Samsung da apple yolunda kendi ekosistem ürünlerini kendi cihazlarıyla düzgün çalışacak şekilde optimize etmeye başladı bundan dolayı telefonunuz Samsung değilse Samsung marka ekosistem ürünlerini tercih etmemenizde fayda var. |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (297. sayfa)
-
-
Android 15 hala gelmedi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durumu ben de anlamadım hocam, android 15 alan sadece nothing ve Xiaomi var sanırım. Samsung beta verdi tam sürümü s25 ile çıkar muhtemelen. 200 Pro da şu sıralar alsa fena olmaz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stabil gelsin de geç kalsın dert değil
-
Ben bu telefona (200) nedense çok ısındım :D iPhone 14 pro ve s24 plus kullandıktan sonra bayağı korkmuştum bu kadar segment düşüyorum mutsuz olacağım diye ama tam tersi acayip memnunum hatta şimdiye kadar iPhone serisine harcadığım paralara üzüldüm desem yeridir...
iPhone dan sonra özgürce NFC kullanmak, apk dosya kurmak arayüzü kişiselleştirmek iyi geldi.
Samsungdan sonra da ekranın çok daha güzel olması (inanmayan pwm konusunu araştırsın, samsung üretimi ekranlar sağlık düşmanı), arayüzün daha sade ve şık durması ve SD işlemci kullanmak(sadece verimlilik değil ldac ve sinyal gücü konuları da Exynos için negatif) güzel oldu.
Düşünüyorum 19.500₺ ye aldığım cihazla yapıp üst marka amiral ile yapamadığım ne var inanın bulamıyorum. iPhone daki video çekim kalitesini saymazsak artık pahalı telefon bana çok kolpa gelmeye başladı.
Hatta bu cihazı kullanırken kendimi daha zengin hissediyorum çünkü kaybetsem de kırsam da iPhone kullanmadığım için 4 kere aynı telefonu tekrar satın alma hakkım var, ancak bir iPhone parasına geliyor :D
Teşekkürler Honor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben 15PM ve Xiaomi 14 sonrası geçmiştim, yazdıklarınıza artı 1 veriyorum. Özellikle yazılımın sade ve stabil oluşu, bir kez olsun üzmemesi muhteşem bir şey.
Samsungta ekosistem konusunda pek başarılı değil gibime geliyor. Apple elbette en üst sırada gerçi onda bile güncelleme sıkıntıları olabiliyor. Samsungtada var. Keşke yurtdışı fiyatları ile her ürüne ulaşabilsek.
-
Arkadaşlar selamlar,
200 pro da banka uygulamalarıni güvenli kısımda kullanıyorum. Burada bazen EFT yaptigimda dekontlari paylaşmak durumundayım. Fakat WhatsApp vs olmadığı için paylaşım yapamıyorum. Ekran görüntüsü de alsam yine ana ekran da göremediğimiz için paylasamiyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu ?
Bu bende de var ama sebebini asla anlamadım. PC kullanırken ekranı monitörün önüne koyuyorum ve sadece o açıdan bakınca görünüyor başka türlü göremiyorum. Ekran açıkken filan hiç belli değil ama kapalı olduğunda ve x bir açıdan bakınca belli oluyor sadece
-
hocam doğru soyluyorsunda tecno camon 30 pro bile guncelleme aldi ustune yine aldi,sadece bunu diyorum.
Orta seviye cihazlar geç alır bu güncellemeleri, X100 Pro kullanıyorum ortalama olarak iki ay oldu android 15 ile kullanıyorum.
-
Memnunmusun gerek kamerası gerek tutuşu vs kamera çok çıkıntılı ve rahatsızlık veriyor mu
Ben kılıf ile kullanıyorum kılıfsız kullanmak sıkıntı kayma olması vb gibi durumlar her telefonda olacağı gibi, Kamera çıkıntısı fazla ama ağırlık dengesi güzel Magic Pro 6 gibi ön kısma doğru hissettirmiyor ağırlığı, Çıkıntı var ama masaya koyduğunda sağa sola sallanma durumu yok ayrıca sabir duruyor kılıflı kılıfsız fark etmeksizin.
Şuan için kusursuz bir telefon her bakımdan rakiplerinden geri kalıyor diyebileceğim tek konu kişiselleştirme konusu olur biraz daha az seçenek mevcut bunun dışında her konuda üst düzey olduğunu hissettiren bir model.
-
Nothing Phone 1, 2a aldı hocam. Diğer yandan Samsung güncellemeyi sunmadı. Olay orta segment üst segment meselesi değil.200 Pro amiral gemisi değil ama orta seviye de değil. Tamamen marka politikasına göre şekilleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: dtabibi
Nothing Phone 1, 2a aldı hocam. Diğer yandan Samsung güncellemeyi sunmadı. Olay orta segment üst segment meselesi değil.200 Pro amiral gemisi değil ama orta seviye de değil. Tamamen marka politikasına göre şekilleniyor.Evet ama Nothing'in zaten toplamda 3 tane telefonu var. Bu da süreci hızlandırmıştır onlar için.
Hepsiburadan 17 bine siparis verdim 256 modeli sizce doğrumu yaptım içinden kılıf çıkmıyormuş bunun yerine x6 promu alsaydım
Hayırlı olsun oyun kolik değilsen daha mantıklı honor, poco'nun olayı oyun.
x6 pro degil de x7 pro olabilir,guncelleme de ise bende poco f5 var redmi 12 den iyidir ,redmi 12 hem poco f5 den once cikti hemde daha alt seviye olmasina ragmen android 15 aldi bazi alt modellerde yani bunlarin isi belli olmuyor,aslinda arkadasin dedigi gibi guncellemeden cok stabilite onemli ama guncellemede o cihaza verilen onemi gosteriyor.
X7 pro ve honor arasında 5000 lira var o fark değmez diye düşündüm
Merhaba, güvenli kısım dediğiniz yer tam neresi, bende banka uygulamalarını orda kullanmak istiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X