Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tanercskn , tanercskn Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
5.953
Cevap
144
Favori
275.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alinmaz hocam. 30 bin tl verecegine 5-6 daha verip s24 plus alirsin. Honor'un alinacak telefonu 19-20 bin tl duz honor 200'dur. Poco x7 pro cikmak uzere kronik problemleri yoksa o bile honor 200'e tercih edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alali 1 ay oldu. Ekranda boyle birsey cikti. Amoled yanığı midir bu? Yeni farkettim
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Telefonu kapattim. Telefon kapalıyken de boyle ekran. Uyku modundayken de böyle. Acikken farkedilmiyor. Uyku modu ve kapaliyken böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 15 Ocak 2025; 9:7:11 >

• Larkin34 kullanıcısına yanıt

acaba koruyucuyla mı alakalı sanki şarj olurken ki ize benziyor yada ona benzer kullandığın bir program var mı dikine :))

sırf şu ekran muhabbetlerinden dolayı bile üst segment cihaz alınmaz. Artık nasıl ekran takıyorlarsa, 2 sene olmadan patates oluyor. Sonra üreticinin nazıyla cazıyla ayrı uğraşıyorsun. Yakında telefon şirketleri 3 yıl garantiyle gelir eğer bu şekilde olursa o cihazlara o paralar verilir. Yoksa enayi yerine konmaktan farksız bence

• Gökayay3434 G kullanıcısına yanıt
    Erkan muhabbeti dediğiniz kavisli ekran mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gökayay3434 G kullanıcısına yanıt

Yok hocam ekran koruyucu yok telefonda. Ekran koruyucusunu ilk gun cikardim

TL nin bu kadar değerli olduğu bir ortamda, düz honor 17 bin iken üst segment telefon alınmaz net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Larkin34

Yok hocam ekran koruyucu yok telefonda. Ekran koruyucusunu ilk gun cikardim

Üzerinde gelen ekran koruyucu parmak izi kullanımına izin veren cinsten. Sonradan takılan hiçbir ekran koruyucu, cam olsun naylon olsun, parmak izi okutmuyor. Sökmek isteyenler bunu bilsin, ben de söktüm maalesef.

çok tuhaf bir görüntü olmuş gerçekten üzüldüm senin adına servise vermen gerekecek muhtemelen

• r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt

ekranın her türlüsü, realme de ağzı yananlar iyi biliyor. Çok firmada da çıkıyor mesela larkin 34 ün gösterdiği marka honor samsung da amoled yanığı vs önceden yeşil çizgi vardı ekranlarda. Marka marka ayırmak gerekirse böyle, fakat son zamanlarda bu ekran problemleri çinli cihazlar başta olmak üzere yükselip gidecek. Tüketiciye güven vermek için bir süre sonra 3 yıl garanti vermek zorunda kalacaklar benim ki öngörü,

adam s24plus almış amazonda yorum yapmış bunun ekran koruyucusu gorilla glas çizilmez diye alıyorum fakat ekranım korumasız çiziklerle doldu diyor. Artık pazarlama oldu bir çok şey. Onlar avcı biz av dolayısıyla uyanık davranmak durumunda olanda biziz

• quote:

Orijinalden alıntı: Larkin34

Telefonu alali 1 ay oldu. Ekranda boyle birsey cikti. Amoled yanığı midir bu? Yeni farkettim

Telefonu kapattim. Telefon kapalıyken de boyle ekran. Uyku modundayken de böyle. Acikken farkedilmiyor. Uyku modu ve kapaliyken böyle.
    ekranın o kadar ince ki altındaki bi parçasının gönüntüsü çıkmış gibi, garip bi görüntü, anlaşılan bunu herkes yaşayacak gibi

• Ben telefonu 6 aydır kullanıyorum, ilk alanlardanım. Hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtabibi

Ben telefonu 6 aydır kullanıyorum, ilk alanlardanım. Hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım.
    İnşaallah olmaz, belki ekran koruyucudandır

Bu sıkıntılı ekran, bunu garantiye göndermeni öneririm. Ekran açıkken de kanama olabilir. Lumia 925 kullanırken de buna benzer durum olmuştu.

• Arkadaşlar şu bileklik ile ilgili soru sormuştum bilen varsa yardımcı olabilir mi, nette bi şey bulamadım

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Ne sormuştunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: enermax600

Ne sormuştunuz?

Samsung A52 ye bağlı kullanıyoruz, bildirim geldiğinde ekranda belirmiyor geldiği anda, ama saatten gerip bakınca görünüyor

• Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Honor 200

• quote:

Orijinalden alıntı: Adem.57

Honor 200
    Bende de deneme sürümünden bakınca çıktı

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Ben deneme sürümü demedim ama çıktı güvenlik güncellemesi zaten başka birşey yok

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.