaz?
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt

Bende de var, kılıftan görünmüyor diye dert etmedim ama çirkin Duruyor saçma sapan görünüyor

Sökecek miyiz ne demek hocam? Söküp atın ya da kendi kutusunun içine koyun. O şekilde kullanılır mı hiç?

• Arkadaşlar kullandığınız ya da onerdiginiz ücretsiz sesli kitap uygulaması var mıdır ?
  • Arkadaşlar dün durup dururken şarjım hızlı bitmeye başladı, bunu yaşayan var mı, geçici bi şey mi
  • Narki kullanıcısına yanıt

Valla ne bileyim o kadar güçlü yapıştırılmış ki telefonda olması gereken bir parça izlenimi verdi bana ilk başta, çok çirkin duruyor zaten sokeyim şimdi

• torontoidmanyurdu T kullanıcısına yanıt
    Çin telefonlarının bir çoğunda kablolu hdmı out yok. Bunda da öyle galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vfnv

Ben aldım yine ama daha kargoya verilmedi.iptal etsem mi diye düşünmüyor değilim.kilcal çizik olunca da canım sıkılır.bilemedim arada kaldım.

Çizilme olması muhtemel her ne kadar dikkat etsekte, şöyle koruma var böyle koruma var densede bir şekilde çiziliyor hocam. Çizik sonrası can sıkıntısı, pişmanlık hissi yaşayacaksanız bence taktırın boşuna canınız sıkılmasın.

• Arkadaşlar telefonu 3 tuş kombinasyonu ile mi yoksa kaydırma hareketi ile mi kullanıyorsunuz? İlk başta gelen ayarı ile kullanmak istiyorum ama sanırım buna alisamayacagim eskisine geri dönüyorum gibi 😄
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu
  • Yav şu altta yazan arama için daire alma bende yok güncelleme yaptım yine gelmedi

Ben navigasyon tuşlarını kullanmıyorum ilk başta zorlandım ama daha güzel geldi diğeri

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

senin aksine benim şarj hiç bitmiyor :))

genelde nasıl kullanıyorsun cihazı neler açık konum vs

• Bende telefonun(Honor 200) pil performansından çok memnunum. %50 wifi- %50 4g kullanımda 8 saat erkan süresi alıyorum. pil %21 de oluyor. 1 günü rahat çıkarıyor. tamamen wifi de 1,5 gün de gittiği oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 21 Aralık 2024; 12:6:43 >
  • Gökayay3434 G kullanıcısına yanıt

Zaten sıkıntı orda hiç bi değişiklik olmamısına rağmen tüketimde artış var

• zaltun kullanıcısına yanıt

bende de bu şekilde performans veriyor 256 lık model mi sizdeki

• Gökayay3434 G kullanıcısına yanıt

12gb - 512 lik model benim ki.

• Şu arama için daire içine al neden yok bende sürüm 186
  • Vardır da siz yapamıyorsunuzdur. Herkeste olan şey sizde niye olmasın.
  • torontoidmanyurdu T kullanıcısına yanıt

Ekran görüntüsü böyle

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.