Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: haybora Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.056
Cevap
145
Favori
282.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

onu derken kapat bekle arka planda güncelleme yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 8 Ocak 2025; 6:20:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun şarjı 44 gosteriyor. Telefonu kapatip acinca 35'e düşüyor. Servise gönderebilirim batarya sorunu sebebiyle

• Larkin34 kullanıcısına yanıt
    Pil kalibrasyonu da olmayabilir donanımsal problemden ziyade hocam.

Cihazın şarjını kapanana kadar bitirip %100e şarj ederek deneyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor 200 için kılıf nereden alınır, yeni partilerde kılıfı çıkarmışlar kutu içinden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim kutudan kılıf çıkmadı normal mi ?

• 8 256 normal, ben temu dan aldım 11 günde geldi

• sabirmusti kullanıcısına yanıt

Aliexprsden ya da n11 hb üstünden alabilirsiniz. Onlarda yurtdışından getiriyorlar aracı olarak. Ben mesela n11'den bunu aldım 15 günde falan gelmişti.

www.n11.com
    Honor 200 Geyik Deseni Kumaş Cep Telefonu Kılıfı Black Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/honor-200-geyik-deseni-kumas-cep-telefonu-kilifi-58007798?magaza=qichengda&secenek=black
  • MoÇü kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, daha önceki telefonlarda spigen kılıf kullandım çok kaliteli ürünleri var, keşke bu markaya da kılıf yapsa.

Ali'den Xundd markasına da bakın

• canalanplt kullanıcısına yanıt

Ben pro aldım benden de çıkmadı hocam

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam söylediğiniz markanın düz 200 için olan modeli var mı , link atabilir misiniz

var, bir sürü satıcıda çıkacaktır, sepette toplam tl en uygun olanını siz seçeceğiniz için kafama göre bir link atmayayım, siz Xundd honor 200 diye arama yapın, 200 / 200 pro şeklinde çıkacaktır.

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkür ederim 200 ve pro ebatları farklıymış galiba o yüzden sormuştum.

TUDIA DualShield Grip Honor 200 Pro Kılıf 5G ile Uyumlu, [MergeGrip] Askeri Sınıf Çift Katmanlı Darbeye Dayanıklı İnce Sert Ağır Hizmet Koruyucu Telefon Kılıfı (Mat Siyah)
    amazon
    TUDIA DualShield Grip Honor 200 Pro Kılıf 5G ile Uyumlu, [MergeGrip] Askeri Sınıf Çift Katmanlı Darbeye Dayanıklı İnce Sert Ağır Hizmet Koruyucu Telefon Kılıfı (Mat Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DC9B95NV?ref=cm_sw_r_apan_dp_ZNHGVCA753BEW9ZZA0X5&ref_=cm_sw_r_apan_dp_ZNHGVCA753BEW9ZZA0X5&social_share=cm_sw_r_apan_dp_ZNHGVCA753BEW9ZZA0X5&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

ve

TUDIA DualShield Grip Honor 200 Kılıf 5G ile Uyumlu, [MergeGrip] Askeri Sınıf Çift Katmanlı Darbeye Dayanıklı İnce Sert Ağır Hizmet Koruyucu Telefon Kılıfı (Mat Siyah)
    amazon
    TUDIA DualShield Grip Honor 200 Kılıf 5G ile Uyumlu, [MergeGrip] Askeri Sınıf Çift Katmanlı Darbeye Dayanıklı İnce Sert Ağır Hizmet Koruyucu Telefon Kılıfı (Mat Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8HVYJ1T?ref=cm_sw_r_apan_dp_Z14QXZ8K4K6D8NDTQ4P0&ref_=cm_sw_r_apan_dp_Z14QXZ8K4K6D8NDTQ4P0&social_share=cm_sw_r_apan_dp_Z14QXZ8K4K6D8NDTQ4P0&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

Ürünlerini öneririm.
    Spigen, Ringke gibi markaların kılıflarıyla eşdeğer.
    Ben Magic 6 Pro'da kullanıyorum, çok memnunum ve gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
    Etiket fiyatı yüksek fakat parasını fazlasıyla hak ediyor...

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bakayım hocam.

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Henüz 4 gün oldu ama ben de bataryadan şimdilik memnunum değilim. Sanki olması gerekenden hızlı bitiyormuş gibi geliyor. 1-2 hafta gözlemleyecegim bakalım kalibrasyon vs. muhabbeti ile bir fark olacak mi

satın alım seçeneklerinde bir kaç model çıkabiliyor oradan 200 ü seçeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 9 Ocak 2025; 1:43:17 >
  • tesadüfi T kullanıcısına yanıt

Süre az sabırlı olun

• Play Store yine updated.

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    Bende yeşili var, kullanıma bağlı soyulma sorunu yaşanmış. Garanti kapsaminda yenisini gönderecekler bakalım bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.