Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sonic33 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.664
Cevap
141
Favori
260.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman_Begins

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Ağırlıklı mobil veri ile ekran sürem budur. Last War çok grafik istemeyen bir oyun. Görüldüğü üzere gayet standart bir kullanımda pilin yarısını bitirdiğimde 5.5 saat ekran açık süresi var. Bu telefonu kısa süreli kullanan veya pc mark battery testi yapıp test eden editörlerin göremediği şey ise; Magic OS veya yapay zeka neden kaynaklanıyor tam bilmiyorum ama telefon kullandıkça pili daha çok optimize ediyor. İlk 4 5 gün bende de aynı görüş vardı, 5200 gibi gitmiyor pili diyordum ama şu an tam olarak hakkını vermeye başladı.
    Gayet iyi gitmiş, benim iki hafta oldu sanki bu kadar iyi gitmiyor gibi, ben birde sosyal medya kullanmıyorum

• YapıKredi mobilden ibanı paylaş butonuna basınca uygulamalar çıkıyor ama clipboard'a kopyalama yok. Bunun bir yolu var mı? Oradaki texti alıp istediğim yere yapıştırmak istiyorum bir uygulamayla paylaşmak yerine.

• lodosumtuttu kullanıcısına yanıt

hocam honoru neden kullanmadınız bende honor 200 arastırma asamasındayım alternatifi nedir tavsiyen ne olur

• canalanplt kullanıcısına yanıt

Honor 200 deneyimimi şurada paylaşmıştım: https://forum.donanimhaber.com/honor-200-200-pro-ana-konu--159308252-220#160123846

Honor 200'ü neden bıraktığımı uzun uzun yazmayayım ama kısacası; bir telefonun donanımı iyi olup yazılımı vasat olmasındansa donanımı vasat ama yazılımı iyi olmasını tercih ederim.

Honor 200 güzel telefon, alın deneyin bence. İçinize sinmezse Sahibinden'de çok fiyat kırmadan satabilirsiniz, en azından kaybınız çok olmaz, şu an piyasası gayet iyi.

• Ben uzun süre farklı Android işletim sistemli cihazlar kullandım. Son telefonum Samsung Note 10 Lite idi. Samsung 'un artısı Samsung' a ait işletim sistemi dışı ilave programcıkları. Onun dışında aynı Android' in farklı arayüzü sonuçta. Yani kullanmaya başladığımdan beri yazılımsal hiçbir hata ile karşılaşmadım. Bankacılık yazılımları, kişisel özel yazılımlar, mesleki yazılımlar, e-Devlet ve muadili 3-4 yazılım, vs... sorunsuz çalışıyor. Bilmediğim fonksiyonları vardı eksik sandığım, buradan her sorduğumda da eksik sandıklarımın hiçbiri eksik değilmiş. Pili kullanma konusunda 1-2 haftada müthiş optimize oluyor. Bu dediğinizi Xiaomi'de yaşadım ki Xiaomi sayfaları nokta atışı sorunlarla dolu, insanlar güçlü donanım eksik yazılımı ifade ediyor. Merak ettiğimden, cidden ve gerçekten merak ettiğimden soruyorum, hangi konudan dolayı yazılım vasat?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 4 Ocak 2025; 0:53:51 >
  • ENG_civ E kullanıcısına yanıt

Sen beğeniyorsan güle güle kullan kardeşim. Benim beklentim, deneyiyim, tatminim ve tercihim böyle. Ben seni ikna etmek zorunda değilim, sen de beni ikna etmek zorunda değilsin. Lüzumsuz polemiğe girmeyelim.

Maksatım gerçekten polemik değil, yanlış anlamışsınız. Uslüp hatası yaptım ise kusura bakmayın. İkna edilmek gibi bir derdim ya da sizi alt etmek gibi bir dürtüm yok. Kullanım şekilleri kişiden kişiye çok değişiyor. Sizin yazım tarzınızdan ben yazılımda gece ile gündüz kadar fark var şeklinde anladım. Bilgi eksikliğim gidermek, belki insanları da yanlış yönlendirmemek adına öğrenmek istedim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 4 Ocak 2025; 2:6:59 >
  • Armo_ kullanıcısına yanıt

Hocam bu çok sinir bozucu. Hem bankanın böyle bir seçenek koymaması hem de telefonda bu seçeneğin olmaması gerçekten uğraştırıcı.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Hocam uyguladığınızda beni etiketler misiniz sonucu merak ediyorum kabarcık oluşursa kendi kendine gidiyormuş herhalde nasıl oluyosa

• glitter46 G kullanıcısına yanıt
    En altta favoriler alanına ekle çıkıyor. Oradan favoriler alanına geçip ibanı kopyalayabilirsiniz. Farklı bir yöntem ben de bulamadım.
  • glitter46 G kullanıcısına yanıt
    Bu telefonda gezinti çubuğuna uzun basınca ekrandaki her türlü yazıyı kopyalayabiliyorsun
  • chishiya35 kullanıcısına yanıt

hocam üstündekiyle kullanıyorum, belki 6 ay sonra, belki 1 sene sonra uygularım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 4 Ocak 2025; 10:18:7 >
  • ENG_civ E kullanıcısına yanıt

Honor yakın zamanda kullanmadım ama geçmişte ( Belki 8-9 sene önce iyi bir cihazını kullanmış ve memnun kalmıştım)

Daha önce de konuda yazım, S23 256Gb sahibiyim, 5 Ay sonra garantisi bitiyor, uygun ama yine 2 sene kadar sorunsuz götürecek cihazlara bakarken Honor'u incelemeye aldım.

Samsung S23 ebatlarında başka Android cihaz yok, S24 Çöp bir işlemci ile geldi onu geçtim, s25 Kol Böreği gibi bir fiyatla geleceği içinde alternatif , mecburen büyük cihazlara kaldım.

Samsung Donanım/ yazılım konusunda süper değil maalesef, herkes bundan bahsetmiş ama çok eksiği ve hataları var yine de. Konulara bir göz gezdirirseniz anlarsınız. Zaten Android'in sorunsuz olması mümkün değil Özgürlük ve sınırsız özelleştirmeden dolayı.

Misal, Samsung Ekran süresini kaçıncı nesildir düzgün ölçemiyor, Çift uygulama sınırlı ve kararlı değil, 60Hz Aod asla çalışmıyor, Ses Çıkışında DAC yok, dolayısıyla DAC barındıran çevirici almalısınız,Aynı zamanda hem kulaklık hemde BT ile ses Kompressör uyguluyor, şarj hızı komik gerçekten,%10 şarjı gördükten 2-3 dk sonra cihaz kapanıyor, Kamerada Banana Blur mevcut ve bunların çoğu senelerdir çözülemeyen büyük sıkıntılar..

Dolayısı ile Honor 200 Pro yazılımı beni korkutmuyor..

Honor 200 Pro artıları, Hızlı Kablolu ( 100W ) ve Kablosuz şarj ( 66W ) Samsung maalesef 25/15W destekliyor

Renk Sayısı 1 Milyar,

Daha iyi bir şarj ömrü

Daha yüksek parlaklık,

Nispeten bazı konularda daha iyi bir kamera deneyimi

Daha yüksek kulaklık sesi olduğuna inanıyorum , Çünkü Samsung'da Adaptörün desteği kadar sadece.

Mi10T neredeyse %40 daha fazla Kablolu kulaklık ve BT Kulaklık gücüne sahip S23 yanında mesela.

Yukarıda yazdığım konular beni standart kullanımda Level atlatacak özellikler, tabi uzun kullanım, yazılım desteği konularında neler sunacak birkaç ay içerisinde bilemiyorum. Aslında yazılım desteği derken, güvenlik güncellemeleri düzgün versin yeter..

Zaman zaman takip ediyorum ve tüm kullanıcıların paylaşımlarını değerli buluyorum 🙏

• Armo_ kullanıcısına yanıt
    Magic 6 Pro'da bu şekilde.
    Sol altta kopyala seçeneği çıkıyor.
    Sizde ilgili ekran bundan çok mu farklı acaba? Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer306 -- 4 Ocak 2025; 12:24:34 >
  • Merhaba arkadaşlar. Honor 200 8/256 ile 12/512 modellerinin kutu içeriği aynı mı? Kılıf,adaptor vs. çıkıyor mu hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1Abrams

Merhaba arkadaşlar. Honor 200 8/256 ile 12/512 modellerinin kutu içeriği aynı mı? Kılıf,adaptor vs. çıkıyor mu hepsi
    Beyaz 8 256 aldım kılıf hariç hepsi çıkıyor

Ben 200 pro kullanıyorum. Ekran parlaklığı olayı benim de ilk birkaç gün içinde telefonla anlaşmazlık yaşadığım bir durumdu ama bir süre sonra nedense manuel ayarlamama gerek kalmadı. Ya ben alıştım ya da telefon alışkanlıklarımı öğrendi. Daha önceki iki telefonum da Huawei idi ve evet titreşim kalitesi bu markada düşük genelde. Renk doygunluğu canlıya alınca istediğim gibi oldu, önceki telefonum Lcd ekranlı Huawei Nova 5t idi. Dediğiniz gibi yazılım olarak çok aşina olduğum bir cihaz olduğu için hiç sorun yaşamadım. Ancak bu telefon arka planda Ram temizliği yapmıyor, Huawei Emui bunu bazen fazla çabuk olsa da yapıyordu, Huawei'de bu yüzden beklemede şarj yeme olayı çok daha azdı. Magic OS bunu yapmıyor sanırım batarya ve Ram büyüklüğüne güvenerek böyle bir yol izlemişler.

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Burada daha önce de pil süresi paylaşmıştım, %20'da 8 saat ekran açık süresi varken şimdi 9 saate yaklaşıyor.

• üstüne basılı tutunca apknın kurulu oalnda paylaş yok bide kutucuk yapınca kuru içinde atınca apkları renkleme yok bilen varmı

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.