Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.938
Cevap
144
Favori
274.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oldu ama önemsemedim, sen test programı ile denedin mi, şu program var bu dener misin kulağa götürünce ne oluyor Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Randımanlı çalışmıyor sensör var bu sıkıntı

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Honor Uygulama Mağazası > sağtarafta güncellemeleri kontrol et var tıkla çıkar güncelleme, eğer otomatik yükleme ayarılı değilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

Honor Uygulama Mağazası > sağtarafta güncellemeleri kontrol et var tıkla çıkar güncelleme, eğer otomatik yükleme ayarılı değilse.

Yaptımda, sensör işi sıkıntı gidip servise vermek hiç içimden gelmiyor

• Arkadaşlar bu ultrasonik sensörden dolayı ben de bir önceki mi 10t pro kullanırken çok çekmiştim. Xiaomi'nin çoğu telefonlarında oluyordu bu sorun. Yanağım ekran görüntüsü alır ya da ekrana birşeyler çizer veya sessize alırdı fln. Öyle kafama göre yatark yamuk eğik konuşamazdım. İlle de düzgün kaldırıp indirecektik telefonu.

Gerçek bir arıza yoksa servis bir bpok yapmayacaktır. Sıfırlayıp gönderirler sorun bulamadık derler. Bu ultrasonik sensörün çalışma tarzı ile alakalı, yakınlık sensörü gibi çalışmıyor ses ile beraber senkronize oluyor.

Honor 90 kullanıyorum nedense henüz buna veya sizinkilere benzer bir sorun yaşamadım.

Honor'la konuştuğunuz kişi de ultrasonik sensörlerin çalışma mantığından bir haberdir muhtemelen.

Ek bilgi: Netten paste ediyorum, biraz daha düzgün açıklaması;

Ultrasonik sensör, ultrasonik ses dalgaları yayarak hedef nesnenin mesafesini ölçen ve yansıyan sesi elektrik sinyaline dönüştüren elektronik bir cihazdır. Ultrasonik dalgalar, duyulabilir sesin hızından (yani insanların duyabileceği sesten) daha hızlı hareket eder.

• Zaten kapak bir kere açıldı mı unutun o telefonu. İçine ederler cihazın.

Bu vesileyle bir sıfırlayıp temiz kurulum yap istersen. Denemedim dememiş olursun.

• quote:

Bu vesileyle bir sıfırlayıp temiz kurulum yap istersen. Denemedim dememiş olursun.

Kapsülü kapattım, bir süre takip ederim normal aramalarda sıkıntı yapmasza hiç uğraşamam, sizede teşekkür ederim her soruma cevap verdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 10 Ocak 2025; 1:17:39 >

Rica ederim. Kapsül ? onu neden kapatmıştın ?

• Honor 200 ve 200 Pro arasında epey fark var galiba. Pronun fiyatı biraz düşerse onu alırım gibi. Şu anda bile 30k için en iyi telefon o gözüküyor.

• quote:

Rica ederim. Kapsül ? onu neden kapatmıştın ?

Program açıkken direk kapsüle küçültüyor görüşme ekranını ondan dolayı

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Maalesef BİMcell desteklemiyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Bimcell sanırım Malcell. Kimin alt yapısını kullanıyordu bu Malceller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizden ricam birini arayınca telefonu kulağınıza götürmeyip dik bi şekilde tutup telefona elinizi götürdüğünüzde ekran kararıyor mu bi dener misiniz, ben kulağıma doğru götürdüğümde kapanıyor fakat kulağa götürür gibi tutup elimi telefona götürünce kapanmıyor ekran

Amacı zaten kulağa götürünce kapanması kulağa götürür gibi elimi telefona götürünceyi niye test edelim. Bin tane sorunun var seninde garip vallahi :) Boş ver yahu başka şeylere odaklan

• Kulak yapısından dolayı ses dalgası geri gidiyor, avuç içi düz olduğundan ses dalgası geriye gitmiyor, ondan olmalı.

• quote:

Kulak yapısından dolayı ses dalgası geri gidiyor, avuç içi düz olduğundan ses dalgası geriye gitmiyor, ondan olmalı.

İlginç bilmiyorum olabilir

Gerzek ultrasonik sensörler ses dalgalarıyla çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: torontoidmanyurdu

Amacı zaten kulağa götürünce kapanması kulağa götürür gibi elimi telefona götürünceyi niye test edelim. Bin tane sorunun var seninde garip vallahi :) Boş ver yahu başka şeylere odaklan

:) bir kerede dediğini itirazsız yapsan olmaz mı

• Gökayay3434 G kullanıcısına yanıt

:))))

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.