8 256 cihaz mı? ekran süresi düşük bence arka planda çalışan uygulamalar var onların otomatik başlamasını engellerseniz, ve hiç kullanılmayanları kaldırın süre bana düşük geldi. |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (293. sayfa)
-
-
hocam bende yapsam mı
-
ben telefonu alalı 25 gün olmuş, ilk kurduğumda ınstagramda reels kaydırırken donduğunu farkettim. Sonra honor firmasına mail yolladım. tüm ayarları sıfırla seçeneğini yaptıktan sonra düzeldi.
diyeceğim o ki batarya problemi yaşayanlar cihazı komple telefonu sıfırla adımından yedek aldıktan sonra en kötü şartlarda denesinler bir şey kaybetmezler. eğer sonrasında durum devam ederse servise göndermek için emin olurlar.
-
200 Pro fiyatın dan dolayı gözüme çarpmadı değil, kullananlar memnun mu?
Kamera ve oyun performansı nasıl?
512 GB hafıza ve E-SIM desteği mevcut imiş, 30.000₺'ya da Amiral gemisi katili eğer denildiği ve görüldüğü gibi ise.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
200 Pro kullanıyorum şimdilik memnunum. En güçlü işlemci değil sınıfındaki ama gündelik kullanımda üzmedi şu ana kadar. Fotoğraf konusunda bayağı övülüyordu ama kendim çok detaylı denemedim, iyi duruyor. Oyun konusunda bilgim yok.
-
Hardwareplus yılın en iyiF/P telefonu seçmiş Honor 200 ü
Hardware Plusyoutube2024 YILININ EN İYİ TEKNOLOJİK ÜRÜNLERİ!https://www.youtube.com/watch?si=68_kYbbNf_pg4OEa&v=5FTO-DiTBqo&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler cevabınız için hocam 🙏🏻
Ne demek hocam
-
https://www.reddit.com/r/Honor/comments/1hzibtg/honor_200_pro_magic_os_9_beta_is_finally_here/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arada yapmanın faydası var. Opt devreye girip kodlar bir tetiklensin
-
aha firmwareler vay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 13 Ocak 2025; 2:19:35 > -
Bu cihaza IMEI repair mumkunmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar birkaç defadır telefonla konuşurken kendi kendine kopmalar olmaya başladı. Koptuktan sonra karşı taraf aradığında ulaşılamıyor mesajı alıyormuş. Benzer durum youtube videoları izlerken de oldu, videoda kesilmeler oluyor. Var mı benzerini yaşayan?
-
şahsi görüşüm 30a çıktıktan sonra s23 almak. kamera kötü değil ama mükemmelde değil ben odakta zaman zaman sorun yaşadım. parlaklıkta sıkıntıı tv falan çekmek isteyince. ben düz model kullandığım için kamera bu fiyata çok iyi derim. oyun kullanımım yok.
-
Hafıza da önemli benim için hocam, misal düz S24 512 GB Ülkemiz de satışa sunulsaydı düşünebilirdim.
Umarım S25'in 512 GB modeli Ülkemize gelir.
-
Çok iyi çekmiş
Beyler bayanlar şu honor'un güvenlik ve gizlilik içinde reklam ve gizlilik kısmında sistem süreçlerini de gösteri tıklayıp uygulama takiplerini kaldırın. Sürekli kontrol ettiğimden bugün gördüm, önceden yoktu güncellenmiş, yeni devreye alınmış uygulama takip sistemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 14 Ocak 2025; 11:56:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X