Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (284. sayfa)
-
-
Adı üzerinde güç tasarrufu.
Zor durumda kaldığın zaman, pil bitmeye yakın, potansiyel oluşabilecek aciil önemli aramaları kaçırmamak vb için açılır.
Devredeyken iletiler, push bildirimleri vs kapalı olur. Cihaz düşük verimde çalışır.
İşlemci, gpu vs en düşük performansta çalışır, sen kalkıp da normal kullanım senaryondaki gibi kullanırsan, cihaz işlem yaparken daha fazla zorlanır. Bu da ekstra enerji harcamasına neden olur.
Arka plandaki sistemle İlgili farklı optimizasyonlar ertelenir vs.
Güç tasarrufu modunda cihaz tamamen işlevini yapmaya odaklanır.
Amacı haricinde kullanmayın, Hiç bir anlamı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 6 Ocak 2025; 20:53:36 > -
-
Kendi şarj aleti ile değilde orjinal 15 watt Samsung la şarj etmek sıkıntı yapar mıquote:
Orijinalden alıntı: erhanercan
-
-
Öncelik kendi.
-
Play Hizmetler ve Play Store güncelleme aldı. Manuel kontrol etmek isteyen olursa diye. -
Honor kullanan arkadaşlara Smart Launcher öneriyorum, özellikle Samsung'dan vs. geçenler için yazılımdaki eksiklikleri %70 kapatıyor. Tablette severek kullanıyorum MagicOS sorun çıkarmıyor, ama son sürümlerini bilemeyeceğim test etmek lazım. Nedenlerine gelirsek, en başta Honor arayüzü biraz fazla sade ve kullanışsız. Özelleştirme imkanı da sunmuyor. Launcherlar en başta bu olaya el atıyor, simge yazı tipi değiştirme vs. Android 15'te launcherlarla ilgili sıkıntıların giderileceğine dair gelişmeler var. Bu açıdan düşünürsek önleri açık.
Smart Launcher'da ise, Honor ekranlarına yakıştığını düşündüğüm kendinden hazır tema opsiyonları var bu cepte. Sonra, çift dokunuşla ekranı kilitleme uyandırma özellikleri mevcut. Yine benzer şekilde hareketlerle istediğiniz eylem ve uygulama/kısayolu atayabiliyorsunuz. Uygulama menüsü, klasörleme gibi opsiyonlar mevcut. Widgetlar üst üste eklenebiliyor isterseniz widgetları uygulamalara çift dokunarak da açılır pencere şeklinde ekleyebiliyorsunuz. Yine uygulama menüsünü ister kategoriler isterseniz dikey/yatay/kullanıma/klasöre göre sıralayabiliyorsunuz ve doğrudan sil/kaldır/gizle yapabiliyorsunuz.
Yine Honor için uygulama önerilerini bu tablet konusunda topluyorum,
https://forum.donanimhaber.com/honor-pad-x9-kullanicilari-ana-konu--157239133
play.google.comSmart Launcher 6 - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree&pcampaignid=web_share#reklam değil :))
-
Merhabalar amcaogluma telefon alacagiz iphone 13 ile honor 200 pro arasinda kaldi kendisi sizce hangisini tercih etmeli -
200 pro :)))) -
Arkadaşlar telefon görüşmesi bitip sonlandırmak istediğimde ekran halâ siyah oluyor, güç tuşuna basınca falan tekrar aydınlanıyor öyle kapatabiliyorum bu durum çoğu zaman oluyor var mı yaşayan -
Grubun linkini paylasabilirmisin -
-
Hocam baktım ayarla filan olmuyor, direk Google Klavye (GBoard) kurup çözdüm sorunu.
Hayır en başta neden bunu koymamışlar ki, boş yere insanları uğraştırıyorlar... -
Özellikle iPhone istemiyorsa gerek yok. iPhone alacaksa da yeni çıkacak SE modelini beklerdim.
-
Bu sürekli mi oluyor ?
-
Genelde oluyor, ekrana bakıyorum karanlık, deneme yaptı her kulağıma getirip götürdüğümde genelinde kapanıp açılıyor, ama en son çekiyorum karanlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 7 Ocak 2025; 18:30:2 > -
mi Diğer m6p konusundaki son mesajıma bir bakar mısın
-
Bende dokunma tarzı olmuyor kulaktan çekince ekran açılması gerekirken karanlık duruyor az önce denedim yine hepsinde açılıp kapandı ekran, uzun görüşme yapınca oluyor genelde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X