Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
142
Favori
262.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lodosumtuttu

Ekran yenileme hızını 'Yüksek' seçip 120 Hz'de kullanıyorum, güç tasarrufu kapalı. Ekran yenileme hızı sayacını açıp kontrol ettim, hangi uygulamayı açarsam açayım hep 120 Hz'deydi, hiç düşmedi.

Güç tasarrufu açıkken ekran yenileme hızı sabit 120 Hz seçilse de hızı düşürüyor olabilir.

Güç tasarrufu açıkken ekran yenileme hızını 'Dinamik' seçmek daha mantıklı, ki güç tasarrufunu açınca ekran yenileme hızını otomatik olarak 'Dinamik' yapıyor olabilir.

Doğru doğru tasarruf açıkken 60 oluyor, kusura bakma
    Dün gece 11 buçuk gibi yüzde 81 şarj, 6-7 saat sonra sabah 78 e düşmüş, mobil veri, parlaklık düşük, sosyal medya sıfır bugün ki ekran süresi
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Adı üzerinde güç tasarrufu.

Zor durumda kaldığın zaman, pil bitmeye yakın, potansiyel oluşabilecek aciil önemli aramaları kaçırmamak vb için açılır.

Devredeyken iletiler, push bildirimleri vs kapalı olur. Cihaz düşük verimde çalışır.

İşlemci, gpu vs en düşük performansta çalışır, sen kalkıp da normal kullanım senaryondaki gibi kullanırsan, cihaz işlem yaparken daha fazla zorlanır. Bu da ekstra enerji harcamasına neden olur.

Arka plandaki sistemle İlgili farklı optimizasyonlar ertelenir vs.

Güç tasarrufu modunda cihaz tamamen işlevini yapmaya odaklanır.

Amacı haricinde kullanmayın, Hiç bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 6 Ocak 2025; 20:53:36 >
    www.testufo.com
    TestUFO: Refresh Rate
    https://www.testufo.com/refreshrate
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

www.testufo.com
    TestUFO: Refresh Rate
    https://www.testufo.com/refreshrate
    Kendi şarj aleti ile değilde orjinal 15 watt Samsung la şarj etmek sıkıntı yapar mı

• Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Facebook Honor 200 200pro grubunda paylaşmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem.57 -- 6 Ocak 2025; 22:36:20 >

Öncelik kendi.

• Play Hizmetler ve Play Store güncelleme aldı. Manuel kontrol etmek isteyen olursa diye.
  • Honor kullanan arkadaşlara Smart Launcher öneriyorum, özellikle Samsung'dan vs. geçenler için yazılımdaki eksiklikleri %70 kapatıyor. Tablette severek kullanıyorum MagicOS sorun çıkarmıyor, ama son sürümlerini bilemeyeceğim test etmek lazım. Nedenlerine gelirsek, en başta Honor arayüzü biraz fazla sade ve kullanışsız. Özelleştirme imkanı da sunmuyor. Launcherlar en başta bu olaya el atıyor, simge yazı tipi değiştirme vs. Android 15'te launcherlarla ilgili sıkıntıların giderileceğine dair gelişmeler var. Bu açıdan düşünürsek önleri açık.

Smart Launcher'da ise, Honor ekranlarına yakıştığını düşündüğüm kendinden hazır tema opsiyonları var bu cepte. Sonra, çift dokunuşla ekranı kilitleme uyandırma özellikleri mevcut. Yine benzer şekilde hareketlerle istediğiniz eylem ve uygulama/kısayolu atayabiliyorsunuz. Uygulama menüsü, klasörleme gibi opsiyonlar mevcut. Widgetlar üst üste eklenebiliyor isterseniz widgetları uygulamalara çift dokunarak da açılır pencere şeklinde ekleyebiliyorsunuz. Yine uygulama menüsünü ister kategoriler isterseniz dikey/yatay/kullanıma/klasöre göre sıralayabiliyorsunuz ve doğrudan sil/kaldır/gizle yapabiliyorsunuz.

Yine Honor için uygulama önerilerini bu tablet konusunda topluyorum,

https://forum.donanimhaber.com/honor-pad-x9-kullanicilari-ana-konu--157239133

#reklam değil :))

• Merhabalar amcaogluma telefon alacagiz iphone 13 ile honor 200 pro arasinda kaldi kendisi sizce hangisini tercih etmeli
  • 200 pro :))))
  • Arkadaşlar telefon görüşmesi bitip sonlandırmak istediğimde ekran halâ siyah oluyor, güç tuşuna basınca falan tekrar aydınlanıyor öyle kapatabiliyorum bu durum çoğu zaman oluyor var mı yaşayan
  • Adem.57 A kullanıcısına yanıt
    Grubun linkini paylasabilirmisin
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım ayarla filan olmuyor, direk Google Klavye (GBoard) kurup çözdüm sorunu.

Hayır en başta neden bunu koymamışlar ki, boş yere insanları uğraştırıyorlar...
  • ferhatakdag4545 kullanıcısına yanıt

Özellikle iPhone istemiyorsa gerek yok. iPhone alacaksa da yeni çıkacak SE modelini beklerdim.

Bu sürekli mi oluyor ?

• Genelde oluyor, ekrana bakıyorum karanlık, deneme yaptı her kulağıma getirip götürdüğümde genelinde kapanıp açılıyor, ama en son çekiyorum karanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 7 Ocak 2025; 18:30:2 >

mi Diğer m6p konusundaki son mesajıma bir bakar mısın

• Bende dokunma tarzı olmuyor kulaktan çekince ekran açılması gerekirken karanlık duruyor az önce denedim yine hepsinde açılıp kapandı ekran, uzun görüşme yapınca oluyor genelde
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.