Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MoÇü , Armo_ , Armo_ , sabirmusti , newfel Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
5.712
Cevap
142
Favori
263.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşte ikinizinde sıkıntısı ultrasonik sensörden dolayı gibi, sanki. Kalibrasyonda birşeylik var gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

İşte ikinizinde sıkıntısı ultrasonik sensörden dolayı gibi, sanki. Kalibrasyonda birşeylik var gibi.

Devam ederse test programlarıyla bi bakarım, yalnız telin pilini taktım kafaya bi saat olmadı 81 de şarjdan çektim durduğu yerde 79 oldu ilginç alışık değilim telefonun durduğu yerde böyle şarj yemesine
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt

takılacak bir şey yok o anda arka planda bir senkronize ya da optimizasyon fln yapıyordur.

Sürekli şarjdan çekip kullanmadığın zamanlardaki geçen sürede büyük farklar olursa birşeyler yapılır

• quote:

takılacak bir şey yok o anda arka planda bir senkronize ya da optimizasyon fln yapıyordur.

Sürekli şarjdan çekip kullanmadığın zamanlardaki geçen sürede büyük farklar olursa birşeyler yapılır

Hocam test programı indirdim sensör test ismi kulağa doğru kaldırıyorum ortada ki ışık sönüyor fakat telefon sabitken elimle kameranın olduğu üst bölgeyi komple kapatsam bile ortada ki ışık sönmüyor
  • Hepsiburada’dan birader için sipariş geçtim. Kargoya verilmiş. Cihaz için yapmamız gereken ayar vs var mı? 8/256 versiyonunu aldık. Bu versiyonda anladığım kadarıyla kılıf yokmuş. Kılıf için tavsiyeniz var mı?

My Honor içinde servis kısmındaki tanılama programını çalıştırıp oradan bakar mısın.

• quote:

My Honor içinde servis kısmındaki tanılama programını çalıştırıp oradan bakar mısın.

Arama yaptım tekrar, yavaş hızlı hepsinde pat diye kapatıyor ekranı, fazla kurcalamayım cılkı çıkmasın :))))

orada sensör kalibrasyon yapma ayarı olabilir önceki cihazımda yapılıyordu şimdi telim uzakta bakamıyorum bizde de var mı diye

• quote:

orada sensör kalibrasyon yapma ayarı olabilir önceki cihazımda yapılıyordu şimdi telim uzakta bakamıyorum bizde de var mı diye

Test yapıyor ama kalibre göremedim
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt

çift hat için varsayilan arama yerini bu şekilde ayarlarsanız her iki hat içinde arama butonu çıkıyor telefon uygulamasında.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Bu telefonda VoWiFi destekleniyor mu? Uçak moduna alıp hücresel erişimi Wi-Fi üzerinden sağlıyorsa süper.
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Nerden yapılıyor
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Destekliyor tabi

• newfel kullanıcısına yanıt
    Hangi operatörü kullanıyorsunuz?

Şu an Vodafone daha önce TT kullanıyordum iki operatörde wowifi çalışıyor.

Hep uçak modunda wowifi kullanıyorum evde (Vodafone)

Sıkıntı yok.

• GOOGLE PLAY SİSTEM GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

Telefon ayarlarını açın, 'Telefon Hakkında'yı açın, 'Google Play Sistem Güncellemesi'ni seçin. Güncelleme varsa 'İndir ve Yükle' seçeneği çıkacak ona tıklayın. Güncellemeyi yapınca telefon kendiliğinden yeniden başlayacak.

GOOGLE PLAY HİZMETLERİ GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

Telefon ayarlarını açın, 'Uygulamalar' ve tekrar 'Uygulamalar'ı açın, Google Play Hizmetleri uygulamasını bulup açın, en altta 'Uygulama Ayrıntıları'nı seçin, Google Play Store açılacak, güncelleme varsa 'Güncelle' seçeneği çıkacak, güncellemeyi yapın.

Ardından geri gelip 'Depolama'yı açın, önbelleği temizleyin. Bu sayfayı kapatın, ana ekrana dönün. Son olarak telefonu yeniden başlatın.

GOOGLE PLAY STORE GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

Google Play Store uygulamasında sağ üstte profilinize tıklayın, 'Ayarlar'ı açın, 'Hakkında' başlığına tıklayın, Google Play Store'un güncellemesi varsa 'Play Store'u Güncelle' seçeneği çıkacak, ona tıklayıp Google Play Store'dan çıkın, ana ekrana dönün, arka planda güncellemesi gerekiyor.

Google Play Store güncellemesini yaptıktan sonra telefon ayarlarını açın, 'Uygulamalar' ve tekrar 'Uygulamalar'ı açın, Google Play Store uygulamasını bulup açın, 'Depolama'yı seçin, önbelleği temizleyin. Bu sayfayı kapatın, ana ekrana dönün. Son olarak telefonu yeniden başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 8 Ocak 2025; 4:4:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lodosumtuttu

GOOGLE PLAY SİSTEM GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

Telefon ayarlarını açın, 'Telefon Hakkında'yı açın, 'Google Play Sistem Güncellemesi'ni seçin. Güncelleme varsa 'İndir ve Yükle' seçeneği çıkacak ona tıklayın. Güncellemeyi yapınca telefon kendiliğinden yeniden başlayacak.

GOOGLE PLAY HİZMETLERİ GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

Telefon ayarlarını açın, 'Uygulamalar' ve tekrar 'Uygulamalar'ı açın, Google Play Hizmetleri uygulamasını bulup açın, en altta 'Uygulama Ayrıntıları'nı seçin, Google Play Store açılacak, güncelleme varsa 'Güncelle' seçeneği çıkacak, güncellemeyi yapın.

Ardından geri gelip 'Depolama'yı açın, önbelleği temizleyin. Bu sayfayı kapatın, ana ekrana dönün. Son olarak telefonu yeniden başlatın.

GOOGLE PLAY STORE GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

Google Play Store uygulamasında sağ üstte profilinize tıklayın, 'Ayarlar'ı açın, 'Hakkında' başlığına tıklayın, Google Play Store'un güncellemesi varsa 'Play Store'u Güncelle' seçeneği çıkacak, ona tıklayıp Google Play Store'dan çıkın, ana ekrana dönün, arka planda güncellemesi gerekiyor.

Google Play Store güncellemesini yaptıktan sonra telefon ayarlarını açın, 'Uygulamalar' ve tekrar 'Uygulamalar'ı açın, Google Play Store uygulamasını bulup açın, 'Depolama'yı seçin, önbelleği temizleyin. Bu sayfayı kapatın, ana ekrana dönün. Son olarak telefonu yeniden başlatın.

Bu arada kasım ayı'ndaki play sistem güncellemesine küçük bir güncelleme daha geldi. (Yine Kasım ayı)

• lodosumtuttu kullanıcısına yanıt
    Play store güncellenecek diyor ama hiçbir şey olmuyor?
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.