Uygulama başlatma ayarlarını bu şekilde yapınca şarj gece boyu %3 düştü. Arka planda uygulama çalışmasını büyük oranda engelledi galiba. |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (281. sayfa)
-
-
arkadaşlar, telefonu kaldırınca soluk bir şekilde uyanması ve ekranı kilitlediğimizde önce soluk kapatıp sonra kapanmasını kapatacak bir ayar var mı? direk ekranı kapatmasını istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arama bölümüne aod yazın. ekran her zaman açık özelliğini kapatın.
-
Ben yüzde 80 e kadar şarj ediyorum oama çabuk bitiyor gibi geliyor, hızlı şarj kullanmamak için 15 watt orjinalin Samsung ile şarj ediyorum onla alakalı bi durum olabilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: Batman_BeginsBurada daha önce de pil süresi paylaşmıştım, %20'da 8 saat ekran açık süresi varken şimdi 9 saate yaklaşıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deneyim biquote:
Orijinalden alıntı: enermax600Uygulama başlatma ayarlarını bu şekilde yapınca şarj gece boyu %3 düştü. Arka planda uygulama çalışmasını büyük oranda engelledi galiba.
Tudia kılıf yakışmış :)
Anladım. Teşekkür ederim hocam.
-
Ankara metromall avm'de gezerken yanlış hatırlamıyorsam mediamarkt olması lazım hem 200, hem pro versiyonu vardı. Burada daha önce mağazadaki modelin renkleri daha iyi diyen bir arkadaş olmuştu, ben de merak edip biraz kurcalayım dedim. Renklerde fark yoktu ama benim telefona göre mağazadaki modelin parlaklığı daha yüksekti. Sanırım reyondaki modelin parlaklık nit ayarını fulle çekmişler. Böyle yorumladım. Normalde güneş altıda kendisi otomatik artırıyor. Ya da bunun için bir ayar falan mı var?
-
Kopyala çıkmıyor hocam sadece favorilere ekle var altta bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kişiden kişiye değişebilir ama bana parlaklık yeterli gibi geliyor.
-
-
Değil hocam zaten açık.
-
Muhtemelen mağaza modundan dolayıdır
Düzeldi mi
ARKADAŞLAR BEN TRABZONDA OTURUYORUM BU NEDEMEK? HAFTA SONU DİYE Mİ BÖYLE GİRDİLER SİSTEME... GELECEK Mİ ACABA
-
Arkadaşlar honor 200 yada 200pro için magicos 9 android 15 güncellemesi herhangi bir bölgede başladımı bilgisi olan varmı
Dün gece 80 de bıraktım 7 saat sonra 77 ye düştü, az bi oyun oynadım 72 ye düştü 36 dakika ekran süresi gösteriyorquote:
Orijinalden alıntı: UmutCAN41
Düzeldi mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 5 Ocak 2025; 8:47:41 >
Memnunmusun peki
Pili beklediğim kadar iyi değil, eski telefonum yüzde 1 bile yemezdi, en fazla 4.5 saat alırım, ama arka planda ürün deneyimi geliştirme programına katıl açık sanki o kapalı olunca bu tık daha iyi gidiyor, birde parlaklık baya düşük kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: UmutCAN41
Memnunmusun peki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 5 Ocak 2025; 14:11:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba telefon dün elime ulaştı yüzde 50 şarjdan sıfıra biraz hızlı düştü. Tam şarj edip kullanmaya başladım. Şu an yüzde 25te ve 6.30 saat ekran süresi verdi. Bu sürede 2-3 saat 5g açık ve ikinci sim kart aktif olarak kullandım. Kutudan sarj aleti çıkmadığı için 65 wattlık pd şarj cihazıyla 0-100e bir saatte ulaştı. Ampere uygulamasında şarj hızı 5500 mah civarındaydi, sonlara doğru 700-800 mah civarına kadar düştü tabii ama beni tatmin eden bir şarj hızı var.
Yukarıda bir haftada kalibre oluyor gibi birşey yazılmıştı. İlk birkaç gün şarjı tamamen tüketip yüzde yüze kadar mı şarj etmeliyim yoksa yüzde 20'nin altına düşmeden şarja mı taksam daha iyi olur kalibrasyon açısından?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesadüfi -- 5 Ocak 2025; 16:23:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X