< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (287. sayfa)
-
-
Honor 200 için temudan hydrogel aldım, buda kalkıyor yanlardan. Birde adamlar kamera için delik açmamışlar. Nasıl halledecez bunu. Bu ürünü aldım memnunum diyen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ibywind
MagicOs 9 Mart ayı mı 🥴
https://www.reddit.com/r/Honor/comments/1hx5isi/honor_200_and_200_pro_is_expected_to_get_android/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 9 Ocak 2025; 11:17:23 >
ekran süreleri kısmında gece 00 da sıfırlanma oluyor süreleri şarj yaptığınız süreye göre bakarsanız net ekran süre toplamını görmeniz açısından iyi olur güncelleme ile inşallah bu tipte şeyler değişir.
Şu an magıc os 9 gelse geçer miyim orası da muamma, burada yazılanlardan tecrübe edip bekleyeceğim.
-
Çok iyi değil batarya ortalama, bi gün yetiyor iştequote:
Orijinalden alıntı: tesadüfi
Henüz 4 gün oldu ama ben de bataryadan şimdilik memnunum değilim. Sanki olması gerekenden hızlı bitiyormuş gibi geliyor. 1-2 hafta gözlemleyecegim bakalım kalibrasyon vs. muhabbeti ile bir fark olacak mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben telin şarjını bitirmeyi başaramıyorum, sosyal medya kullanımı yok youtube vs brave tarayıcıdan kullanıyorum. en kötü akşam 12 de şarja takarsam diğer akşam aynı saate kadar yüzde 20 yle giriyorum
7 saatin üstünde ekran süresi var, şarjda durup dururken düşme yok şu anda cihaz iyi
sadece uygulamalar kısmında birçok şeyi deaktif ettim. Açılışta başlatma ve otomatik başlatma devre dışı
-
Ben yüzde 80 e kadar şarj ediyorum, çok uygulama yüklü değil, sosyal medya yok, bir iki basit oyun var, 6 7 saat durduğu yerde kesin yüzde 3 şarj yiyor mobil veride 5 saat falan ekran süresi alıyorum yüzde 20 ye kadar, birde şöyle bi şey var kullanırken rakamları örnek yazıyorum yüzde 65 de şarjı düşmüyor sonra pat 64 63 oluyor, dün yüzde 75 den 74 e düşmesi 20 dk sürdü herhalde, bu seviyede işlemci ve batarya kullanıp şarjı daha iyi giden var mı bilmediğim için kötü ya da iyi diyemiyorum, şarjı iyi gidenler genelde işlemcisi daha düşük olan cihazlar varquote:
Orijinalden alıntı: Gökayay3434ben telin şarjını bitirmeyi başaramıyorum, sosyal medya kullanımı yok youtube vs brave tarayıcıdan kullanıyorum. en kötü akşam 12 de şarja takarsam diğer akşam aynı saate kadar yüzde 20 yle giriyorum
7 saatin üstünde ekran süresi var, şarjda durup dururken düşme yok şu anda cihaz iyi
sadece uygulamalar kısmında birçok şeyi deaktif ettim. Açılışta başlatma ve otomatik başlatma devre dışı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
şarj rakamına odaklanma bence totalde aldığın ekran süreleri ve yaptıklarınla kıyas yap eğer arada bariz farklar yoksa problem yoktur.
sorunu olanlar ekstra yardım almak isterse honor a mail atsın onlar yönlendiriyor geçen bana yardımcı oldular. Cihazda yaşadığınız problemi söyleyin pil kalibrasyonu vb.
birde bende 80 e kadar şarj olayı aktif çalışmıyor açık olmasına rağmen onuda güncelleme de düzeltirler inşallah böyle ufak tefek sorun sayılmayacak şeyler var muhakkak birşeyleri düzeltecekler gibi görünüyor
-
Şarjı yetmiyor yazıyorsunuzda nasıl bir kullanım tarzını var onu yazmıyorsunuz. Böyle sürekli takip etmenizide en azından ben anlamıyorum. Arada belki oyun oynayıp 6-7 saat süre alanlara bir şey diyemem. Ama her gün 6-7 saat telefon ile uğraşmayın yahu.. Ekranı takip edip pil şurdan şuraya şu dakikada geçti falan çok ayrıntıya takılıyorsunuz.
Ben standart bir adam olarak. Yolda müzik dinliyorum. Bir kaç gün oyun takıldım. Ekran süresine falan pek bakmıyorum ama gün boyu bana rahatlıkla yetiyor. Şarjıda hızlı olunca şimdlik bir sorun yok. Seneye pil ne durumda olur bilemem. O zaman belki farklı bakabilirm. Ama her telefonda gün geçtikce pilde kullanımdan kaynaklı perfonmans sorunları olur.
20 bin lira az para değil. Ama günümüz şartlarında özelliklerine göre bu telefon için çok uygun bir fiyat. Pil yok olmaz, böyle telefonlara inanılmaz bir yenilik gelmez, uygulamalar çok büyük ram, işlemci istemez ise bana rahat 5-6 yıl gidebilir.
Edit: Yukarda arkadaşın dediğin %80'de şarjı durduran bir seçenek olsa güzel olabilir. Birde Android güncellemesi sorunu var. Belirsizlik olması garip bir durum. Aslında güvenlik güncellemesi gelsin o bileyeterlidir. Android 15 olsa ne işimize yarayacak. Öyle hayatımız değiştirecek birşey olmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torontoidmanyurdu -- 9 Ocak 2025; 13:18:36 >
-
8 saat ekran süresi aldım millet ne bekliyor anlamıyorum macbooklar bile 12 saat civarı dayanıyor pille oda en başlarda. Bu ekran süresini aldığım gün beynim uyuştu resmen. Bu kadar telefona bağımlı olmamak lazım. Bu fiyata mis gibi cihaz gidip bunu üst segmentle kıyaslamaya gerek yok.
-
evet ince dokunuşlar muhakkak yapacaklardır. Ben gelecek sürümün tüm güncellemelerini aldıktan sonra en iyi sürümü olacağını düşünüyorum. Bu telefon götürür ama fazla ömür biçmek mantıklı gelmiyor.
nedeni şu ki ; bir önceki telefon realme gt2 pro idi bir çok şeyi iyiydi şarjın hızlı dolması çabuk bitmesini tolore ediyordu. Fakat ekran mevzusundan patlak verdi kimse önüne geçemedi. bunun yada benzer markaların buna benzer birşey yaşamayacağının garantisi yok 3 sene kullanıp sağlam ise satıp model değişikliği yapılabilir
ama ben düz kullanıcıyım bana herşeyiyle yetiyor diyenler muhakkak kullanım ömrü sonuna dek devam etmek isteyeceklerdir.
-
evet ortak :)
bende ilk aldığımda beynimi uyuşturmuştu sonra rölantiye alıyorsun ister istemez. İş yoğun oluyor bakıyorum yüzde 80 de bazen de tam tersi çok kullanmışım gibi geliyor ona rağmen yüzde 60 larda. Ve en dikkatimi çeken 50 nin altına indiğinde gayet stabil şekilde devam ediyor bu yönden bana çok iyi geldi
-
https://app.hb.biz/6GEWHLvVipPS
Kılıf olarak bunu aldım 12 günde geldi tüm açıklıklar cuk oturdu fikir olarak kenarda dursun
malzemesi yumuşak slikon mu, sert mi
silikon ama 4 köşe güçlendirilmiş. yanlardan hafif çıkntıda var az biraz ekranı korur. normal model bu arada pro değil.
-
Poco X7 Pro ile arasında kaldım sizce hangi cihazı tercih etmeliyim dönemine hoş geldiniz :)
Peşin peşin söyleyeyim X10 Pro çıksada Honor tercih edin dostlar. Yazılımı yeter markanın. Poco X6 Pro konusunun son sayfalarını okursanız kullanıcıları şikayetçi zaten, ilk fırsatta kaçmayı düşünüyorlar.
Magic Mobile Services güncelleme aldı
Arkadaş yazınca merak ettim poco forumuna baktım milletin ana avrat sövmediği kalmış, dikkatimi başka bi şey çekti arkadaşın biri vivo V40 ı baya övmüş, o telefonun donanımı düz 200 le neredeyse aynı belki kamerası biraz daha iyi olabilir, ama telefon 29 bin TL neredeyse, o yoruma göre düz 200 alanlar neredeyse bedavaya almışız telefonu özellikle 16800 verip bileklik hediyeli 8 256 alanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 9 Ocak 2025; 20:24:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X