< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 9 Ocak 2025; 20:27:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (288. sayfa)
-
-
Honor 200 için magicos 9 başlamış Facebook gurubun da paylaşmışlar alanlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Link var mı hocam ?
Merhaba, bu uygulamanın görevi nedir
Üstad bilgi olarak paylaşmışlar güncellemenin linki yok yoksa gurubun linkinimi istiyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem.57 -- 9 Ocak 2025; 21:52:45 >
Anladım hocam grup linkini istemiştim de yukarıdan buldum sağ olasın. Stabil şekilde gelse en yakın sürede süper olur.
poco x3 gt ve x6 pro kullandım, kağıt üzerinde ne kadar dolu görünse de kullanımda hiç tat vermiyor. Donanım yada yazılımda keyfinizi kaçıracak birçok şey çıkıyor.
-
MagicOs'un önemli bileşeninden biri. Honor Kimliği,mobil servisler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nedenquote:
Orijinalden alıntı: erhanercanMagicOs'un önemli bileşeninden biri. Honor Kimliği,mobil servisler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İlk kurşunu atıyorum x7 pro mu bu mu :D
-
Ne neden ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bug alanında ün yapmış kalitesiz sorunlu miui / hyperos varken isterse x9870 pro ultra gt galaktik olsun
Niye önemliquote:
Orijinalden alıntı: erhanercanNe neden ?
Honor umarım benzer şekilde üzmez ama Redmi Note 8 Pro 2 sene sonra ölmüştü.
Google hizmetleri neden önemli gibi sorusuyla aynı soru
-
Bir iki aya ok güzel telefonlar çıkıcak zaten alacak olanlar beklemeli bana göre. Honor'un da oyun telefonu çıkıcak diyorlardı.
-
hocam poco f5 kullaniyorum tamam iyi ama guncelleme konusunda zayif 1/2 yil duzgun veriyor o da bekle gelirse hesabi.esimde honor 200 var poco f5 ten daha iyi poco x7 pro yu bilemem ama
Beyler selamlar 1 haftadır falan honor 200 pro kullanıcısıyım iphone dan geçtim lakin telefonun yakınlık sensörü düzensiz çalışıyor anlayamıyorum hiç bir koşul yokken telefonumun ekranı açılıyor(görüşme esnasında) başına gelen varmı
Aynısı bende yaşıyorum zaman zaman, bugün tesadüfen gördüm herhangi bir uygulama açıkken görüşmeyi cevaplayınca görüşme ekranını sihirli Ada denen yere küçültünce oluyor , çünkü dün kaç defa denedim her kulağıma götürdüğümde telefonun ekranı karardı, az önce sahibinden com da gezerken gelen aramayı yanıtlayınca görüşmeyi yukarı küçülttü bi baktım sahibinden com da geziyorum sonra görüşme ekranını normal boyuta getirdim ekran karardı bi sıkıntı olmadıquote:
Orijinalden alıntı: cetin03
Beyler selamlar 1 haftadır falan honor 200 pro kullanıcısıyım iphone dan geçtim lakin telefonun yakınlık sensörü düzensiz çalışıyor anlayamıyorum hiç bir koşul yokken telefonumun ekranı açılıyor(görüşme esnasında) başına gelen varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X