Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: torontoidmanyurdu Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
143
Favori
280.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kopyala yapıştır cevap verirler doğru. Muhtemelen bir haberlerdir o bildirimden, hatta MagicOs'a bile doğru düzgün hakim değillerdir muhtemelen.

Neyse sallayın gitsin, keyfimizce kullanalım.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 5 Ocak 2025; 21:2:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogan

Ben Honor tablet kullanıyorum Battery Guru uygulaması ile test etmiştim akıllı şarj açık olduğunda %80'lik dilim kadar dolduruyor ama gösterge %100 oluyor her daim. %100'e ulaştığında akımı durduruyor zaten ama teknik olarak %80 doldurmuş oluyor, yani güvenilir.

play.google.com
    Battery Guru: Info & Health - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paget96.batteryguru
    Bunun olma ihtimalini yüksek görüyorum, yüzde 80 de kesiyorum şarjını ve az gidiyor gibi geliyor bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt
    Yukarıda olduğumdan 8 saat 10 saat ekran süreleri vardı bizde neden böyle umarım biri yardımcı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutCAN41

Yukarıda olduğumdan 8 saat 10 saat ekran süreleri vardı bizde neden böyle umarım biri yardımcı olur
    Eğer onlar yüzde yüz şarj edip, sürekli wifi kullanıyorsa olur, ben yüzde 80 şarj edip düşük parlaklık ve sürekli mobil veri kullanıyorum, 1.5 saati mobile veri 25 şarj kaldı 5 saat 15 dakika oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 5 Ocak 2025; 21:19:23 >
    %100 ederseniz 6 7 saatleri Mobil veride görür gibi hiç wi-fi denediniz mi saat olarak

• Bugün bir deneme yaptım. Oyun oynamadığım için ekranı 60 hz indirdim. Uygulamalarda hız farkı gözlemlemediğim için pil tasarruf modunu açtım. Ekran parlaklığı otomatikte idi ve genelde yaklaşık %30 parlaklık seviyesinde oldu. %90 pil seviyesinde kullanmaya başladım ve 2 tam gün (tam 48 saat) sonra pil seviyesi %25 ve toplam ekran süresi 6 saat oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enermax600 -- 5 Ocak 2025; 23:52:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutCAN41

%100 ederseniz 6 7 saatleri Mobil veride görür gibi hiç wi-fi denediniz mi saat olarak
    Yok denemedim,ayrıca ben güç tasarrufu modu açık kullanıyorum sürekli, ekranda dinamik mod da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 6 Ocak 2025; 7:5:6 >

Güç tasarruf modunu yanlış anlamayın, Normal kullanım senaryosunda güç tasarrufu modu açık kullanmanın pek faydası olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

Güç tasarruf modunu yanlış anlamayın, Normal kullanım senaryosunda güç tasarrufu modu açık kullanmanın pek faydası olmaz.

Neden

İşlemcilerin max. hızını limitliyor galiba. Gündelik işlemlerde de yüksek hızlar kullanılmadığı için fark oluşmuyor olabilir.

• Telefon 120 Hz açıkken internet tarayıcıyı açıyorum yine 60 Hz gösteriyor, 120 Hz tam olarak nasıl çalışıyor

Ekran yenileme hız ayarını dinamik yerine yüksek olarak ayarlamanız lazım. Onun dışında bir çözüm bulamadım ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonw

Ekran yenileme hız ayarını dinamik yerine yüksek olarak ayarlamanız lazım. Onun dışında bir çözüm bulamadım ben
    120 yi açıncada, hep 60 yazıyor

Anlık yenileme hızı nerede görünüyor ben de bakayım

• Geliştirici seçeneklerinde var

• Demmek ki gerek görmüyor . Hareketli Ekran koruyucu varken 120 gösteriyor. Web sayfalarına girincede 60.

Ayarlardan yüksek seçersemde 120 HZ'de sabit kalıyor.

• A55 ile Honor 200 arasında kaldım tavsiyeniz nedir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 6 Ocak 2025; 16:7:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torontoidmanyurdu

Demmek ki gerek görmüyor . Hareketli Ekran koruyucu varken 120 gösteriyor. Web sayfalarına girincede 60.

Ayarlardan yüksek seçersemde 120 HZ'de sabit kalıyor.

Ben 120 yi seçiyorum, sonra ekran hızı yenilemeyi aktif ediyorum 60 yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

A55 ile Honor 200 arasında kaldım tavsiyeniz nedir arkadaşlar?

Bende çok kararsız kaldım, honor 8 256 aldım şu an bi sıkıntı yok, fiyat olarak zaten fark var birde akıllı bileklik vermişlerdi ben alırken, şarj aletide çıkıyor bunları düşününce direk 1500 düş zaten fiyatdan, a55 in güncelleme ve malzeme kalitesi dışında üstün tarafı yok, tercihlerine göre kara verirsin, birde kılıfla falan a55 aşırı kaba duruyor, arkadaşım a55 al demişti ben bunu alıp kılıfla falan görünce boyutuna göre falan baya kibar demişti

• Ekran yenileme hızını 'Yüksek' seçip 120 Hz'de kullanıyorum, güç tasarrufu kapalı. Ekran yenileme hızı sayacını açıp kontrol ettim, hangi uygulamayı açarsam açayım hep 120 Hz'deydi, hiç düşmedi.

Güç tasarrufu açıkken ekran yenileme hızı sabit 120 Hz seçilse de hızı düşürüyor olabilir.

Güç tasarrufu açıkken ekran yenileme hızını 'Dinamik' seçmek daha mantıklı, ki güç tasarrufunu açınca ekran yenileme hızını otomatik olarak 'Dinamik' yapıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 6 Ocak 2025; 19:7:29 >
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.