Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Gone With The Wind Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.939
Cevap
144
Favori
275.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

başkada pek bi ayar yok hocam, bubbles açıksa onuda bi kapatın. birde sizdeki whatsapp bildirim kısmını alta kadar tam ekran olacak şekilde ss atın bi eksikmi var bi bakayım.

şuan play store'da whatsapp'a güncelleme gelmiş, onu yapın teli yeniden başlatın bide öyle deneyin. diyecek bişey bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanrM C kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - - Bildirimler ve Durum Çubuğu - - Baloncuklar altından WhatsApp açık mı, bir kontrol eder misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ENG_civ E kullanıcısına yanıt

Açik

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

WhatsApp güncel bubleess diye birşey bulamadım ayarlarda

hocam eski mesajları okudum sizin gibi birçok kullanıcıda benzer sorun yaşanmış fakat güncellemeden sonra çoğu kişi çözüldüğünü belirtmiş. siz telefona yazılım güncellemesini yüklemediniz mi?

• glitter46 G kullanıcısına yanıt

Hayır kutudan çıkan sürümle kullaniyorum

Güncellememenizin özel bir nedeni var mı

• glitter46 G kullanıcısına yanıt

Her aldığım cihazı kutudan çıkan sürümle kullanmayı tercih ediyorum ama bu bildirim olayı canımı sıktı 6.4 GB lık bir güncelleme var şu an onu indiriyorum bakalım duzelecekmi

• Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum güncellemeyi yapınca sorunum çözüldü

• Konuya aşina birisi tavsiye verirse memnun olurum arkadaşlar

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim şahsen. Ben 13T cihazımı değiştirme noktasına gelmiştim bu bildirim problemi/ayarı yüzünden. Telefon sessizdeyken başlık bildirimini böyle ayarlamak gerekiyormuş demek ki. Android in fazla fazla kisisellestirme ayarlarindan biri...

• Dart War diye bi oyun indirdim inanılmaz pil tüketilyor, yüzde yüz çıkarttım sabah şarjım 83 1:30 ekran süresi var, iki gündür şarjdan ötürü keyfim kaçık ya da oyunda sıkıntı

• Renk konusunda yaptığınız bir ayar var mı bendeki şuan böyle
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• Hocam yanlış anlamayın ama o ayarlar ile ekran sapsarı olmuştur, pastel tonlarında gerçeklikten uzak renkler ve kalitesiz ekran hissi verir diye düşünüyorum.

Ben de normal seçeneği işaretli ve renk sıcaklığı soğukta. Daire içindeki kısımda sizin tam ters istikametinizde beyaz ile koyu mavinin buluştuğu noktada.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Renkler hakkaten çok sarı tonunda olmuş şimdi değiştirince fark ettim, ama soğuk benlik değil gibi Canlı - Varsayılan yaptım şuan Honor 200 / 200 Pro Ana Konu 

• Honor 200 aralık ayı güncellemesi magicos 9.0 olacak diye söyleniyordu. Hala ses yok bir bilgisi olan var mı? Android 15 ile birlikte magicos 9.0 verilecekti sözde.

• Burak3410 B kullanıcısına yanıt

hocam tecno camon 30g pro bile Android 15 aldi,bu ise 1 aya anca alir.

• Burak3410 B kullanıcısına yanıt
    Klasik Android OS kullanan marka terbiyesizliği. Daha önce bunu 2 kere yazdım. Kimsenin umrunda değil. Lafa gelince Android şöyle iyi böyle iyi, iOS'a göre şöyle avantajlı böyle özgürlükçü deniliyorda şu başlıkta bu konu için markayı eleştiren bir kişi de görmedim.

Yıl bitti, yol haritanı açıklayalı 2 aydan fazla oldu. 200 ve 200 Pro'ya MagicOS 9 ve Android 15 güncellemesi gelecek Aralık 2024'te diye açıklama yaptın. Ee hani neredesin?

Sonra neden Android OS kullanan markaları eleştiriyorsun falan diyorlar. Dangalaklar! Yetiştiremeyecekseniz, yol haritanıza uymayacaksanız, kafanıza göre güncelleme getirecekseniz, Ali bir güncellemeyi ilk alacak, Veli aynı güncellemeyi 2 ay sonra alacak, ben aynı güncellemeyi 4 ay sonra alacaksam (yaşandı daha önce) yapacağınız için içine sı*arım... Bu kadar basit...

Haa ya da adam olacaksınız, yol haritası yayınlamayacaksınız, insanları güncelleme diye oyalayıp bekletmeyeceksiniz, keyfimize göre diyeceksiniz, bizde ona göre sizi tercih etmeyeceğiz. Ondan sonra insan bu kadar gecikme olunca haliyle "geçtim ana sürüm güncellemelerini, bunlar güvenlik güncellemelerini zamanında yayınlıyor mu?" diye düşünüyor. Diğer ve daha büyük markalar ciddi güvenlik açıklarında çok kısa süre içerisinde aksiyon alırken bunların sallaya sallaya iş yapması da beni rahatsız ediyor.

Yurtdışı forumlarını takip ediyoruz, orada da bir bilgi yok. Hele dünyada bu kadar çok internet üzerinden saldırı artmışken insan gerçekten tedirgin oluyor. Ben bu telefonu iş için aldım. Bankacılık uygulamalarımı bile kurmadım, güvenmiyorum çünkü bu konuda Android'e. Ve onu da geçtim iş için kullandığım bir telefon ile bu kadar tepkisiz, ilgisiz, yol haritasına uymayan tipleri gördükçe telefonu satıp iPhone alasım geliyor. Ocak ayı içinde de gelmezse güncelleme satıp iPhone 15 falan alacağım.

Uğraşamam, çinlilerin keyfini bekleyemem, kimse kusura bakmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Aralık 2024; 15:37:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.