https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160441080 Buraya da yazmış olayım bir ara okuyun Azbek kardeşim sen de < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 10 Ocak 2025; 18:46:26 > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (291. sayfa)
-
-
O seçenekleri aktif edince, sen arka planda çalışışmasına izin verip otomatiğe alıyorsun doğru muquote:
Orijinalden alıntı: erhanercanhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160441080
Buraya da yazmış olayım bir ara okuyun
Azbek kardeşim sen de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onları sen aktif edince tersi oluyor gibi yanlış anlaşılıyor öyle anlaşılmasın.
MagicOs'un otomatik yönetimi yerine, stok android'in otomatik yönetimi olmuş oluyor buna ilave o seçenekleri sen de ayrıca ayarlayabiliyorsun, MagicOs'da o kısımlar otomatikde görünmüyor. Böyle düşün anladın mı ?. Yani Manuel yaptın 3 seçenek aktif yaptın stok android otomatik yönetiyor, sen birini mesela otomatik başlangıcı kapattın sadece ikincil başlangıcı ve arka planda çalışmayı aktif ettin, sen uygulamayı açana ya da ikincil başlangıç devreye girene kadar uygulama uyur. Hepsini kapattın diyelim. Sen uygulamayı açtın işin bitti kapattın. Telefonun ekranını da kapattığın zaman arka planda da çalışmayı durdurur çünkü 3 seçenekde kapalı. Örnek verdim anlayabildin mi
-
Biz alttaki iki seçeneği aktif edip, otomatik seçeneğini açacaz yani
hepsi açık olsun. Nadir kullandığın ve arka planda çalışmasını istemediğin uygulamalarda hepsi kapalı olsun. Sen öyle ayarla. Kafan iyicene karışacak yoksa
-
Hepsinin tekini kapattım, bi ikisini alttan ikisini açıp yukarıdan da otomatiği açtım, peki bazılarında o seçenek ya yok ya da pasif pil ayrıntıları seçeneği neden acabaquote:
Orijinalden alıntı: erhanercanhepsi açık olsun. Nadir kullandığın ve arka planda çalışmasını istemediğin uygulamalarda hepsi kapalı olsun. Sen öyle ayarla. Kafan iyicene karışacak yoksa
ekran görüntüsünü kaydırarak atsana bana pm den
-
honor 200 pro, magic os 9.0 güncellemesi aldı mı acaba ?
-
Hayır
Henüz bildiğim almadı ama test sürümleri yayınlandı
Beyler selamlar 200 pro düşünüyorum. Şuan Klasik S23 var bende uzun yıllardır samsung kullanıyorum ama artik değişim vakti geldi. Sorularim olacK yanitlarsaniz sevinirim. Samsung ve iphonedeki gibi Portre/Sinematik tarzda arka bulanik video cekim özelliği var mi? Hicbir tanitim videosunda goremedim. 2. Olarak Ağır çekim maks kac fps cekiyor. Donerseniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dana önce yüksek kapasiteli pili olan telefon kullanmadığım için emin olamıyorum fakat ben telefonun pil kapasitesi, ekranın amoled olması ve 7gen3 işlemci kullanması ve kendi kullanım alışkanlıklarıma göre pilinin iyi gitmediğini düşünüyorum, çok uygulamam yok, pubg tarzı oyun oynamam basit bi iki oyunum var, kamerayı çok kullanmam, müzik dinleyip kulaklık kullanmam yani Bluetooth açık olmaz sadece mobil veri açık olur, telefon çalarken titreşim özelliği bile kapalı, ayrıca ekran 60 Hz buna rağmen yüzde 80 den yüzde yirmiye ortalama 4-5 saat arası ekran süresi bana az geliyor, bugün kendi şarj aletiyle 81 de çektim 10 dk durdu 79 a indi en gıcık olduğum durumda bu, kaç senelik telefonum yüzde yüz şarjla 3-4 saat ekran süresi veriyordu ve durduğu yerde yüzde 1 bile şarj tüketmezdi, ayrıca şarjdan şarja ekran süresi ölçememek de bana normal gelmiyor, diğer telefonlarda da mı böyle Samsung hariç çünkü onda şarjdan şarja görebiliyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 11 Ocak 2025; 17:7:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ağır çekim 1080p 240 kare çekim yapabiliyor. Bulanık video özelliği yok herhalde, yanlışsa arkadaşlar düzeltir beni.
Hocam sen bütün pil koruma ayarlarını kapatıp gece 12den önce %100 yapıp sıfıra kadar kullanıp ekran süreni yazarmisin. Bir süredir aynı şeyleri yapıp aynı sonuçları alıyorsun o yüzden bu daha doğru ve değişik bir gözlem olur.
-
Yarın bi deneyim Allah nasip edersequote:
Orijinalden alıntı: crusht
Hocam sen bütün pil koruma ayarlarını kapatıp gece 12den önce %100 yapıp sıfıra kadar kullanıp ekran süreni yazarmisin. Bir süredir aynı şeyleri yapıp aynı sonuçları alıyorsun o yüzden bu daha doğru ve değişik bir gözlem olur.
Max çözünürlük bu mudur Bokeh videoda hocam
Evet. 4k/60fps yapsam bile bokeh e basınca 1080/30 oluyor
patron senin cihaz proydu sanırım. nasıl gidiyor şu anki deneyimin işlemci hızı vs ekran süresi açısından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökayay3434 -- 11 Ocak 2025; 19:39:32 > -
ekran süresi düşük, kaç saat oyun oynuyorsun ortalama ve oyun isimleri hangileri
mobil veri bağlısın sanırım sürekli şarjı o sömürüyor olabilir mi? şebeke az çeken bir konumda isen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X