Alinmaz hocam. 30 bin tl verecegine 5-6 daha verip s24 plus alirsin. Honor'un alinacak telefonu 19-20 bin tl duz honor 200'dur. Poco x7 pro cikmak uzere kronik problemleri yoksa o bile honor 200'e tercih edilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (295. sayfa)
-
-
-
acaba koruyucuyla mı alakalı sanki şarj olurken ki ize benziyor yada ona benzer kullandığın bir program var mı dikine :))
-
sırf şu ekran muhabbetlerinden dolayı bile üst segment cihaz alınmaz. Artık nasıl ekran takıyorlarsa, 2 sene olmadan patates oluyor. Sonra üreticinin nazıyla cazıyla ayrı uğraşıyorsun. Yakında telefon şirketleri 3 yıl garantiyle gelir eğer bu şekilde olursa o cihazlara o paralar verilir. Yoksa enayi yerine konmaktan farksız bence
-
Erkan muhabbeti dediğiniz kavisli ekran mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam ekran koruyucu yok telefonda. Ekran koruyucusunu ilk gun cikardim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TL nin bu kadar değerli olduğu bir ortamda, düz honor 17 bin iken üst segment telefon alınmaz net.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Larkin34Yok hocam ekran koruyucu yok telefonda. Ekran koruyucusunu ilk gun cikardim
Üzerinde gelen ekran koruyucu parmak izi kullanımına izin veren cinsten. Sonradan takılan hiçbir ekran koruyucu, cam olsun naylon olsun, parmak izi okutmuyor. Sökmek isteyenler bunu bilsin, ben de söktüm maalesef.
-
çok tuhaf bir görüntü olmuş gerçekten üzüldüm senin adına servise vermen gerekecek muhtemelen
-
ekranın her türlüsü, realme de ağzı yananlar iyi biliyor. Çok firmada da çıkıyor mesela larkin 34 ün gösterdiği marka honor samsung da amoled yanığı vs önceden yeşil çizgi vardı ekranlarda. Marka marka ayırmak gerekirse böyle, fakat son zamanlarda bu ekran problemleri çinli cihazlar başta olmak üzere yükselip gidecek. Tüketiciye güven vermek için bir süre sonra 3 yıl garanti vermek zorunda kalacaklar benim ki öngörü,
adam s24plus almış amazonda yorum yapmış bunun ekran koruyucusu gorilla glas çizilmez diye alıyorum fakat ekranım korumasız çiziklerle doldu diyor. Artık pazarlama oldu bir çok şey. Onlar avcı biz av dolayısıyla uyanık davranmak durumunda olanda biziz
-
ekranın o kadar ince ki altındaki bi parçasının gönüntüsü çıkmış gibi, garip bi görüntü, anlaşılan bunu herkes yaşayacak gibiquote:
Orijinalden alıntı: Larkin34
Telefonu alali 1 ay oldu. Ekranda boyle birsey cikti. Amoled yanığı midir bu? Yeni farkettim
Telefonu kapattim. Telefon kapalıyken de boyle ekran. Uyku modundayken de böyle. Acikken farkedilmiyor. Uyku modu ve kapaliyken böyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben telefonu 6 aydır kullanıyorum, ilk alanlardanım. Hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım.
İnşaallah olmaz, belki ekran koruyucudandırquote:
Orijinalden alıntı: dtabibi
Ben telefonu 6 aydır kullanıyorum, ilk alanlardanım. Hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım.
Bu sıkıntılı ekran, bunu garantiye göndermeni öneririm. Ekran açıkken de kanama olabilir. Lumia 925 kullanırken de buna benzer durum olmuştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar şu bileklik ile ilgili soru sormuştum bilen varsa yardımcı olabilir mi, nette bi şey bulamadım
Ne sormuştunuz?
-
Samsung A52 ye bağlı kullanıyoruz, bildirim geldiğinde ekranda belirmiyor geldiği anda, ama saatten gerip bakınca görünüyorquote:
Orijinalden alıntı: enermax600Ne sormuştunuz?
-
-
Ben deneme sürümü demedim ama çıktı güvenlik güncellemesi zaten başka birşey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X